Σελίδες

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

«Είναι φίλοι της γιατί να πει ονοματα;»!!!


Σημειωτέον ,ότι η κυρία  Βούλτεψη  όταν η ΝΔ ήταν αντιπολίτευση ,είχε τόσο καταγγελτικο λόγο από την σελίδα της,που θα ζήλευαν όλοι οι ανεξάρτητοι bloggers
Πολλά δε άρθρα της,τα αναμεταδίδομαι με θαυμασμό,για τον πύρινο λόγο της,,κατ της διαφθοράς!
Διαβαστε απο την σελιδα
http://periodista.gr/greece/item/9358.htm
“ Ο καυγάς άναψε μετά από συζήτηση για τα κονδύλια του ΕΣΠΑ και το πως αυτά μοιράστηκαν από τις κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ όλα αυτά τα χρόνια ”
Απίστευτες φράσεις ακούστηκαν κατά τη διάρκεια πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής, στην οποία ήταν προσκεκλημένη η βουλευτίνα της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη και της βουλευτίνας της ΔΗΜΑΡ, Μαρίας Γιαννακάκη.



Ο καυγάς άναψε μετά από συζήτηση για τα κονδύλια του ΕΣΠΑ και το πως αυτά μοιράστηκαν από τις κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ όλα αυτά τα χρόνια. «Μπάτε σκύλοι αλέστε γινόταν από όλους», είπε χαρακτηριστικά η Σοφία Βούλτεψη, κατηγορώντας και τη ΔΗΜΑΡ λέγοντας ότι «Έχετε κι εσείς γραμματείς στην κυβέρνηση».

Τα λεγόμενα της βουλευτίνας της ΝΔ, προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση της Μαρίας Γιαννακάκη, η οποία απευθυνόμενη στη Σοφία Βούλτεψη είπε χαρακτηριστικά ότι «Πείτε κυρία Βούλτεψη ονόματα να τα μάθω κι εγώ», για να λάβει την απίστευτη απάντηση της βουλευτίνας της ΝΔ, η οποία είπε χαρακτηριστικά ότι «Είναι φίλοι μου γιατί να το πω;»!!!

Δείτε το video και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του:


http://enomenoiblogers.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σιχαμένα λαμόγια όλοι τους!!
m.o.i.