Σελίδες

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Νέα Στύρα Εύβοιας: Ο ταβερνιάρης σκότωσε το ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ χτυπώντας του το κεφάλι με μια καρέκλα


ΟΙ ντόπιοι  είναι συνένοχοι στο έγκλημα ,όπως είναι οι Έλληνες που σιωπούν στην εξαθλίωση της χώρας ακόμα και με την ψήφο τους  αλλά την Κυριακή υπάρχει αντίδραση
Διαμαρτυρία έξω από την ψησταριά
ΡΕ ΝΤΑΗ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ!ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΝΤΑΗΣ ΕΙΣΑΙ
Διαμαρτυρία έξω από την ψησταριά της οποίας ο ιδιοκτήτης στα Νέα Στύρα Εύβοιας κακοποίησε βάναυσα σχεδόν μέχρι θανάτου έναν αδέσποτο σκύλο – αφού πρώτα το δελέασε για να πάει κοντά του – χθες τα ξημερώματα θα πραγματοποιήσουν φιλόζωοι την Κυριακή το απόγευμα 20/7.
Ο δράστης – που εξαφανίστηκε για να αποφύγει τη σύλληψη και είναι γνωστός στην περιοχή για τον βίαιο χαρακτήρα του – απεικονίζεται να στέκεται πάνω από το θηλυκό σκυλάκι, που δεν πέθανε ακαριαία.



Ο Δήμαρχος που του έχει δώσει άδεια, να ζητήσει άμεσα την ψυχιατρική του εξέταση, για να διαπιστωθεί εάν μπορεί να έχει μαγαζί υγειονομικού ενδιαφέροντος.Χτες σε ζώο, αύριο σε άνθρωπο. Επικίνδυνος….
ο δράστης εκδηλώνει συχνά βίαιη συμπεριφορά και προς τα μέλη της οικογένειας του, τον 9χρονο γιο και την γυναίκα του και είναι γνωστό στους ντόπιους ότι δεν είναι μόνο βάρβαρος αλλά είναι και αλκοολικός.
Νέα Στύρα Εύβοιας: Ο ταβερνιάρης σκότωσε το αδέσποτο χτυπώντας του το κεφάλι με μια καρέκλα
Τα ξημερώματα της Πέμπτης ο ιδιοκτήτης μιας ταβέρνας στο λιμάνι των Νέων Στύρων Εύβοιας σκότωσε μπροστά στα μάτια πελατών και περαστικών έναν αδέσποτο σκύλο χτυπώντας τον στο κεφάλι με μια καρέκλα. Τα ουρλιαχτά του ζώου άκουσαν φιλόζωοι, οι οποίοι έσπευσαν επί τόπου και κάλεσαν στην Αστυνομία που δήλωσε αναρμόδια καθώς η περιοχή ανήκει στην δικαιοδοσία του Λιμενικού.

Ο θηλυκός σκύλος - ηλικίας μόλις 3,5 μηνών - με σπασμένο κεφάλι μεταφέρθηκε από την Αργυρώ Γκελέρη εθέλοντρια του σωματείου Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης στο κτηνιατρείο της Ειρήνης Ταπούτης στη Νέα Λάμψακο Χαλκίδας αλλά λόγω της μη ανατρέψιμης κατάστασης του αποφασίστηκε να του γίνει ευθανασία στις 07:30 σήμερα το πρωί.

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: