Σελίδες

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Η πραγματική σχέση ΝΔ - ΧΑ

Γίνεται ατύχημα νταλίκας με λεωφορείο στα Τέμπη; Την άλλη μέρα το κράτος βγάζει νόμο για αυστηρότερους ελέγχους στις νταλίκες, βελτίωση του οδικού δικτύου κτλ. Άσχετα αν δεν εφαρμόζεται ποτέ. Τρώει μαχαιριά οπαδός σε αγώνα ποδοσφαίρου; Βγαίνει νόμος για αυστηρότερες ποινές στα γήπεδα. Άσχετα αν δεν εφαρμόζεται ποτέ. Αντιφασίστας μαχαιρώνεται από φασίστα; Ψάχνουν να βρουν αν η Χρυσή Αυγή έκανε παράνομες πράξεις στο παρελθόν…

Στην τελευταία περίπτωση, η κωμωδία που παίζεται δεν έχει προηγούμενο. Ειδικά όταν ο Δένδιας άρχισε να ερευνά για «τυχόν» υπόγειες σχέσεις αστυνομίας – Χρυσής Αυγής, κόντεψε να μου κοπεί η περίοδος. Πάντως ο κόσμος τσιμπάει. Είναι η τρίτη συνεχόμενη μέρα που αναφέρω ότι η κυβέρνηση βγαίνει κερδισμένη από τη δολοφονία του Φύσσα.




Ίσως είναι εντελώς αυθαίρετο το συμπέρασμά μου, αλλά θα το στηρίξω μέχρι τα μπούνια: Η Νέα Δημοκρατία και η Χρυσή Αυγή είναι -κατά Ψωμιάδη- αδερφά κόμματα, τελεία και παύλα. Η συνεργασία τους είναι άψογη και ανταποδοτική. Όσο για το παιχνιδάκι που παίζουν, είναι κάπως έτσι:
http://www.drseeng.com

http://enomenoiblogers.blogspot.com

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και να μην υπηρχε
θα την ειχαμε δημιουργησει.........

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ........

ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ....

Και μειονοτητα σε μια χωρα
με ισλαμοφασιστες
θα ειναι οπως στην Συρια
με κομμενα κεφαλια............

παναγιωτης
πρωην στελεχος ΚΚΕ Εσωτερικου