Σελίδες

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Ενώ δεν έχουμε να φάμε... πάμε και σε πόλεμο στη Λιβύη με κίνδυνο να κάνουμε εχθρό όλο τον Αραβικό κόσμο!!!


Από το  http://news247.gr

Περισσότεροι από 110 πύραυλοι έχουν εκτοξευτεί κατά λιβυκών στόχων από τις στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ, της Γαλλίας και της Βρετανίας. Χτύπησαν εγκαταστάσεις αεράμυνας. Ο επικεφαλής του αμερικανικού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων αρνήθηκε να δώσει πληροφορίες για το τι ακριβώς θα γίνει στην επόμενη φάση. Άμαχος πληθυσμός οι παράπλευρες απώλειες. Γαλλικό μιράζ χτύπησε στρατιωτικά οχήματα. Ο Καντάφι περιφρόνησε το διεθνές τελεσίγραφο τόνισε μετά το πέρας της Συνόδου των ηγετών στο Παρίσι ο Νικολά Σαρκοζί. Κίνα και Τουρκία κρατούν απόσταση ασφαλείας από τις επιθέσεις. Δείτε live εικόνα. Συνεχής ενημέρωση (Pic+Vids)

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πηγής της λιβυκής κυβέρνησης, τουλάχιστον 48 άνθρωποι βρήκαν το θάνατο το Σάββατο από τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς και τους πυραύλους που εξαπέλυσαν δυτικές δυνάμεις σε πολλές πόλεις της Λιβύης και άλλοι 150 τραυματίστηκαν.

Καντάφι: "Δώστε όπλα στο λαό"
Ο Μουαμάρ Καντάφι έκανε μια μικρή δήλωση μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας που έγινε με τη κρατική τηλεόραση της Λιβύης, λέγοντας ότι "αυτή η στρατιωτική επέμβαση θα οδηγήσει σε άλλη μια σταυροφορία και πως η Μεσόγειος και η Βόρεια Αφρική έχουν γίνει πεδία μάχης".
Παράλληλα τόνισε πως θα πρέπει οι πολίτες να έχουν πρόσβαση στα όπλα για να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους.
"Είναι πλέον απαραίτητο να ανοίξουν οι αποθήκες και να οπλιστούν όλες οι μάζες με κάθε είδους όπλα για να προασπίσουν την ανεξαρτησία, την ενότητα και την τιμή της Λιβύης", είπε ο Καντάφι .
"Καλούμε όλους τους λαούς και τους πολίτες των Αραβικών και Ισλαμικών εθνών, της Λατινικής Αμερικής, της Ασίας και της Αφρικής να συμπαρασταθούν στον ηρωικό λαό της Λιβύης ώστε να αντιμετωπίσει αυτή την επίθεση, που πρόκειται μόνο να αυξήσει την δύναμη, την αποφασιστικότητα και την ενότητα του λαού της Λιβύης", πρόσθεσε.

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ:
Καταλαβαίνει κανείς σε τι κινδύνους μας ενέπλεξε η προδοτική κυβέρνηση των Αθηνών με την πρωθυπουργία του ΓΑΠ, που δήλωσαν υπέρ των Αμερικάνων και έστειλαν και ενισχύσεις εκεί?
Ο ΓΑΠ  ο οποίος τον περασμένο μόλις Ιούνιο είχε συναντηθεί με το συνταγματάρχη Καντάφι, στη Λιβύη, όπου υπέγραψε ένα στρατηγικό μνημόνιο για θέματα ενέργειας, κατασκευών και τουρισμό, σκέφτηκε άραγε ότι πιθανόν να μας φέρει αντιμετώπους με όλο τον Αραβικό Κόσμο??

Εκτός αυτού μάλλον συμπάθεια αρχίσαμε να αισθανόμαστε για τον Καντάφι, γιατί για να θέλουν να τον εξοντώσουν, φαίνεται δεν είναι αρεστός και δεν τους κάνει τα χατήρια... Σιγά μη νοιάστηκαν οι παγκόσμιοι δικτάτορες για το Λίβυο λαό κι αν τον κυβερνάει ένας "δικτάτορας",
Διαβάστε και την άλλη άποψη των πραγμάτων, ίσως η αλήθεια κρύβεται αλλού. Υπάρχουν λένε και διαδηλώσεις των Λιβυων υπέρ του Καντάφι, αλλά αυτά εξαφανίζονται από το ιντερνετ...

http://enomenoiblogers.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανατολή είπε...

Έχουμε μπλέξει πολύ άσχημα με το ζαβό που μας κυβερνά.
Εμείς εδώ στην Κρήτη θα περάσουμε μέρες 2003. Τότε που περιμέναμε να σκάσει κάνας πύραυλος από Ιράκ μεριά.
Και τώρα τα πράγματα είναι πιο χειρότερα, γιατί η Λιβύη είναι από κάτω μας.
Θα κοιτάμε τον ουρανό περιμένοντας πάλι καμιά βόμβα με αυτόγραφο του Καντάφι πάνω.
Να σας πάρει ο διάολος κι εσάς και τις Βάσεις σας και τα πυρηνικά σας.
Ως πότε θα ζούμε με την αγωνία, επειδή εσάς σας κά...σε να παίξετε πόλεμο;
Βρήτε να παίξετε κάτι άλλο!!!!!