Τετάρτη, 4 Μαΐου 2011

"πότισαν" την 16χρονη με σκοπό να τη βιάσουν!

Οι 2 νεαροί "πότισαν" την 16χρονη με σκοπό να τη  βιάσουν !
και βέβαια η άμεση κινητοποίηση της εισαγγελίας  ενεργοποιείται  αν κάποιος blogger γράψει κάτι ..που πειράζει το σύστημα
Η αν κάποιος σαν τον ΔΩΝΗ πει το κράτος μπρορδελο ..και εκεί ασκείται άμεση δίωξη
ενώ εκατοντάδες νόμοι,που υπάρχουν δεν τηρούνται
θαυμάστε το ελληνικό κράτος που δεν μπορεί να προστατέψει ανήλικα παιδιά απο το ποτό και τα bar ενώ υπάρχει νόμος
το άρθρο από το
cretalive

Δικογραφία σε βάρος 4 ατόμων για την υπόθεση του τραγικού θανάτου της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη, από κατανάλωση αλκοόλ το Πάσχα σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου.
Ειδικότερα διώκονται ο 23χρονος και ο 17χρονος που , όπως ήδη έγραψε το Cretalive(εδώ) ήταν τα άτομα που ήταν μαζί με την κοπέλα το κρίσιμο διάστημα από την αποχώρηση τους από το μπαρ μέχρι και την εμφάνιση της 16χρονης στο νοσοκομείο


Επίσημα ανακοίνωσε η Α.Δ Ρεθύμνου πλεόν ότι "Κατά την πορεία της  προανάκρισης και της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο 23χρονος και ο 17χρονος ανήλικος, που είχαν μεταφέρει την ανήλικη στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, προηγουμένως συνδιασκέδαζαν σε νυχτερινά καταστήματα της πόλης του Ρεθύμνου.
Στη συνέχεια με το αυτοκίνητο του 23χρονου οδήγησαν την ανήλικη σε ερημική τοποθεσία του Ρεθύμνου, όπου σε σύντομο χρονικό διάστημα κατανάλωσαν, από κοινού, μία φιάλη αλκοόλ (ουίσκι), την οποία είχαν προηγουμένως προμηθευτεί οι δύο νεαροί μαζί με αναψυκτικό και ποτήρια.
  Όπως προέκυψε πρόθεση των δύο νεαρών ήταν να εξαναγκάσουν την ανήλικη σε συνουσία, χωρίς όμως να τα καταφέρουν, λόγω της κατάστασης που περιήλθε από την κατανάλωση οινοπνεύματος, ενώ εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση αυτή προέβησαν διαδοχικά σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.
 Στη συνέχεια μετέφεραν την ανήλικη στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, χωρίς όμως να ενημερώσουν τους ιατρούς για το ιστορικό της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ σε σύντομο χρονικό διάστημα.
 Στο πλαίσιο της προανάκρισης, οι δύο δράστες αναφέρθηκαν με λεπτομέρειες στο περιστατικό και επέδειξαν το ακριβές σημείο, που είχαν οδηγήσει την ανήλικη. Εκεί βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το μπουκάλι του αναψυκτικού, τα ποτήρια και το καπάκι της φιάλης του ποτού (ουίσκι).
 Επίσης αναφέρθηκαν με ακρίβεια στο δρομολόγιο κίνησής τους κατά το επίμαχο χρονικό διάστημα και επέδειξαν  τον κάδο απορριμμάτων που είχαν απορρίψει την κενή φιάλη του  ποτού, η οποία όμως δεν βρέθηκε λόγω αποκομιδής των απορριμμάτων από συνεργεία του Δήμου.
 Ύστερα από τα παραπάνω, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για βιασμό (εξαναγκασμό σε ασελγείς πράξεις) και έκθεση, που προκάλεσε το θάνατο της ανήλικης. Η δικογραφία, η οποία περιλαμβάνει και το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου, για τους δύο γονείς του 17χρονου, υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου, ενώ οι δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.
Επιπλέον σε βάρος των ιδιοκτητών τριών καταστημάτων, που είχαν επισκεφτεί οι δράστες με την ανήλικη, εφαρμόσθηκαν οι προβλεπόμενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις.
Άλλες 25 υποθέσεις 
Τέλος, κατά την διάρκεια της έρευνας και με αφορμή Ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου, σύμφωνα με την οποία το τελευταίο 6μηνο χειρίστηκαν είκοσι πέντε (25) περιστατικά οξείας μέθης ανηλίκων, (χωρίς να έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές, με αποτέλεσμα να ματαιώνεται η δίωξη και η τιμωρία των ιδιοκτητών των καταστημάτων οινοπνευματωδών ποτών), ζητήθηκε η πραγματοποίηση εισαγγελικής έρευνας, για την απόδοση τυχών ευθυνών του ιατρικού προσωπικού, αναφορικά με την τέλεση του αδικήματος της υπόθαλψης εγκληματία.
http://enomenoiblogers.blogspot.com

3 σχόλια:

marianaonice είπε...

Kανείς πια δεν προστατεύει τα παιδιά μας. Όταν βγουν έξω από την πόρτα του σπιτιού τους είναι σαν να ξεχύνονται στη ζούγκλα με τα άγρια θηρία...
Παλιότερα η ίδια η πολιτεία προστάτευε τα ανήλικα και ασκούσε μια έστω υποτυπώδη εποπτεία βοηθώντας το έργο των γονιών...
Κρίμα στο κοριτσάκι και στους έρημους γονείς του!

Thalassenia είπε...

Έχω μία παρατήρηση να κάνω λαμβάνοντας υπ΄όψιν το τραγικό γεγονός, την μή εφαρμογή των νόμων και την ατιμωρησία των υπευθύνων.
Οι γονείς του 17χρονου κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και δικαίως.
Οι δύσμοιροι γονείς της άτυχης μικρής δεν ευθύνονται;
Οι γονείς δεν πρέπει πρώτα να προστατεύουμε τα παιδιά μας από τα θηρία;
Λυπάμαι για την σκέψη μου, για τους γονείς και περισσότερο για το κορίτσι.

marianaonice είπε...

@Θαλασσένια μου
Το δίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου, αφορά γονείς των οποίων τα ανήλικα παιδιά έχουν παραβατική συμπεριφορά και διαπράττουν αδικήματα. Δεν έχει σχέση με εποπτεία που πρέπει να ασκούν οι γονείς κατά την άσκηση της επιμέλειας των παιδιών τους. Αυτοί μόνο θα μπορούσαν να τιμωρηθούν για έκθεση σε κίνδυνο ζωής, εφόσον εν γνώσει τους εγκαταλείψουν ένα ανήλικο και το εκθέσουν σε κίνδυνο. Εδώ όμως οι συγκεκριμενοι δυστυχείς γονείς το παιδί τους το φρόντιζαν αλλά όπως κάπου είχα διαβάσει αυτό νύχτα έφυγε από το σπίτι ενώ αυτοί κοιμόντουσαν...
Βλέπεις πήγε να βρει τη μαύρη μοίρα του...
Να μη τυχαίνει σε άνθρωπο τέτοια συμφορά...
:(