Σελίδες

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

ΔΩΡΕΑΝ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ..


Δικηγόροι αλληλέγγυοι/ες για όλους!

Η «αλληλεγγύη για όλους» στον χώρο της στην Ακαδημίας 74 (7ος όροφος) θα φιλοξενεί καθημερινά (15:00-21:00) δικηγόρους που θα παρέχουν δωρεάν νομικές συμβουλές.
Επειδή αντιλαμβανόμαστε το ρόλο μας στην κοινωνία ως υπερασπιστή των αδύναμων και πληττόμενων στρωμάτων, επιλέξαμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα δικηγόρων ώστε ο καθένας να μπορεί να απευθυνθεί. Στόχος της ομάδας δεν είναι να διεκπεραιώνει νομικές υποθέσεις, αλλά να δίνει την πρώτη κατεύθυνση σε κάθε περίπτωση.  
Σε αυτή την περίοδο που συνεχώς οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι βλέπουν τα ελάχιστα – πλέον – δικαιώματά τους να καταπατούνται, οι διαδηλωτές αντιμετωπίζουν την αστυνομική αυθαιρεσία και την κρατική καταστολή, οι πολίτες κινδυνεύουν να χάσουν την ιδιοκτησία που με κόπους χρόνων απέκτησαν από τις Τράπεζες, οι μετανάστες χάνονται στο λαβύρινθο της γραφειοκρατίας για να εξασφαλίσουν τα έγγραφα που τους επιτρέπουν να ζήσουν και να εργαστούν στη χώρα μας, δημιουργήσαμε μια τηλεφωνική γραμμή νομικής στήριξης, στην οποία θα δίνονται απαντήσεις για θέματα σχετικά με υπερχρεωμένα νοικοκυριά, χαράτσια, εργατικό, συνταξιοδοτικό και μεταναστευτικό δίκαιο, και κρατική καταστολή.

ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 74 -7ος όροφος 
ΤΗΛ.210 3801-921 210 3801-925 


μπείτε εδώ 

http://enomenoiblogers.blogspot.com

1 σχόλιο:

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.