Σελίδες

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Ο καθρέπτης όλων των δηλώσεων του κοπρίτη Konstanti Stefanoplo μόνο εδώ!!!!

 

=== Comodo: Ο πρώην πρόεδρος της φαυλοκρατίας (Konstanti Stefanoplo) και επί μακράν σειράν ετών συμμέτοχος στη πολιτική συμμορία που ξαφρίζει τη πατρίδα μας επί 46 συναπτά έτη στυγνής δικτατορίας, μας έστειλε τις παρακάτω αποκλειστικές δηλώσεις, μέσα από τα βάθη της κατάμαυρης ψυχής του:
=== «….. Η χώρα δε χρειάζεται κοπρίτες πολιτικούς σαν και λόγου μου, σαν τους Καραμανλήδες, σαν τους Παπανδρέηδες, σαν τους Πάγκαλους, τους ΜΠΕΝιζέλιδες και σαν τα τσουτσέκια που κυβερνάνε και τα τσεπώνουνε. Η χώρα χρειάζεται μια κυβέρνηση με ικανότητες και αποφασισμένη να μας μπαγλαρώσει και να μας δικάσει όλους εμάς που καταστρέψαμε τη χώρα, για εσχάτη προδοσία, αφού βεβαίως επαναφέρει τη ποινή του θανάτου μας, ώστε απερίσπαστη να εργασθεί για να τη βγάλει από τους κινδύνους τους οποίους εμείς οι κοπρίτες απατεώνες πολιτική της φορτώσαμε». 



 
=== «…..Η κυβέρνηση του υπαλλήλου της Τρόϊκα κ. Λουκά Παπαδήμου, με όλα τα ελεεινά ρετάλια και πολιτικά αποβράσματα των ΠΑΣΟΚ, ΝουΔού και Λα.Ο.Σ., διαθέτει όλα τα προσόντα, και τις γνωριμίες στο εξωτερικό για να επιτύχει τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος, από την εξαφάνιση της Ελλάδος από προσώπου γης. Συνεπώς τα κόμματα οφείλουν να παύσουν να ζητούν εκλογές και να συνεχίσουν σε αγαστή συνεργασία, να προδίδουν ακαταπαύστως την Ελλάδα συνεταιρικά, μέχρι της συμπληρώσεως της τετραετίας από τις προηγούμενες εκλογές, ώστε να μπορέσει ο κ. Παπαδήμος θα εργασθεί υπέρ των συμφερόντων του ΔΝΤ, της ΕΚΤ και όλων εν γένει των συντελεστών της εβραιοκρατούμενης Τρόϊκα των διεθνών τραπεζιτών και χρηματιστηρίων, διότι έτσι και φύγουμε συντεταγμένα συνολικά ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, υπάρχει κίνδυνος να διακοπεί το φαγοπότι μας και οι πατροπαράδοτες μίζες όλων ημών των κοπριτών»
=== «…..Άρα, οφείλουν τα κόμματα, να τροποποιήσουν την αρχικής συμφωνίας τους περί συστάσεως τρικομματικής συμμορίας, να δώσουν χρόνο επαρκή σε αυτόν που αποτελεί τη ζώσα εγγύηση στους δανειστές μας. …..Βεβαίως ο εντολοδόχος της Τρόϊκα Παπαδήμος, πρέπει να έχει ακέραιο το δικαίωμα κατά το καταπατημένο Σύνταγμα, να διορίζει και να παύει τους υπουργούς, σύμφωνα με τις οδηγίες της Μέϊρκελ και του Νετανιάχου»
=== «…..Αναμένω δε τέλος να δώ, όλους τους μισθωτούς και συνταξιούχους και ιδία τους ανέργους και τους αναπήρους, να είναι καθημερινά γονυπετείς και ανοιχτόκωλοι έναντι κάθε νέου ληστρικού εφευρήματος της Τρόϊκα και των πιστών υπηρετών, για εφαρμογή μόνον στον δικό τους σβέρκο κάθε σκληρού νέου μέτρου, ώστε να τους θεωρώ άξιους θαυμασμού και επαίνου».

http://enomenoiblogers.blogspot.com

1 σχόλιο:

Aνεμος είπε...

το οργάνωναν χρόνια
δεν εξηγηται αλλιώς