Σάββατο, 11 Μαΐου 2013

Ρουφιάνος, δοσίλογος και κομιστής.

protothema-kathigites
Για τον εκδότη του "Πρώτου Θέματος", εξ αντικειμένου, ισχύει ο τρίτος χαρακτηρισμός, εκτός και εαν ο ίδιος στον εαυτό του, βλέπει κι άλλα.
Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του , είναι εμποτισμένο με μίσος για τον καθηγητικό κλάδο, έχει γκαιμπελικές προεκτάσεις και αποτελεί ορόσημο συνειρμικής προπαγάνδας: Βρήκαμε έναν καθηγητή που έχει κάνει κάτι και τους λασπώνουμε όλους.
Αυτό που βλέπετε αποτελεί την σύγχρονη δημοσιογραφία μιας ρυπαροφυλλάδας η οποία έχει πρωταγωνιστήσει στην θεσμοθέτηση της φαυλοκρατίας, της κυβέρνησης των προδοτών που ξεπουλάνε σε φτηνή τιμή τη χώρα και των ύπουλων τρόπων σπίλωσης κοινωνικών και εργασιακών κλάδων που στηρίζουν όσα υποβαθμίζει το ίδιο το ξεφτυλισμένο κράτος: Την παιδεία, τη θρησκεία και τον αθλητισμό.
Δεν λέμε άλλα γιατί στην εφημερίδα αυτή τρώνε ψωμί και ζουν οικογένειες και έντιμων ανθρώπων.

Λυπούμαστε πολύ για το κατάντημα αυτού του ανθρώπου που κάποτε τον γνωρίσαμε και πιστέψαμε ότι μπορεί να αλλάξει τον Τύπο στην Ελλάδα και να αποστασιοποιηθεί από τη σαπίλα των παραδοσιακών εκδοτών που συνεργάστηκαν με τη Χούντα και τους Γερμανούς για το "χρυσό μεροκαματάκι".
Σ.Χ

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: