Σελίδες

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Τι μας περιμένει τις επόμενες ημέρες αμέσως μόλις ολοκληρωθούν οι εκλογές:


1. Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Το Ποντίκι", οι συνταξιούχοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι από το καλοκαίρι πρόκειται να περικοπεί η επικουρική σύνταξη διότι ενεργοποιείται η ρήτρα των μηδενικών ελλειμμάτων στα ασφαλιστικά ταμεία. Πρακτικά δηλαδή τα ταμεία θα δίνουν τόσα ποσά όσα θα τους επιτρέπουν τα οικονομικά τους, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει.

2. Έρχεται η παρακράτηση του φόρου σε ολόκληρη την σύνταξη και όχι ξεχωριστά στην κύρια και στην επικουρική με αποτέλεσμα να χαθεί ακόμα ένα κομμάτι της σύνταξης.



3. Ξέχασαν να μας πουν ότι ο έκτακτος φόρος της εισφοράς αλληλεγγύης μόνο έκτακτος δεν είναι αφού θα τον πληρώνουμε μέχρι το 2017 και βλέπουμε…

4. Για όσους χρωστούν στην εφορία θα κινηθούν οι διαδικασίες πλειστηριασμών για τα σπίτια των πολιτών και το τίμημα μπορεί να πέσει και στο 1/3 της αντικειμενικής αξίας, αντίθετα για όσους θέλουν να αποκτήσουν σπίτι θα πρέπει να δικαιολογήσουν το πόθεν έσχες τους με βάση τις αντικειμενικές αξίες κι ας είναι μικρότερο το πραγματικό τίμημα.

5. Αμέσως μετά τις εκλογές θα έρθει ο λογαριασμός που στο σύνολό του αναμένεται να ξεπεράσει τα 2,5 δισεκατομμύρια ευρώ και δεν είναι άλλος από τον φόρο ιδιοκτησίας ακινήτων.

6. Οι μισθωτοί να ξεχάσουν τις εκπτώσεις φόρου. Πλέον δεν θα ισχύουν ούτε για ιατρικές δαπάνες!

7. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα φορολογούνται από το πρώτο ευρώ με συντελεστή 26%. Για όσους εμφανίσουν ζημίες θα ενεργοποιηθούν τα τεκμήρια και θα φορολογηθούν επί του τεκμαρτού εισοδήματος και όχι επι του πραγματικού, οπότε κανείς δεν πρόκειται να την γλιτώσει.

Αυτά είναι μόνο μερικά από όσα ετοιμάζουν οι σωτήρες του τόπου πάντα σε αγαστή συνεννόηση με τους δανειστές μας τα οποία αποκρύβονται επιμελώς. Όμως καλό θα ήταν όσοι μεταβούν στην κάλπες για να ασκήσουν το συνταγματικό τους δικαίωμα να γνωρίζουν ότι μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.
http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: