Σελίδες

Κυριακή 5 Απριλίου 2009

Ο Τενέζος στον Ant1 μετά απο 52 μέρες απεργίας


βρεΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΑ ΞΕΡΝΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΑΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ..


http://infopress-gr.blogspot.com/2009/04/salonica-way.html(συνιστώ ανεπιφύλακτα να διαβάσετε όλο το άρθρο θα γελάσετε απίστευτα μέχρΙ τον ΔΕΝΔΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΛΑΒΕΙ)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΕΛΙΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟ ΧΑΧΑΧΑΧ

Τα σαϊνια του "Τεό" πριν πιούν το βραδυνό τους γάλα, διάβασαν τον Ανεμο και είπαν ότι ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης είναι πίσω από το Info Press.
Δεν ξέρει νομικά... δεν έχει ιδιαίτερες γνώσεις στο internet..., αλλά ο Ανεμος τα βρήκε όλα κ. Νομάρχη... εσύ φταις... σε τρέμουν οι bloggers και δεν μιλάνε...
Τύφλα να έχει ο bloggo_νόμος!!!

Αν συνεχίσει όμως ο Ανεμος και εμπλέκει κόσμο δίχως λόγο, θα εισπράξει τα μαντάτα από τον δικηγόρο μας, διότι άλλο πράγμα να λέει σαχλαμάρες για εμάς και άλλο πράγμα να μας εμπλέκει με τρίτα πρόσωπα που είναι πολιτικοί, με τους οποίους δεν έχουμε καμμία σχέση!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΜΟΝΟΣΣ ΤΟΥ.......ΞΕΡΑΣΕ ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΛΟ Ε???????????ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ

συνεχιζει

Δεχθήκαμε απειλές, δεχθήκαμε πρόσκληση σε "μονομαχία" από τον άγνωστο σε εμάς Ανεμο, διότι έτσι του άρεσε και έτσι το ήθελε!!!
Και ρωτάμε: Ποιός νομίζει ότι είναι και γιατί θέλει να μας συναντήσει;
Του χρωστάμε κάτι;
η επανάσταση θέλει και συγνώμη για τις κυρίες αλλά θα το πώ ΑΡΧΙΔΙΑ ΦΙΛΕ ΑΝΤΕ ΚΡΥΨΟΥ ΤΩΡΑ........(EΣΒΗΣΕΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ ΓΙΑ BLOGER)
KOITΑ ΠΩΣ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ...ΠΑΛΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ......ΣΑΝ ΤΗΝ Π........Α ΜΟΥ ΑΜΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΓΙΑΤΙ Η ΑΔΙΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ

ΚΑΙ ΟΙ ΒΛΟΓΚΕΡΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ


ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ

ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΩ

ΚΑΙ ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΙΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ

ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΤΡΙΚΙΟ ΜΑΙΛ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΣΟ ΑΝΤΡΙΚΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΣΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ

ΤΟΝ ΚΟΥΡΗ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΑΣΩ ΤΕΛΟΣ...........................ΔΕΝ ΞΑΝΑΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΕΣΕΝΑ



Τώρα τι να πούμε.. κάλιο αργά παρά ποτέ? Δεν ξέρω αν ταιριάζει στην περίπτωση του Θοδωρή Τενέζου ο οποίος εδώ και 52 μέρες, καθισμένος στο πεζοδρόμιο της Πατησίων χωρίς τροφή παρά μόνο με νερό και καφέ, καλεί όλους μας να συμπαρασταθούμε στον αγώνα του κατά των καρτέλ και σήμερα 5 Απριλίου 2009 ο Antenna πρώτος ασχολήθηκε πιο σοβαρά με την υπόθεση.

Και λέω πιο σοβαρά γιατί πριν 2 εβδομάδες και ο Προτοσάλτε απο τον Sky αναφέρθηκε στον απεργό δίχως όμως να κουνηθεί από την καρέκλα του, απλώς έδειξε κάποιες εικόνες χαμηλής ποιότητας μέσω Internet απο την Live Camera, που αξίζει να σημειώσουμε ότι μέχρι αυτή την ώρα η μετάδοση της απεργίας πείνας έχει καταγράψει 3.860.000 προβολές! Δείτε εδώ : http://www.mogulus.com/stopcarteltvgr

Όταν επικοινωνήσαμε με τους υπεύθυνους των τηλεοπτικών καναλιών στις αρχές και ρωτήσαμε γιατί δεν ενδιαφέρονται να στείλουν μια κάμερα στον απεργό ώστε να προβάλουν το θέμα στον Ελληνικό λαό κάποιος μας απάντησε: “το φυλάμε για μετά..”

Και τώρα καταλαβαίνουμε τι εννοούσαν.. Όταν ένας συνάνθρωπος μας έχει κλείσει κοντά 2 μήνες απεργίας πείνας τότε αρχίζει να πουλάει το θέμα.. 52 μέρες είναι αυτές δεν είναι ούτε 10 ούτε 20 ώστε να πεί ο βολεμένος στην πολυθρόνα τηλεθεατής “..έλα μωρέ μόλις τον κόψει λόρδα θα τα παρατήσει και θα πάει σπίτι του..”

Τέλος πάντων Μπράβο στον Κο Παπαδάκη στον Κο Κυριακού η σε όποιον άλλον έδωσε την εντολή, και έστω 10 λεπτά έδειξαν στον κόσμο που έτυχε να ξυπνήσει Κυριακή πρωϊ, αυτό για το οποίο φωνάζουμε εμείς εδώ και δύο μήνες.

Ελπίζουμε σύντομα και τα άλλα “επίσημα” ΜΜΕ να ακολουθήσουν πριν είναι αργά για τον Θοδωρή, γιατί όπως φάνηκε οι επιστολές του Τενέζου στους πολιτικούς αρχηγούς αργούν να φτάσουν..

πηγή http://foxnews.gr/?p=3520

αν δεν φαίνετε εδώ το βίντεο πατήστε στο

http://foxnews.gr/?p=3520 ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ

5 σχόλια:

Μαργαρίτα Πάσχου είπε...

Κάλλιο αργά παρά ποτέ, όπως λες κι εσύ, και επειδή τα κανάλια συνηθίζουν ν' αντιγράφουν το ένα το άλλο, μακάρι να το κάνουν και τώρα, και για πρώτη φορά θα είναι για καλό!
Σ' ευχαριστούμε για την ανάρτηση!

Aνεμος είπε...

ένα σχόλιο απο την φίλη μου @τίνα.........
Κύριε infopress είστε τελείως γελοίος! Πιο γελοίος δεν γίνεται!

Ελπίζω να ξέρετε την έννοια του γελοίου γιατί τα ελληνικά σας δεν είναι και παρά πολύ καλά… Τα κείμενά σας έχουν ελλείψεις, είναι φτωχά και δεν βγαίνει νόημα από αυτά που γράφετε, με αποτέλεσμα να διαβάζουμε ασυναρτησίες! Το τι γέλιο έχουμε ρίξει δεν λέγεται…

Επίσης είστε άσχετος με το στήσιμο της σελίδας γενικότερα. Το κείμενό σας έχει κενά λες και του λείπουν δόντια, τα χρώματα είναι απαράδεκτα τα μπανεράκια κακοστημένα και γενικά είναι πολύ κακόγουστο. Μια κακοπροαίρετη κακογουστιά.

Ένας bloger όταν ανοίγει ένα χώρο διαλόγου σημαίνει ότι έχει κάτι να πει και να το μοιραστεί με τους υπόλοιπους. Δεν κλείνει τα σχόλια για να μην του απαντάει κανείς και τα αναρτημένα κείμενα είναι δικά του και όχι αντιγραφές από δω και από ‘κει.

Γενικά σας χαρακτηρίζει μια ημιμάθεια!

Καλό θα ήτανε να σταματήσετε να φωτογραφίζετε το χώρο διαλόγου μας και να πλάθετε μυθεύματα μέσα από 5 προτάσεις ενώ πριν έχει προηγηθεί κουβέντα 1 ώρας.

Θα σας παρακαλούσα να πάψετε να ασχολείσθε μαζί μας γιατί όλα αυτά είναι εις βάρος σας!

BUTTERFLY είπε...

Καλημερα! Θετικη η εξελιξη με τον Αντεννα, ελπιζω να βγαλει καπου!
Στο θεμα του ινφοπρεςς τωρα, στο ξαναειπα, θεωρω οτι πολυ αξια του δινουμε και με τη διαμαχη αυτη, απλα προβαλλεται περισσοτερο και χανεις και πολυτιμο χρονο, που θα μπορουσες να διαθεσεις σε αλλα σημαντικα θεματα. Εχει τη γνωμη του, ειτε ειναι βαλτος ειτε οχι και στην ουσια, χεστηκαμε! Ο κοσμος ξερει τι βλεπει και τι διαβαζει και ισως ακομα να ειναι και καλυτερα ο ινφοπρες και ο καθε ινφοπρες να γελειοποιειται με αυτον τροπο, γιατι αθελα του ενισχυει τη θεση του Θοδωρη...

patsiouri είπε...

Καλέ μην ασχολείσαι με τους καθυστερημένους...για όνομα του Θεού!
Ελπίζω κι'εγώ στο μιμητισμό-πιθηκισμό των καναλιών...

ΝΑΝΤΙΑ είπε...

Πώς τόπαθαν και ξύπνησαν;Κάλλιο αργά παρά ποτέ όντως.
Άντε να δούμε τί θά δούμε τελικά σέ αυτή τη χώρα της αρπαχτής και του δέ βαριέσαι..
Άνεμε,μήν ασχολείσαι παιδί μου μέ ουτιδανούς και τα συμφέροντά τους,έχουμε κρίση και καταλαβαίνουμε πολύ περισσότερο απ'ότι νομίζουν!!
Καλό μεσημέρι.