Τετάρτη, 4 Μαΐου 2011

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Πρώην βουλευτές ζητούν από 250.000 ευρώ αναδρομικά έκαστος!!


Aπό τον Ακτιβιστή

Δεν υπάρχει ούτε ντροπή ούτε τσίπα πλέον από τους ανθρώπους που εξαιτίας είτε της ανικανότητάς τους, είτε της υποτακτικότητάς τους ευθύνονται τα μάλα για τη σημερινή άθλια οικονομική κατάσταση της χώρας.
Βουλευτές (πρώην) έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη διεκδικώντας να ισχύσει και για αυτούς η ρύθμιση για τα αναδρομικά των δικαστικών, για το χρονικό διάστημα 2003-2007. Αυτό προέκυψε από αναφορά της αντιπροέδρου του Β΄ τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Φλωρεντίας Καλδή, στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής.

Μάλιστα όπως διευκρίνισε η κ. Καλδή τα αναδρομικά αυτά, που εκτιμάται ότι αντιστοιχούν περίπου σε 250.000 ευρώ για καθένα από τους πρώην βουλευτές, διεκδικούν τρεις κατηγορίες συνταξιούχων βουλευτών:

Η πρώτη είναι, όπως είπε, μια μερίδα πρώην βουλευτών που ζητούν με προσφυγές να ισχύσει η ρύθμιση που ισχύει για τους δικαστές για την περίοδο 2003-2007. Μια δεύτερη κατηγορία βουλευτών που δεν εντάχθηκε τότε στη ρύθμιση για τα αναδρομικά και ζήτησαν με μεταγενέστερες προσφυγές στη δικαιοσύνη όλες τις προσαυξήσεις που δεν πήραν λόγω αυξήσεων που εδόθησαν σε δικαστικούς. Ενώ υπάρχει και μια τρίτη κατηγορία που με αγωγές ζητά αναδρομικά για τις μεταγενέστερες αυξήσεις που έλαβαν οι δικαστικοί από το 2008 και μετά.

Δηλαδή όπως λέει κι ο λαός "εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι".
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!

http://enomenoiblogers.blogspot.com

1 σχόλιο:

diaskronos είπε...

Προς τους διαχειρηστές του blog: Πρέπει να βρούμε τρόπο να αντιδράσουμε μαζικά!
Oχι στην επίθεση κατά των blogs!

Μήπως πρέπει να οργανώσουμε κατι όλοι μαζί ταυτόχρονα;
Οπως π.χ. το κάναμε 50-60 blogs στις 2 του Μάρτη με θέμα : H EΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ- ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ Κ.Λ.Π.;
Π.Χ. Θέμα "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ - ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ" και να αναρτηθεί απο όλα τα blogs που συμφωνούν μια συγκεκριμένη ημέρα και για δυο ωρες ...ας πούμε.
Κάπως πρέπει να αντιδράσουμε να βρούμε φόρμα και να συντονιστούμε.

galaxiako.blogspot.com