Σελίδες

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Τίγκα στο μακιγιάζ και στο ψέμα.


http://kourdistoportocali.com/post/36754/tremi
Η Ολγα Τρέμη μετά από 9 χρόνια στις ειδήσεις του Mega θα εκφωνήσει το τελευταίο δελτίο ειδήσεων, εν μέσω Μνημονίων.

Στο τέλος θα συγκινηθεί παρ΄ολίγο να κλάψει, όπως φαίνεται και στο σχετικό video.

Ήταν ένα δελτίο όπως όλα τα προηγούμενα. Τίγκα στο μακιγιάζ και στο ψέμα.

Ενα δελτίο στην υπηρεσία της χούντας της διαπλοκής και της κυβέρνησης η οποία εφαρμόζει αποτελεσματικά το Πρόγραμμα Φτωχοποίησης του λαού. Ενα δελτίο το οποίο για σχεδόν μια ολόκληρη ώρα ασχολήθηκε με τον τρομοκράτη Μαζιώτη και το διαμέρισμα της Πεύκης ενώ την ίδια μέρα το γερμανικό περιοδικό Focus, αναφερόμενο για μια ακόμη φορά στους Ελληνες ολιγάρχες (ονοματίζοντας ανάμεσα στους άλλους τον εργοδότη της Μπόμπολα έλεγε ότι καταληστεύουν τους πολίτες, ενώ αναφέρονταν και στο κούρεμα των θαλασσοδανείων τους).




Δεν περιμέναμε από την Τρέμη, την Καραμήτρου και τον Πρετεντέρη να αναφερθούν στο δημοσίευμα του Focus ή στους ντόπιους ολιγάρχες στους οποίους προσφέρουν τις ακριβοπληρωμένες υπηρεσίες τους.

Το να προπαγανδίζουν όμως για μια ώρα τις κυβερνητικές παπαριές για την σύλληψη ενός τραχανοπλαγιά που την είδε Τσε Γκεβάρα, βγάζοντας το σκασμό για αμέτρητες τρομοκρατικές ενέργειες του καθεστώτος που οδήγησε στην αυτοκτονία χιλιάδες συμπολίτες μας, ενώ δεν διστάζει να προκαλέσει τεράστιες οικολογικές καταστροφές- όπως στην περίπτωση στις Σκουριές- είναι ντροπή για τo λειτούργημα του δημοσιογράφου.

Αν η Ολγα το 1973 φρόντιζε το μακιγιάζ της με φόντο τα σκατά, 41 χρόνια μετά συμμετείχε στο μακιγιάρισμα της πραγματικότητας προσφέροντας τις υπηρεσίες της στο σημερινό καθεστώς.

Αυτό που μοιάζει να την απασχολεί πάνω απ΄όλα είναι το μακιγιάζ.

Πρώτα βγαίνει η ψυχή του ανθρώπου και μετά το χούι του...
ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ
http://kourdistoportocali.com/post/36754/tremi
http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: