Σελίδες

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

βαρεστε καμπάνες για τον Κουρή..



Παρά την αντίθετη εισαγγελική πρόταση.
Η προσωρινή κράτησή τους αντικαθίσταται από περιοριστικούς όρους.
Συγκεκριμένα και στους δύο επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, ενώ ο Γιώργος Κουρής θα πρέπει να καταβάλλει εγγύηση, 200.000 ευρώ και ο Ανδρέας Κουρής 100.000 ευρώ.
Είχαν προφυλακιστεί για μη καταβολή φόρου μισθωτών υπηρεσιών ύψους 1.500.000 ευρώ του τηλεοπτικού σταθμού ALTER.
Βέβαια ένας που θα πιαστεί σε μπακάλικο ,να μην κόβει μια απόδειξη,αν δεν έχει να πληρώσει το πρόστιμο θα παει μέσα ψάχνουν στρατόπεδα να κλείσουν φυλακή,όσους δεν έχουν να πληρώσουν χρέη 5000 ευρώ, διότι φαλήρισε  το μικρομάγαζο τους, ενώ αν βρεις όμως 300 000 χιλιάδες ευρώ,θα αποφυλακιστείς  με εγγύηση σίγουρα θα έκανε έρανο,να τα μαζέψει,και θα ζήτησε και από τους
 απλήρωτους εργαζόμενους
του ΑΛΤΕΡ, ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ σαφώς και οι ανθρωπoi  που ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις,και είναι άμεσα στο κράτος και το παρακράτος, δεν αγγίζονται γιατί  δεν ενεργοποιηθηκε ο περιβόητος κοριός της ΕΥΠ να μας φωτίσει .σε ποιους  τηλεφωνούσε  από  μέσα... σίγουρα μεγάλα κεφάλια μεγαλοεκδότες,πολιτικοί,και οικονομικοί παράγοντες μας βλέπουν σαν μυρμήγκια και βέβαια η υπόθεση του εκδικάστηκε άμεσα,ενώ άλλοι φτωχοδιαβολοι,σαπίζουν στην φυλακή ξεχασμένοι,μέχρι να πάνε δικαστήριο δικαιώθηκε και ο Χατζηνικολαου,που τον επισκέπτονταν στην φυλακή.
Καλή δικαίωση αδέρφια..
KAΛΗ ΛΕΦΤΕΡΙΑ
ΥΓ
Γιατί απο κανένα τρελό μαθαίνεις αλήθειες, ο Στέφανος Χιος είχε πει όταν τον έδιωξαν απο το contra
όταν ξεφτίλιζα τον Παπανδρεου, όλα καλά όταν ανέλαβε  ο Βενιζέλος .. μου είπαν ..  έλα μωρέ,,  πρέπει να είσαι διακριτικός.
Η μπόχα η δυσωδία το παρακράτος οι κίτρινες φυλλάδες,και τα δεκαχίλιαρα με pamperς βρωμάνε  απαίσια σε αυτό τον όμορφο τόπο.
Πόση απέραντη θάλασσα μπορεί πια να την καλύψει τη δυσοσμία!

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: