Σελίδες

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Τα Cayman Islands και τα Greek Islands… Η δήθεν ελληνική οικονομική κρίση… και οι διέξοδοι

Γράφει ο Δρ  Αναστάσιος Κουτσούκος, 
Η δήθεν ελληνική οικονομική κρίση… και οι διέξοδοι.
Αποκαλύψεις, αναλύσεις, απάτες, παρανομίες και προτάσεις…
Τα Cayman Islands και τα Greek Islands
Θα υποθηκευτεί το μέλλον των Ελληνικών Νησιών, για να ζήσουν πλουσιοπάροχα οι «αεριτζήδες τραπεζίτες»  των φορολογικών παραδείσων, των Νησιών Κέιμαν!
« Οι παρανομίες των τραπεζών, η δήθεν οικονομική κρίση, οι εξωχώριες εταιρίες,  οι διαμαρτυρίες, τα Δάνεια,  το ΔΝΤ,  η Ρευστότητα, οι Τράπεζες, οι πάμπλουτοι τραπεζίτες, οι ενοχλήσεις-απειλές της Eurobank και των άλλων τραπεζών,  οι  υπερδανεισμένοι πολίτες και οι δολοφονίες - αυτοκτονίες πολιτών».
Ποιοι είναι οι μέτοχοι των τραπεζών που λειτουργούν στον Ελληνικό Κράτος, να ερευνηθεί. Οι διευθυντές, οι μέτοχοι  και τα μεγάλα στελέχη τι σχέση έχουν με φορολογικούς παραδείσους και εξωχώριες εταιρείες (offshore),  όπως  των  Cayman Islands που βρίσκονται μεταξύ Κούβας και Αμερικής;
Το Ελληνικό παράδοξο: Οι Έλληνες Τραπεζίτες και Εφοπλιστές είναι οι πιο πλούσιοι στον κόσμο, και οι τράπεζές τους δεν έχουν δήθεν «ρευστότητα» και παίρνουν χάρισμα 110 δις που τα δανείστηκε το κράτος, υποθηκεύοντας την Ελλάδα! Μα δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας να δει την «κομπίνα»;

 
«Τα βασανιστήρια, οποιαδήποτε σωματική κάκωση, βλάβη υγείας, ή άσκηση ψυχολογικής βίας, καθώς και κάθε άλλη προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας απαγορεύονται και τιμωρούνται, όπως νόμος ορίζει. Η γενική δήμευση απαγορεύεται». Σύνταγμα, 7, 2
«Δεν απαιτείται άδεια για τα αυτόφωρα κακουργήματα». Δηλ. δεν υπάρχει βουλευτική και υπουργική ασυλία για «αυτόφωρα κακουργήματα». Σύνταγμα, 62.
«Υπάρχουν λύσεις,  όταν πληρώνουν όλοι, ανάλογα με την οικονομική τους επιφάνεια»!
«Ουδείς υπεράνω των νόμων και ούτε οι τραπεζίτες»!
Το "πράσινο φως" για την εκταμίευση της 5ης δόσης, η οποία θα διατεθεί, πιθανότατα, στις αρχές Ιουλίου, έδωσε η τρόικα και ο κ. Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ, υπόσχεται στον Πρωθυπουργό  «νέα βοήθεια», άρα δεν υπάρχει η πιθανότητα «πτώχευσης»!
Ο ανασχηματισμός είναι επιτακτικός, εδώ και τώρα. Εκλογές τον Οκτώβριο!
Αυτοκτόνησε – δολοφονήθηκε  και άλλος πολίτης για τις τράπεζες! Αυτοκτονούν ακόμα και αστυνομικοί για τις Τράπεζες των ιδιωτών, που πήραν χάρισμα τα 110 δις και κοροϊδεύουν το Κράτος! Μερικοί τραπεζίτες είναι οι πιο πλούσιοι στον κόσμο, αλλά το κράτος τους δίνει και άλλα χρήματα  δωρεάν για να σώσουν «δήθεν τις τράπεζές τους»! Και τα 110 δις από την Τρόικα και Δ.Ν.Τ. πήγαν χάρισμα στους τραπεζίτες εντελώς δωρεάν, οι οποίοι τα βγάζουν παράνομα στο εξωτερικό και στην συνέχεια με «αέρα» και παράνομα, θα αγοράσουν τις κερδοφόρες επιχειρήσεις του Δημοσίου σε μηδενική τιμή!
Οι μέτοχοι και τα στελέχη των τραπεζών κάνουν φορολογική δήλωση στο Ελληνικό Κράτος και αν όχι, γιατί όχι; Γιατί δεν παρεμβαίνει το ΣΔΟΕ; Τα χρήματα που πήρε η Ελλάδα, με υποθήκη του μέλλουν της, από το ΔΝΤ και την Τρόικα πήγαν όλα «χάρισμα» στις τράπεζες, των μετόχων, που πιθανά δεν είναι Έλληνες, ζουν μόνιμα στο εξωτερικό, δεν κάνουν φορολογική δήλωση στην Ελλάδα και ζουν σε φορολογικούς εξωτερικούς παραδείσους, όπου ξεπλένονται τεράστια ποσά.
