Σελίδες

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Αδέλφια νικάμε.


Τόσκας ο συνταξιούχος ο δοτός υπουργός βουλευτής επικράτειας λίστας χωρίς μια ψήφο. Δεν μου λες ρε Τόσκα εσύ πληρώνεσαι σύνταξη ή μισθό βουλευτή και υπουργού γιατί εαν δεν πληρώνεσαι σύνταξη συνταξιούχος δεν είσαι. Είσαι ένας καλοπληρωμένος μη εκλεγμένος από τον λαό πολιτικός με μισθό πάνω από 10.000 ευρώ και πληρωμένα τηλέφωνα, αυτοκίνητα, βενζίνες και λοιπά. Άντε τραβά ρε που πρώτα έδωσες εντολές στους αστυνομικούς με τους μισθούς πείνας που εαν τις Παρακουσουν θα τους περνούσατε ΕΔΕ και θα τους στέλνατε σπίτια τους και τώρα δεν ξέρεις και τίποτα . Τόσκας ο συνταξιούχος των 10.000 ευρώ.
Αδέλφια νικάμε. Μόλις τσέπωσαν τα αναδρομικά από την φασιστερά 
Η μόνη κατηγορία εργαζομένων στην χώρα με μισθούς βουλευτών και ενώ κόβουν συντάξεις και μισθούς αυτοί λαμβάνουν και αναδρομικά. 
Επιστρέφονται αναδρομικά από 2.500 έως 15.000 ευρώ στους δικαστικούς...
Μετά περιμένουμε απόδοση δικαίου για τους φτωχούς και απορούμε γιατί τσακώνονται ανώτατοι δικαστές για τις τηλεοπτικές άδειες. 
Νομοθετική, εκτελεστική και δικαστική ολιγαρχία.
Απαλλάσσονται με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών ο εφοπλιστής, Βίκτωρας Ρέστης και ο πρώην συνεργάτης του, Αναστάσιος Πάλλης από όλες τις κατηγορίες για δύο δάνεια συνολικού ύψους 15,8 εκ. ευρώ που χορηγήθηκαν το 2012 από την τράπεζα FBB, συμφερόντων του κ.Ρέστη.
Με το ίδιο βούλευμα(1192/2016), απαλλάσσονται και όσα στελέχη της τράπεζας ενεπλάκησαν στη χορήγησή τους.
Πρώτη φορά φασιστερά τέτοια δικαιοσύνη πουθενά. 

Κολομβία

Ειναι αστείο να μιλάνε για δικαιοσύνη αυτοί που ως νομοθέτες ψήφιζαν νόμους <<αποσυμφόρησης >> φυλακών με αποτέλεσμα να βγαίνουν σήμερα όλοι οι κακούργοι πελάτες μεγαλοδικηγόρων . Ειναι αστείο να μιλάνε αυτοί που απεδειξαν στην πράξη πως επηρεάζονται από κατι συμπλεγματικές προσωπικοτητες που ακόμα δεν μπορούν να καταλαβουν ποιοι ειναι που χωρις να διαθέτουν την παραμικρή γνώση και αίσθηση δικαιου εισηγούνταν την κατάργηση νόμων με την δικαιολογία του παρωχημένου, για να ανοίγουν παράθυρα για την κατάργηση της τιμωρίας της ασέλγειας ανηλίκων. 
Ας κάτσουν να διαβάσουν κάποιους σαν τον Μπεκαρία μήπως και αποκτήσουν νομική σκέψη που δεν την αποκτάς επειδή διαθέτεις πτυχίο νομικής. 
Κατά τον Μπεκαρία, το «Κοινωνικό Συμβόλαιο» που συγκροτεί την κοινωνία πρέπει να παράγει ποινικούς νόμους σαφείς, λειτουργικούς, γενικής εφαρμογής και ανθρωπιστικού, έτσι ώστε ο ποινικός κολασμός εξοπλισμένος με κύρος και ηθική θωράκιση να λειτουργεί αποτρεπτικά απέναντι σε μελλοντικές εκδηλώσεις εγκληματικής συμπεριφοράς

Δεν υπάρχουν σχόλια: