Σελίδες

Σάββατο 4 Απριλίου 2009

@ Όλες οι λέρες επί ποδός



info press ο ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΟΔΩΡΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ

Έβγαλε βρώμα η ιστορία ότι ξοφλήσαμε
είμαστε λέει το παρατράγουδο στα ωραία άσματα
και επιτέλους σκασμός οι ρήτορες πολύ μιλήσαμε
στο εξής θα παίζουμε σ' αυτό το θίασο μόνο ως φαντάσματα

Κάτω οι σημαίες στις λεωφόρους που παρελάσαμε
άλλαξαν λέει τ' ανεμολόγια και οι ορίζοντες


μας κάνουν χάρη που μας ανέχονται και που γελάσαμε
τώρα δημόσια θα έχουν μικρόφωνο μόνο οι γνωρίζοντες

Βγήκαν δελτία και επισήμως ανακοινώθηκε
είμαστε λάθος μες το κεφάλαιο του λάθος λήμματος
ο σάπιος κόσμος εκεί που σάπιζε ξανατονώθηκε
κι οι εξεγέρσεις μας είναι εν γένει εκτός του κλίματος

Δήλωσε η τσούλα η ιστορία ότι γεράσαμε
τις εμμονές μας περισυλλέγουνε τα σκουπιδιάρικα
όνειρα ξένα ράκη αλλότρια ζητωκραυγάσαμε
και τώρα εισπράττουμε απ' την εξέδρα μας βροχή δεκάρικα

Ξέσκισε η πόρνη η ιστορία αρχαία οράματα
τώρα για σέρβις μας ξαποστέλνει και για χαμόμηλο
την παρθενιά της επανορθώσαμε σφιχτά με ράμματα
την κουβαλήσαμε και μας κουβάλησε στον ανεμόμυλο

απο τον ζουγκλα

http://www.zougla.gr/news.php?id=1240

@ Όλες οι λέρες επί ποδός…

@ Οι δημοσιογραφικές λέρες με την υπογραφή blogspot.com…

@ Μπροστά η λάσπη γιατί το ημερομίσθιο είναι… ιερό και πίσω οι εργοδότες\\\

@ Καμία σχέση με τους μπλόγκερς που επικαλούνται και τους προτάσσουν ως καμουφλάζ…

@ Παλιά κόλπα πριν το διαδίκτυο γιατί το δίκτυο υπήρχε…

@ Nonews, pressmme, κουρδιστά πορτοκάλια infopres και διάφορα άλλα ευφάνταστα ψευδώνυμα γιατί η μαλακία δεν κρύβεται…

info press εδω και 2 χρόνια κάνω πόλεμο να κρατηθεί η ανωνυμία στα blogs αλλά όταν ρίχνουμε λάσπη όχι πάμε μαζί με ονόματα και τηλέφωνα επώνυμα τώρα σε ξαναπροκάλεσα και με απείλησες με μήνυση....

απο θεσσαλονίκη που είσαι αν και την λατρευώ λασπολόγε ελα ρε αν φοράς παντελόνια

@ Έτσι για να καρφώνονται ότι θέλουν να λέγονται δημοσιογράφοι…

@ Ανθρωποειδή χωρίς ίχνος ταλέντου, μισθοφόροι του κερατά άτεχνοι και ανίκανοι να βγουν μπροστά με το όνομά τους…

@ Σε λίγο καιρό όταν το σύστημα τους ξεράσει και περάσει η μόδα, θα επιστρέψουν πίσω με την ουρά στα σκέλια, χωρίς να αναγκάζονται να κρύψουν το όνομά τους γιατί απλά δεν θα το βάζει κανείς…

@ Μέχρι τότε θα μας επιτρέψετε να τους αποκαλύπτουμε εμείς, με τη φάτσα και το επώνυμό τους για να πιάνει τόπο το φτύσιμο…

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΑΠΟ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

ΑΛΛΙΩΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ΜΑΚΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλε μαχητή της αλήθειας infopress, είσαι και πολύ δημοκράτης και μαχητής της ελευθερίας σε σημείο ώστε να μην επιτρέπεις σχόλια στις αναρτήσης σου.
Γνωρίζω όμως ότι μπαίνεις εδώ μέσα και διαβάζεις τι γράφουν οι άλλοι και γι΄ αυτό θέλω να σου πω κάποια πράγματα. Εγώ δεν θα πω ότι είσαι μαλάκας, ή ο Γκαίμπελς της ενημέρωσης απλά και χάριν της αλήθειας θα επισημάνω κάποια πράγματα. Τουλάχιστον από εδώ μέσα, διότι μπορεί να κατηγορείς τον Τενέζο γιά δικτάτορα αλλά με τις μεθόδους σου, άλλος έχει το όνομα και άλλος τη χάρη!
Λοιπόν, ο ξεπεσμός των αναρτήσεων σου αρχίζει και κινήται στην σφαίρα του κουτσομπολιού. Επίπεδο μεσημεριανάδικου και κάτω!

Κατ΄ αρχήν η ειρωνεία γιά νέο superman είναι άστοχη και αυτό διότι ο Τενέζος πρέπει να ξεπεράσει την 73η μέρα απεργία πείνας γιά να μπορείς να σκέφτεσαι με αυτόν τον τρόπο (σύμφωνα με τον πίνακα που έχεις αναρτήσει). Σε έχει πειράξει τόσο πολύ που μπορεί ένας άνθρωπος και αγωνίζεται ενάντια σε κάτι το οποίο δεν έχει τολμήσει κανείς να ακουμπήσει;

Στην συνέχεια και σε άλλη ανάρτηση σου, νουθετείς (!) τους γονείς γιά το τι κάνουν τα παιδιά τους. Είσαι απίστευτος και ταυτόχρονα και λίγο διασκεδαστικός. Φαίνεται ότι θα προτιμούσες αυτά τα παιδιά που ενδιαφέρονται γιά το θέμα να πήγαιναν γιά shopping therapy σε κανένα mall, ή να έπαιζαν με το playstation. Ατυχώς γιά σένα κάποια παιδιά δεν έχουν τις "προδιαγραφές σου". Ωραία άποψη έχεις γιά την ελευθερία επιλογής. Σε ενόχλησαν αυτά τα παιδιά; χρησιμοποιούν το pc σου; σου καίνε από το ρεύμα σου; Αυτό λέγεται κατιναριό. Άι τραβήξου!
(Δεν είμαι μαθητής αν σε νοιάζει)

Αλλού λες ότι μάλωσε τον πρόεδρο της Δημοκρατίας! και σε ρωτώ, από που βγαίνει αυτό το συμπέρασμα; ο Τενέζος έστειλε μία επιστολή στην οποία και του ζητάει να δεχτεί την επιτροπή συμπαράστασης προκειμένου να ενημερωθεί γιά την κατάσταση του. Που βλέπεις το μεμπτό στην υπόθεση; και κυρίως που βλέπεις ότι τον μαλώνει κιόλας; αν δεν ξέρεις απλά Ελληνικά ή και αν δεν είσαι Έλληνας (παίζει αυτό) δεν μπορούμε να σου τα μάθουμε τώρα. Επείγουν άλλα πράγματα.
Δεν ζητάει παροχές και ρουσφέτια ο Τενέζος από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά μία ακρόαση. Είναι ένας Έλληνας πολίτης που αγωνίζεται και έχει κάθε δικαίωμα γιά αυτό που κάνει. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι βουλευτές που απαρτίζουν το Ελληνικό κοινοβούλιο τους έχουμε ακούσει κατά καιρούς να εκφράζονται δημοσίως επί παντός του επιστητού, αλλά γιά αυτό το θέμα τηρήται με θρησκευτική ευκάβια σιωπή. Το θεωρείς τόσο ασήμαντο; Αλλά και αν υποθέσουμε ότι είναι ψέματα όλα αυτά που υποστηρίζει ο Τενέζος δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχει καταφέρει κανένας να τον αποκαλύψει με σοβαρά επιχειρήματα. Τα δικά σου είναι λάσπη, και κατιναριό. Αυτό γίνεται πολύ εύκολα αντιληπτό ακόμα και από ανθρώπους που στέκονται με σκεπτικισμό απέναντι στο θέμα Τενάζου. Ένας από αυτούς είμαι και εγώ.

Έχεις γράψει "ιστορία" στον χώρο της "ενημέρωσης"! πραγματικά δύσκολα θα σε ξεπεράσει κάποιος άλλος (ίσως μόνο εσύ ξανά!) και αυτό διότι σε άλλη ανάρτηση γράφεις ότι..."όλα τα Αναρχικά στοιχεία του Τενέζου είναι εδώ μέσα"...εκεί μέσα που παραπέμπεις όλοι γράφουν με ψευδώνυμα. Από που και ως που είσαι σε θέση να γνωρίζεις αν εκεί είναι...όλοι Αναρχικοί; δεν ξέρεις τι σου γίνεται πραγματικά. Εγώ γιά παράδειγμα δεν είμαι Αναρχικός. Και πιό συγκεκριμένα δεν ανήκω και σε κανένα πολιτικό χώρο, οπότε πως εσύ μου χρεώνεις ιδεολογική ταυτότητα χωρίς να με ρωτήσεις; Είσαι ένας κοινός συκοφάντης, τελικά.
Φυσικά έχω ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ εάν και αφ΄ όσον το ζητήσεις, και μέσω αυτού του blog (διότι τα σχόλια σε εσένα δεν υφίστανται), να συναντηθούμε μπροστά τον Τενέζο και να διαπιστώσεις πόσο Αναρχικός είμαι ή τι είμαι τέλος πάντων.

Εντύπωση γιά τέλος μου προκαλεί η πρεμούρα με την οποία ανεβάζεις "καταγγελίες" κατά του Τενέζου. Καλά κάνεις, κάποιοι έπρεπε να το κάνουν και αυτό. Έλαχε σε εσένα.
Τώρα που το ξανασκέφτομαι αυτό που κάνεις δεν λέγεται λάσπη αλλά βόθρος και σε παρακαλώ να προσέχεις να μην μας λερώσεις.

...ΩΠΑ! ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ!...ΑΝΑΝΕΩΣΗ...ACHTUNG! ACHTUNG!...Πότε πρόλαβες ρε μπαγάσα; κι΄ άλλο ανέβασες; δε παίζεσαι αγόρι μου!...μα καλά Σαββάτο είναι χαλάρωσε λίγο, πήγαινε γιά κανένα καφέ!...με την ανάρτηση πληρώνεσαι;...

Το καινούργιο που γράφεις γιά τον architeutonas είναι της πλάκας. Δεν έχω διάθεση να τον υπερασπιστώ (φαντάζομαι μπορεί άνετα και μόνος του) αλλά δεν αντέχω να μην μπω στον πειρασμό να σου πω, ότι έχει και την πλάκα του αυτό που κάνεις.
Μα ρε απίστευτε τύπε κάθεσαι και καταγράφεις και την παραμικρή κουβέντα που λέει κάποιος στο chat γιά τον "συλλάβεις"; Κάνε μία βόλτα στα εκατοντάδες chat που γίνονται και αυτό δεν είναι τίποτα. Σταγόνα στον ωκεανό. Και εξάλλου πραγματικά δεν κατάλαβες τι λέει (πως πάνε τα Ελληνικά σου;)
Και επειδή τον τύπο δεν τον ξέρω πραγματικά, μπήκα στα δύο blog του και δεν βλέπω πουθενά να είναι "κλειστά" και αγανακτώ με την τυφλαμάρα σου. Από το μένος σου γιά τον Τενέζο δεν βλέπεις ούτε και τα πιό οφθαλμοφανή. Επαναλαμβάνω ο τύπος που λες δεν έχει απενεργοποιημένα τα comment σε αντίθεση με εσένα! και από που κανονίζει τα σπασίματα; δε μας διαφωτίζεις λίγο;
Και πως μπορείς και συνδέεις τον δικτάτορα Παπαδόπουλο με...τους Αναρχικούς; Μπλέξαμε δηλαδή την πούτσα με την βούρτσα! Να σου υπενθυμίσω γιά τον ψυχίατρο που ρώτησες γιά τον Τενέζο, να κάνεις και μία επίσκεψη γιά σένα.

...Πόσα θα ανεβάσεις σήμερα; γιατί εγώ πάω γιά καμμιά μπυρίτσα. Σου υπενθυμίζω ότι δεν είμαι Αναρχικός ή οτιδήποτε άλλο κύριε Σέρλοκ Χόλμς!

Aνεμος είπε...

ανώνυμε τα είπες όλα έλεος ποιά με αυτόν την έκανε την διαφιμησούλα του θα ανέβει τον κατάλογο στο συνκ χααχαχαχ