Σελίδες

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Δεν γίνεται να κρυφτεί η πραγματικότητα.


Έχουν επιστρατευθεί γκαζάκια, λίστες Λαγκάρντ, καλάσνικοφ, χύτρες ταχύτητος και ότι άλλο μπορεί να βάλει ο μπερδεμένος νούς μας, μήπως και καταφέρουν να ρίξουν σύννεφο καπνού ανάμεσα στο λαό και την πραγματικότητα.
 ΣΤΑ υπουλα ο λαός δέχεται μια νεα τρομακτική επίθεση λεηλασίας με ριπές απίστευτα σκληρών μέτρων, που πέρασαν με διαδικασίες εξπρές 
Ψηφίστηκε στη Βουλή κι εστάλη στις εφορίες  η αναλυτική εγκύκλιος για την παρακράτηση φόρου και ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης του άρθρου 29 του ν.3986/2011 στα εισοδήματα από μισθούς, ημερομίσθια, συντάξεις και λοιπές παροχές που θα καταβληθούν στους δικαιούχους από 1-1-2013 και μετά με βάση τη νέα φορολογική κλίμακα μισθωτών – συνταξιούχων όπως αυτή προβλέπεται στις διατάξεις του ν.4110/2013 (ΦΕΚ Α´17/23.1.2013). 
Έτσι, επιβαρύνονται ακόμη περισσότερο μισθωτοί και συνταξιούχοι, καθώς πλέον ξεκινά κι επίσημα η παρακράτηση με βάση τη νέα κλίμακα επιφέροντας σημαντικές επιβαρύνσεις για την πλειονότητα των μισθωτών. 



Ειδικότερα, σημαντικές απώλειες στις αποδοχές μισθωτών και συνταξιούχων με ετήσια εισοδήματα πάνω από 20.000 ευρώ φέρνει η εφαρμογή της παρακράτησης φόρου με βάση τη νέα κλίμακα φορολογίας εισοδήματος που τέθηκε από την 1η Ιανουαρίου 2013 σε ισχύ. 
Οι απώλειες είναι μεγαλύτερες για μισθωτούς με παιδιά και χαμηλότερα εισοδήματα, ενώ οι πιο κερδισμένοι από τη νέα παρακράτηση είναι μισθωτοί και συνταξιούχοι χωρίς παιδιά και εισοδήματα έως 10.000 ευρώ. Και φέτος άλλωστε, οι εκκαθαριστές μισθοδοσίας θα παρακρατούν σε μηνιαία βάση την έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης. 


ANΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ


http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: