Σελίδες

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Μετά το "χαμένο" CD ήρθε το "σβησμένο" USB -


(δήθεν)τυπολάτρες και σχολαστικοί...αλλά κατά τ'άλλα "δεν θυμάμαι, δεν ξέρω...ίσως, μπορεί"..

Δεν μπορούσε λέει να αντιγράψει ενα στικακι USB μόνος του και το έδωσε να το κάνει συνεργάτιδά του
ο διευθυντής του ΣΔΟΕ δεν σκαμπάζει από υπολογιστές αλλά οι συνταξιούχοι είναι υποχρεωμένοι να παίρνουν κλειδάριθμους και να κάνουν τις δηλώσεις τους μέσω διαδικτύου,
αντιγράφουν το πρωτότυπο και το καταστρέφουν για να μην υπάρχει αντίτυπο;;Και γιατί το αντέγραψαν;;...Και έχουν και το θράσος και βγαίνουν και τα λένε κιόλας...
θαυμάστε τους
Ο ίδιος αρνείται ότι αλλοίωσε και ότι κράτησε το USB. Παραδέχεται, ωστόσο, ότι αντέγραψε το υλικό από το στικάκι, προκειμένου -όπως υποστήριξε- να έχει μία εικόνα για το περιεχόμενό του, θεωρώντας επίσης σωστό να ενημερώσει τον τότε υπουργό Ευάγγελο Βενιζέλο.
ο  Ιωάννης Διώτης Λόγω της ελλιπούς γνώσης του για τους υπολογιστές όμως, δεν θέλησε να διακινδυνεύσει κάποια ζημιά από τυχόν κακό χειρισμό του κατά την επισκόπηση του περιεχόμενου από το συγκεκριμένο USB.

Για αυτόν τον λόγο υποστηρίζει ότι κάλεσε τη δικηγόρο Γαλάτια Μανέ, η οποία μόλις είχε διοριστεί ως ειδική συνεργάτις του, για να τον βοηθήσει στη μεταγραφή σε άλλο USB, ώστε να επισκοπήσει το περιεχόμενο σε στικάκι-αντίγραφο. Την παρακάλεσε -αναφέρει- να πάει η ίδια να αγοράσει στικάκι και να γίνει η αντιγραφή.

ΠΗΓΗ

http://enomenoiblogers.blogspot.com


2 σχόλια:

marianaonice είπε...

Κι εμείς τους ...ακούμε...
Και αυτός ο άνθρωπος ήταν πρώην εισαγγελικός λειτουργός...
Αχ καημένε κόσμε...

Ανώνυμος είπε...

αφού υποστηρίζει ότι δεν είναι σχετικός με την τεχνολογία και ζητούσε συνδρομή άλλων, στο τέλος τι είναι αυτά τα κινέζικα που λέει για "metadata"???
αποδεικνύουν τις στενές σχέσεις των κομμάτων που μας χρεοκόπησαν με την δήθεν ανεξάρτητη δικαιοσύνη.
Από εισαγγελείς βρέθηκαν σε κυβερνητικές θέσεις. Η σαπίλα σε όλο το μεγαλείο.