Να ερευνήσουν οι εισαγγελείς,  πως οι τράπεζες πήραν «χάρισμα» από το Ελληνικό Κράτος 110 δις στο όνομα της δήθεν «ρευστότητας». Οι ίδιες οι τράπεζες δεν προχώρησαν σε καμιά ρευστότητα, αντίθετα με τα χρήματα που πήραν από το Κράτος δωρεάν, πήγαν και αγόρασαν κρατικά «έντοκα γραμμάτια» με επιτόκιο 5% περίπου. Έτσι με «αέρα» κέρδισαν 5%, χωρίς καμιά ρευστότητα, ή ανάπτυξη ή επένδυση. Στην συνέχεια ανακύκλωσαν το ίδιο χρήμα πολλές φορές βγάζοντας υπερκέρδος, και χρηματοδότησαν στο τέλος εταιρίες που συνεργάζονται με το Δημόσιο, οι οποίες είναι θυγατρικές των τραπεζών. Έτσι φτάνουμε στην μεγάλη παράνομη κομπίνα όπου «αεριτζήδες, που λέγονται τραπεζίτες», παίρνουν 110 δις «δωρεάν» και κερδοσκοπούν επί αυτών και επί των πτωμάτων των Ελλήνων πολιτών και του Ελληνικού Κράτους.
Οι καταγγελίες λένε ότι οι ίδιες τράπεζες δανείζονται με 1% επιτόκιο από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και μεταδανείζουν τους πολίτες με 10 – 20 %. Αυτό το παράνομο υπερκέρδος δεν θα ελεγχθεί; Άρα συμφέρει τους τραπεζίτες η συνεχής κρίση, η συνεχής έλλειψη ρευστότητας και ο συνεχής δανεισμός του Κράτους, το οποίο θα τους «χαρίζει» συνεχώς δις και αυτοί θα τα βγάζουν σε φορολογικούς παραδείσους τύπου Cayman Islands, ενώ τα Greek Islands, δηλ. τα Ελληνικά νησιά, θα υποθηκευτούν και θα περάσουν στα χέρια των ξένων κερδοσκόπων
Επίσης υπάρχει η επιστημονική θέση ότι το Ελληνικό Κράτος, αν είχε μια ισχυρή κρατική τράπεζα, θα μπορούσε να δανειστεί από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, με εγγύηση τα ελληνικά ομόλογα, με επιτόκιο μόνο 1%. Αντί αυτού σκοπίμως ιδιωτικοποιήθηκαν οι κρατικές τράπεζες, ακόμα και το υγιές Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, ώστε να  μην μπορέσει ποτέ η Ελλάδα να δανειστεί μόνο με 1%.
 Οι τραπεζίτες θα προχωρήσουν σε ανατροπή πολιτεύματος, όπως στην Λετονία, αφού χρησιμοποιήσουν τους σημερινούς πολιτικούς και κόμματα, που θα τα εξαφανίσουν, και θα ιδιωτικοποιήσουν παράνομα, καταχρηστικά και ανήθικα, όλη την δημόσια περιουσία! Εφόσον δέχονται την «δωρεά» των 110 δις πρέπει να φορολογηθούν με τον νόμο «αποδοχής δωρεάς». Ήδη οι καταγγελίες λένε ότι οι τράπεζες εκπαιδεύουν τα στελέχη τους παράνομα, να αισθάνονται ότι η τράπεζα είναι υπεράνω της Ελλάδας και ότι θα υπάρχει και μετά το τέλος του Ελληνικού κράτους!
Εκατοντάδες οι καταγγελίες για «τηλεφωνικές ενοχλήσεις, παραπλανήσεις, εκβιασμούς, κλπ.» από την Eurobank και από άλλες τράπεζες και τα δικηγορικά γραφεία προς τους ανυπεράσπιστους πολίτες, που αυτοκτονούν, για να γλυτώσουν τα βασανιστήρια. Υπάρχουν σκόπιμες παραπλανήσεις από τραπεζικά υποκαταστήματα και δικηγορικά γραφεία ότι δήθεν θα κάνουν ρύθμιση δανείων και έτσι παρασύρουν το πολίτη να πιστεύει ότι όλα θα πάνε καλά με αποτέλεσμα την  καταγγελία όλου του δανείου!
 Να παρέμβει ο Εισαγγελέας και να συλλάβει με την διαδικασία του αυτοφώρου τον Γενικό Διευθυντή και Σύμβουλο και το Δ.Σ. των τραπεζών και των εισπρακτικών που εκβιάζουν, απειλούν, ενοχλούν και οδηγούν τους πολίτες στην δολοφονία-αυτοκτονία.
Οι Εισαγγελείς πρέπει να υπερασπίσουν το Δημοκρατικό πολίτευμα από την μετατροπή του σε «Φεουδο-τραπεζο-δικτατορία»! Η εξήγηση, ότι όλα τα επιβάλει η Τρόικα, είναι «εσωτερικής κατανάλωσης»! Να ψάξουν οι εισαγγελείς τι απέγιναν τα 110 δις που έδωσε ο κ. Παπακωνσταντίνου στις τράπεζες για δήθεν ρευστότητα. Παραβιάζονται συστηματικά τα ανθρώπινα δικαιώματα των ελλήνων πολιτών,  από τους «τραπεζίτες νέο-δικτάτορες» και τους συνενόχους τους!
«Ακόμα και εκατό χιλιάδες δις να δώσει παράνομα και χάρισμα  ο υπουργός κ. Γ.  Παπακωνσταντίνου  στους ληστρικούς τραπεζίτες δεν θα υπάρξει ποτέ «ρευστότητα»!
Οι τραπεζίτες παίρνουν παράνομα τα λεφτά του Κράτους και τα βγάζουν παράνομα στο Εξωτερικό! Είτε είναι «ανίκανος και βλάξ» ή «ποιεί τον ανίκανο και βλάκα» ή κάτι «κερδίζει»! Να γίνει μια ισχυρή Κρατική Τράπεζα! Πρέπει να γίνει πρόγραμμα ανάπτυξης.
Οι εφοπλιστές και οι πλούσιοι συμπεριφέρονται όπως ο «άφρων πλούσιος της Καινής Διαθήκης»! Όμως υπάρχουν νόμοι και για αυτούς!
Υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα με το Σύνταγμα, δεν υπάρχει βουλευτική και υπουργική ασυλία για «αυτόφωρα κακουργήματα», όπως τα ανωτέρω, τα οποία τελούνται κατά συρροήν και έχουν τον χαρακτήρα του αυτοφώρου, Σύνταγμα, 62.
Όμως στον ΔΣΑ υπάρχουν πολλές καταγγελίες για Δικηγορικά γραφεία που έχουν καταντήσει εισπρακτικές εταιρίες ενημέρωσης, δολοφονίας, αυτοκτονίας και κατάσχεσης της περιουσίας των πολιτών! Καταγγελίες υπάρχουν και σε πολλές δημόσιες υπηρεσίες.    Οι καταγγελίες που γίνονται στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή διαβιβάζονται στην Εισαγγελία, και αν όχι, γιατί όχι!  Να ερευνηθεί η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.    
Είναι γνωστό ότι ο συνεχής ακριβός δανεισμός μιας χώρας σαν την Ελλάδα χωρίς πρόγραμμα ανάπτυξης,  δεν οδηγεί πουθενά. Ακόμα και αν ο υπουργός οικονομικών έχει αποφασίσει ή από ανοησία, να καταστρέψει την Ελλάδα, οι κρατικές υπηρεσίες θα τον αφήσουν να το κάνει;
  Να παρέμβουν οι εισαγγελείς και να συλλάβουν τους υπεύθυνους των τραπεζών γιατί αφού έδωσαν τα δάνεια στους πολίτες, τώρα στην οικονομική κρίση δεν κάνουν ρυθμίσεις οφειλών, αλλά προσπαθούν να υποθηκεύσουν και στην συνέχεια κα κατασχέσουν την όποια περιουσία των πολιτών σε μηδενική τιμή.
Οι Εισαγγελείς, η Δικαιοσύνη, το ΣΔΟΕ και οι κρατικές υπηρεσίες οφείλουν να παρέμβουν και να συλλάβουν όσους παρανομούν για να βυθιστεί η Ελλάδα στην πτώχευση και στο τέλμα. Να μην νομίζουν οι εισαγγελείς ότι το θέμα δεν τους αφορά, γιατί όταν οι τραπεζίτες εδραιωθούν και επιβάλλουν δικό τους «καθεστώς» θα αλλάξουν και τους Εισαγγελικούς και Δικαστικούς Λειτουργούς, αού θα φτιάξουν «Σύνταγμα» στα μέτρα τους, όσο για την «μονιμότητα»,  δεν θα υπάρχει πια!
Να παρέμβουν οι εισαγγελείς και οι υπηρεσίες δίωξης, στο όνομα του Συντάγματος και της Δημοκρατίας και να σταματήσουν την ανατροπή του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, την ισονομία και ισοπολιτεία, από τους «νέο-φεουδάρχες τραπεζο-δικτάτορες»!
«Ουδείς υπεράνω των νόμων και ούτε οι τραπεζίτες»!

Υπάρχει Ελπίδα! Αντισταθείτε!
Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος
Πολιτευτής ΠΑΣΟΚ
Κολοκοτρώνη 7 Πεύκη 15121 Αθήνα, Τηλ. 6980203968
Υ.Γ. Η παρούσα αποτελεί μήνυση,  έγκληση και πολιτική αγωγή 7 τρις ευρώ κατά παντός υπευθύνου.
http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: