Σελίδες

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

http://laikometopo.blogspot.com/
ΠΡΟΤΑΣΗ – ΕΙΣΗΓΗΣΗ
(του μέλους του κινήματος Β.Κ.)

Πολιτική  Διακήρυξη

Η άρση της Εθνικής μας Κυριαρχίας, η συνεχιζόμενη παραβίαση άρθρων του Συντάγματος από τους διαχρονικά κυβερνώντες (εδώ και 50 χρόνια), έχει ως αποτέλεσμα ουσιαστικά την κατάλυση της δημοκρατίας. Η υποθήκευση του συνόλου της πατρίδας, η καταλήστευση και λεηλασία του δημοσίου χρήματος, η μετατροπή της χώρας σε προτεκτοράτο, η υποδούλωση του έθνους στη ντόπια και διεθνή ολιγαρχία - παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα - και η καταδίκη του λαού σε εργασιακό μεσαίωνα είναι πράξεις τετελεσμένες. Πράξεις που ουδείς ελεύθερος, δημοκράτης και πατριώτης Έλληνας δύναται πλέον να ανέχεται.

Έχοντας πλήρη συνείδηση των όσων συμβαίνουν γύρω μας και απόφαση να αντισταθούμε με κάθε νόμιμο, ηθικό και δημοκρατικό μέσο αποφασίζουμε, εμείς Έλληνες δημοκράτες και πατριώτες, να προχωρήσουμε άμεσα στη σύσταση πολιτικού φορέα που θα αγωνιστεί για την αποκατάσταση της Εθνικής Ανεξαρτησίας, της Λαϊκής Κυριαρχίας και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης.

Διεκδικούμε:
Α) Νέα Μεταπολίτευση, που θα οδηγήσει τη χώρα σε μεικτό πολίτευμα Άμεσης και Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας. Διαχωρισμό τον εξουσιών μεταξύ Εκτελεστικής, Νομοθετικής και Δικαστικής. Θέσπιση νέου Συντάγματος.
Β) Τιμωρία των υπευθύνων (δημοσίων και ιδιωτών) για τη διαχρονική λεηλασία και σπατάλη του δημοσίου χρήματος. Διαχρονικό πόθεν έσχες από την περίοδο της κατοχής μέχρι σήμερα, αναδεικνύοντας έτσι την άμεση σχέση του σημερινού πλούτου με το ανήθικο (από τους Γερμανοτσολιάδες και μαυραγορίτες μέχρι τους σημερινούς διαπλεκόμενους).
Γ) Διερεύνηση ευθυνών για πράξεις Εθνικής Προδοσίας και μειοδοσίας. (Δεν χρειάζεται να πάει κανένας στη φυλακή. Κατάσχεση κάθε περιουσίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και ας βγούν στο δρόμο να ψάξουν για δουλειά - καιρός είναι να δουλέψουν και αυτοί).
Δ) Λογιστικό - διαχειριστικό έλεγχο, επαναδιαπραγμάτευση του δημοσίου χρέους ακόμη και άρνηση πληρωμής του (άλλωστε μόνο το 5% του συνολικού χρέους είναι το ποσό που δανειστήκαμε)
ΟΛΗ Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: