Τρίτη, 9 Απριλίου 2013

Έρχονται οι πρώτες φορολογικές φυλακές:


ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
δεν χωράει να στριμωχτούμε πουθενά κοντά στον Άκη ? θέλουμε και εμείς V.I.P φυλακές 

Στρατόπεδο εντός του νομού Αττικής προκειμένου να μετατραπεί σε χώρο κράτησης για τους κατηγορούμενους για οικονομικά αδικήματα αναζητά η κυβέρνηση, ενώ ο Αντώνης Ρουπακιώτης σημείωσε πως στον ίδιο χώρο θα κρατούνται κατά πάσα πιθανότητα όσοι αντιμετωπίζουν μικρές ποινής φυλάκισης που δεν ξεπερνούν τα δύο χρόνια και έχουν καταδικαστεί για αδικήματα ήσσονος σημασίας και ποινικής απαξίας.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης δήλωσε αποφασισμένος να προχωρήσει στον διαχωρισμό των οικονομικών κρατουμένων όπως τους βαρυποινίτες και σύμφωνα με «ΤΑ ΝΕΑ», τόνισε πως «αυτό είναι κάτι που θα γίνει άμεσα, δεν είναι κάτι που το λέμε για να το πούμε».
Φυσικά σύμφωνα με τους δρακόντειους νόμους που έχουν ψηφίσει είμαστε όλοι υποψήφιοι να μπούμε σε αυτές τις φυλακές, για φόρους που απλά έτσι αυθαίρετα μας επιβάλουν. Φόροι που δεν έχουν καμιά σχέση με την φοροδοτική ικανότητα του καθενός, έτσι δεν μπορείς να τους πληρώσεις, και απλά σε λένε παράνομο , σε βάζουν φυλακή και σου παίρνουν και το σπίτι. Συντόμως θα σου κόβουν και το χέρι, που τόλμησες να υπάρχεις.
Το μόνο που μας λείπει είναι να προκηρύξουν και θέση για τον Σερίφη του Νότινγκαμ.

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: