Σελίδες

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Μεσούντος του τριωδίου




-8 παιδιά με καρδιολογικά προβλήματα έχασαν τη ζωή τους από τότε που μπήκε λουκέτο στην παιδοχειρουργική κλινική του Αγία Σοφία.
-Στο Ηράκλειο έκοψαν το ρεύμα σε Νηπιαγωγείο γιατί είχε απλήρωτο το ρεύμα.

-Δάσκαλοι στην Ηλεία έκαναν έρανο για να καταφέρουν να εξεταστούν μαθητές τους για φυματίωση, μόλις έγινε γνωστό ότι είχε εμφανιστεί αυτή η αρρώστια στην περιοχή.

-Στο εξεγερμένο χωριό της Ιερισσού οι ΜΑΤατζήδες ρίχνουν χημικά μέσα στο Λύκειο και γίνονται ηρωίδες κάτι εβδομηντάχρονες γιαγιάδες! 

-Ο εξαφανισμένος Κυριακίδης στενό συνεταιράκι του Λαυρεντιάδη που μαγκώσανε οι αρχές το Δεκέμβρη, με τις κατηγορίες όλου του ποινικού κώδικα , αποκαλύφθηκε τώρα ότι γλύτωσε τη σύλληψη καθώς το' σκασε στο εξωτερικό με ιδιωτικό αεροπλάνο, ντυμένος παπάς.

 



-Ο Φώτης Κουβέλης στο μεταξύ, απεύθυνε δημόσια δραματική έκκληση προς την τρόικα και τους Ευρωπαίους εταίρους, ζητώντας τους «να καταλάβουν και να αποδεχθούν ότι η ελληνική κοινωνία έχει εξαντλήσει τα όρια της αντοχής της!».  Πρότεινε μάλιστα πέντε συγκεκριμένα μέτρα, άμεσης προτεραιότητας για την αναπτυξιακή στήριξη της οικονομίας.

Τα συγκεκριμένα 5 μέτρα, που πρότεινε:


-Ο Αλέξης Τσίπρας βρήκε τον επόμενο μεγάλο ηγέτη ο οποίος πρόσφερε τα μέγιστα στον τόπο με την παρουσία του και θα ξεδιπλώσει την αγιογραφία του στο Μέγαρο Μουσικής, το προσεχές διάστημα.

Πατήστε εδώ, για να τον δείτε.



Χρόνια πολλά, βρε!

Καλές Απόκριες και καλά καρναβάλια!

Μασκαρευτείτε, βγείτε έξω και ξεφαντώστε όσο μπορείτε!

Εγώ φέτος θα ντυθώ αισιόδοξη και χαρούμενη και θα πάρω τις ρούγες…


Εσείς πάλι αν ψάχνετε καμιά εύκολη και φτηνή στολή για να μασκαρευτείτε, και να κλέψετε τις εντυπώσεις, σας έχω κάτι καταπληκτικό. Ακολουθώντας τις οδηγίες μου θα περάσετε αξέχαστες Απόκριες:

Βρίσκετε απλώς μια μαύρη μπλούζα. Στο πίσω μέρος γράφετε με άσπρο χρώμα (πλαστικό που σας έχει περισσέψει απ’ το βάψιμο κάνα τοίχου), «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» (το Σ κατά προτίμηση στραβό σαν να έχει πάθει ψιλοπαράλυση το χέρι) και από κάτω προαιρετικά, ζωγραφίζετε ένα σταυρό μέσα σ’ ένα κύκλο.

Η στολή αυτή μπορεί να συνδυαστεί με ένα κουρεματάκι με την ψιλή (θα σας βοηθήσει και στην περίπτωση που έχετε πιάσει ψείρες και δεν έχετε λεφτά για Παρα Πλας απ’ το φαρμακείο).

Σας εγγυώμαι ότι α) δεν θα περάσετε απαρατήρητος από πάρτι ή καρναβάλι και β) αυτές οι Απόκριες θα σας μείνουν αξέχαστες!



Και του χρόνου!

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: