Σελίδες

Κυριακή 31 Μαΐου 2009

η οικογενειοκρατία εν έτει 2009 συνεχίζεται


Στο ψηφοδέλτιο του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς για τις Ευρωεκλογές τη θέση 14 έχει καταλάβει η κα Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Δεν λέω έχει όλες τις αναφερόμενες εκεί περγαμηνές και διπλώματα, όμως αναρωτιέμαι αν δεν ήταν κόρη του μπαμπά της δηλαδή του Νίκου Κωνσταντόπουλου θα έμπαινε ως υποψήφια βουλευτής σε Ευρωεκλογές?? Τι έχει κάνει αυτή η κυρία άραγε, που συμμετείχε και τι εμπειρία έχει για να μας εκπροσωπήσει στην Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο?? Για να γίνει κάποιος εκπρόσωπος του λαού εκτός από περγαμηνές και ειδικεύσεις που δεν λέω η εν λόγω τις έχει πλούσιες, μήπως χρειάζεται να έχει παράγει και κάποιο έργο υπέρ του δημοσίου συμφέροντος? Μήπως λέω θα έπρεπε να παραθέτει και κάποιους αγώνες της, ως δικηγόρου, για διαφάνεια, ισότητα και δικαιοσύνη σ' αυτή τη Χώρα?? Αλήθεια έχει προσφέρει κάτι, κάπου, κάποτε?? Προσφορά λέω, όχι παροχή υπηρεσιών επ' αμοιβή !! Δεν υπάρχουν άλλοι άξιοι για τη θέση αυτή? Και μη μου πείτε ότι δεν είναι σε εκλόγιμη θέση. Δεν έχει σημασία. Προαλείφεται για το επόμενο βήμα ίσως και των Εθνικών Εκλογών! Θα περίμενα από ένα αριστερό κόμμα να μη κάνει αυτά που κατηγορεί! Τζάκι είναι τελικά η πολιτική στην Ελλάδα!! Αν έχεις μπαμπά και λεφτά μπορείς να αποκτήσεις του κόσμου τα διπλώματα εσωτερικού και εξωτερικού και να στοχεύσεις στη Βουλή είτε την Εθνική είτε την Ευρωπαϊκή!! Έλεος πια!! παράδειγμα δευτερο
ο 32χρονος χωροτάκτης-πολεοδόμος και μαχητικός οικολόγος Κρίτων Αρσένης, που τοποθετήθηκε από τον Γ. Παπανδρέου στην 8η θέση του ευρωψηφοδελτίου. Ο Κρίτων Αρσένης, γιος της Μαρίας Αρσένη σε εκλόγιμη θέση στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, η οποία διατέλεσε δοτή νομαρχίνα Πιερίας επί ΠΑΣΟΚ την δεκαετία του 1980 και κατόπιν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Το θέμα με την τοποθέτηση του υιού της Μαρίας στο ευρωψηφοδέλτιο είναι ότι τα τέκνα των μεγαλοσχημόνων τυγχάνουν ιδιαίτερης φροντίδας και τακτοποιούνται και έτσι η οικογενειοκρατία εν έτι 2009 συνεχίζεται, όπως με τις "άγιες οικογένειες" και λοιπές δυνάμεις : τους Καραμανλήδες, Μητσοτάκηδες, Παπανδρέηδες, Βαρβιτσιώτηδες κλπ. πληροφοριες πηραμε και απο blog http://hellenicrevenge.blogspot.com

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ντροπη του του Παπανδρεου που το περασε στα μουλωχτα ως εναν απλο νεο για να προσελκυσει ψηφοφορους απο τη νεολαια! ΦΤΟΥ! Μας το παιζει και αδιαφθορος και εχουν φαγωθει blog και blog να λενε πως εφτυσε τον ΔΟΛ μετα απο την ψευτικη δημοσκοπηση. Κατι ψεμματα...

Ντροπη και στο ΣΥΡΙΖΑ που εκανε κατι τετοιο. Γι αυτο δεν αποτελει αξιοπιστη λυση για την αριστερα. Γι αυτο και αλλα θα στηριξω ΑΝΤΑΡΣΥΑ και θα χασει την ψηφο μου.

Aνεμος είπε...

@architeutonas
sto galop δεν εβαλα αλλα κομματα αλλα οταν τελειωσει θα το διευκρινησω

Ρένα είπε...

Τόσα χρόνια Βασιλεία δεν θα πέρνανε
μαθήματα; Διώξαμε τους Βασιλείς για να ησυχάσουμε από τους διαδόχους τους και το βρίκαμε μπροστά μας με τον κοινοβουλευτισμό
Τι να πω!

marianaonice είπε...

Ειδικά ένα αριστερό κόμμα όπως θέλει να είναι ο Σύριζα δεν θα έπρεπε να πέσει στην παγίδα της οικογενειοκρατίας! Οι κόρες και οι γυιοί των μπαμπάδων δεν δικαιούνται πολιτικής καρέκλας αν οι ίδιοι δεν την έχουν κερδίσει με τον κόπο και τον αγώνα τους στην αρένα της κοινωνικής προσφοράς και ανιδιοτέλειας!!!

Τα διπλώματα και οι περγαμηνές των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων εσωτερικού και εξωτερικού δεν προϋποθέτουν μόνον ικανότητα, αλλά κυρίως χρήμα και χρόνο, που οι απλοί αγωνιστές της ζωής, τέκνα βιοπαλαιστών, δεν έχουν την ευκαιρία να αποκομίσουν, ενόψει του ότι οι περισσότεροι μπορεί και να σπουδάζουν ενώ εργάζονται για την επιβίωσή τους!!!

Όχι λοιπόν στα καλομαθημένα παιδάκια των πολιτικών μας που είδαν την πολιτική σαν κληρονομικό τσιφλίκι τους, και ορμάνε να πάρουν κομμάτι της εξουσίας, χωρίς ακόμη να έχουν μάθει να κυβερνούν τον εαυτό τους!!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ.Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ.

ΕΧΩ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ.ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ.ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.