Σελίδες

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Σε γιουχάρουν, άρα υπάρχεις!





Από τον Πιτσιρίκο

Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Νίκος Σηφουνάκης, αποδοκιμάστηκε έντονα στο 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αρχιτεκτόνων και αναγκάστηκε να αποχωρήσει.

Η ταυτότητα αυτών που αποδοκίμασαν τον κ. Σηφουνάκη δεν έχει γίνει γνωστή, αλλά είναι σίγουρο πως θα πρόκειται για αυτή την ομάδα των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι αποδοκίμασαν τον Πάγκαλο στο Παρίσι και του πέταξαν γιαούρτια στα Καλύβια, ενώ λίγες μέρες πριν είχαν προκαλέσει σεισμό και τσουνάμι στην Ιαπωνία.
Πριν αποχωρήσει ο κ. Σηφουνάκης, πρόλαβε να πει πως θα γίνουν ριζικές αλλαγές στη διαδικασία έκδοσης οικοδομικών αδειών, ώστε να συνεχίσουν οι πράσινοι Χμερ -και όλα τα λαμόγια που έχουν χώσει το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία στις διάφορες υπηρεσίες- να λαδώνονται και να κονομάνε περισσότερο από πριν.
Σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές στη διαδικασία έκδοσης οικοδομικών αδειών. Στο εξής, στα θεμέλια κάθε οικοδομής θα θάβεται ζωντανός ένας υπουργός του ΠΑΣΟΚ και -μόλις τελειώσουν οι υπουργοί- θα θάβονται ζωντανοί οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και διάφοροι άλλοι εθνικοί ευεργέτες.
Θεωρώ πως οι αποδοκιμασίες στον Νίκο Σηφουνάκη είναι απόλυτα δικαιολογημένες. Όχι τόσο επειδή είναι μέλος μιας κυβέρνησης που θα έπρεπε να είναι στην εξορία, αλλά επειδή είναι 62 ετών και κάνει ακόμα χωρίστρα στη μέση.











http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: