Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2013

Xαμένα όνειρα, χαμένες ζωές και η κάθαρση στο δράμα των Ελλήνων φαντάζει ουτοπία...


http://petraskandalou.blogspot.gr/

Απεβίωσε ο μπροστάρης των μικροομολογιούχων, Γιάννης Ντόκος 
PS: Άλλο ένα θύμα της κυβερνητικής πολιτικής... Προφανώς έσκασε ο άνθρωπος.  Είχε κάνει ομόλογα όλες τις οικονομίες του από την εργασία του ως μετανάστης και έχασε τα πάντα...
--------
Στην προσωπική του κατοικία στο Παγκράτι ξεψύχησε ο μπροστάρης των κινητοποιήσεων του Συλλόγου Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων του Ελληνικού Δημοσίου, Γιάννης Ντόκος το βράδυ της Τετάρτης.
Ο επικεφαλής των μικροομολογιούχων που πρωταγωνίστησε στα επεισόδια στήνοντας καρτέρι στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά αλλά και στον Ευάγγελο Βενιζέλο μπροστά στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του το απόγευμα της Τετάρτης.
Σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Ευμένους 42, η Αστυνομία με τη συνδρομή κλειδαρά άνοιξε την πόρτα και τον βρήκε νεκρό.
Ο Γιάννης Ντόκος δεν απαντούσε στα τηλέφωνα συγγενικών προσώπων από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ενώ η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας είχε να τον δει μέρες.
Μόλις έγινε αντιληπτό ότι κάτι είχε συμβεί ειδοποιήθηκε η Αστυνομία Παγκρατίου.
Σύμφωνα με την εφημερίδα "Δημοκρατία", η Αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ από τη νεκροψία δεν κατέστη δυνατή η ανεύρεση της αιτίας θανάτου.

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: