Σελίδες

Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

ΟΙ ΦΟΒΕΡΕΣ ΔΕΝ ΦΤΟΥΡΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ

φωτο απο http://hakis-hakis.blogspot.com/

ΟΙ ΦΟΒΕΡΕΣ ΔΕΝ ΦΤΟΥΡΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ ΑΝΤΕ ΜΗ ΦΟΒΑΣΕ ΜΗ ΦΟΒΑΣΕ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΟ ΝΑ ΣΕ ΘΟΔΩΡΑ
ΜΑΖΙ ΣΟΥ 400 BLOGS
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΥΣ

Στην 50η μέρα τής Απεργίας Πείνας βρίσκεται από σήμερα το πρωί ο αποφασισμένος Θοδωρής Τενέζος μπροστά στην Επιτροπή Ανταγωνισμού.Οι συμπαραστάσεις συνεχίζονται αμείωτες.

Μέ βάση τό γεγονός ότι ο Θεόδωρος Τενέζος βρίσκεται ήδη στην 50η ημέρα της Απεργίας Πείνας, ερωτάται γιά μία ακόμη φορά η κυβέρνηση αν προτείθεται να ικανοποιήσει τα 3 βασικά αιτήματα του Απεργού:

1.Έρευνα όλης της καταγγελίας του για το καρτέλ του σιδήρου. Ξεσκέπασμα και τιμωρία των ενόχων βιομηχάνων και χονδρεμπόρων που κατέστρεψαν παράνομα την επιχείρησή του.
2.Την καταγγελία του να δικάσουν όταν ολοκληρωθεί η πλήρης έρευνα ,άλλα μέλη της Επιτροπής Ανταγωνισμού και όχι αυτοί που έχουν μηνυθει στην ποινική δικαιοσύνη.Να υπάρξει δηλαδή δίκαια δίκη.
3.Να προστατεύονται δικαστικά αυτοί που καταγγέλουν τα καρτέλ και ο ιδιος, με την ενεργοποίηση στις περιπτωσεις καταγγελιων για καρτέλ του αρθρ.61 Π.Κ.
Υπενθυμηση υπ αριθμ. 40
Υπενθυμίζονται στην κυβερνηση:
1)Οι κίνδυνοι ανήκεστης βλάβης της υγείας και απώλεια της ζωής του Θεόδωρου Τενέζου
2)Η διαμαρτυρία αυτή είναι ειρηνική και συνεπώς προσπάθειες παρενόχλησης, τρομοκράτησης, βίαιου τερματισμού τής Απεργίας Πείνας είναι παράνομες και δεν γίνονται ανεκτές.

Ευχαριστούμε τις 100δες των Ελληνικών και ξένων blogs πού αναμεταδίδουν ζωντανά την Απεργία.Παρακαλούνται ολοι οι blogers οι οποίοι μας αναμεταδίδουν, όπως καί όσοι θέλουν να κάνουν σύνδεση να μας στείλουν e-mail προκειμένου να αναρτηθούν σε κατάλογο στον δικτυακό μας τόπο, όπως και να τους δοθούν τεχνικές οδηγίες για την αναμετάδοση.
Αμείωτες οι επισκέψεις της ζωντανής μετάδοσης της Απεργίας επί 50ημέρες !
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΩ BLOGERS ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ
ΒΡΕ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΜΕΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΑΥΡΙΟ Η ΒΟΜΒΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ.......
υπενθυμιση για καποιον που ειπε τα εκατονταδες blog ρομαντικούς φίλε απο ρομαντικους αρχισαν ολες οι επαναστάσεις όχι απο λασπολογους και δοσίλογους
Ο ΤΣΕ ΚΕΒΑΡΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΡΓΑΤΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ??(ΜΟΜΦΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ)
http://www.stopcartel.gr/

Τενέζος Θεόδωρος

Email: tenezos@hotmail.com
Τηλ: 6982009287

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πες τα ρε ανεμε!!!
περιμενουμε με ανυπομονησια τη λιστα σου...