Σελίδες

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Στουρνάρας,όποιος φοροδιαφεύγει πηγαίνει φυλακή

 
είναι γεμάτες υπουργέ!
απειλεί ευθέως όποιος δεν καταβάλλει φόρους και χαράτσια θα οδηγείται στη φυλακή, ακόμα και για οφειλές 1.000 ευρώ.
συλλαμβάνεσαι και φυλακίζεσαι
Πάντως υπάρχει πρόοδος… Εισοδήματα μέχρι 10.000, δεν φορολογούνται καθόλου. Κατάσχονται εξ ολοκλήρου από το Δημόσιο.(πως λέμε δημόσια ουρητήρια;).
 

Επίσης εισοδήματα άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ, αποστέλλονται στην Ελβετία και στην Ελλάδα καταγράφονται ως λίστες, για ιστορικούς λόγους.



Η κυβέρνηση θέλει να προλάβει ή να ανασχέσει μία ενδεχόμενη στάση πληρωμών από τους πολίτες που μπορεί να οφείλεται είτε σε συνειδητή αντίδραση είτε σε εξάντληση της φοροδοτικής ικανότητάς τους.
Ο κ. Στουρνάρας εμφανίζεται αποφασισμένος να επιβάλλει με κάθε τρόπο την επίτευξη των στόχων του προγράμματος αλλά και την τήρηση των δεσμεύσεων απέναντι στους δανειστές.
Έχει ήδη δώσει σαφείς κατευθύνσεις, σε συνεννόηση πάντα με την τρόικα, για το περιεχόμενο του νέου φορολογικού νομοσχεδίου με τη λήψη πειθαρχικών μέτρων και τη θέσπιση ποινών για όσους φοροδιαφεύγουν ή αρνούνται να πληρώσουν φόρους και χαράτσια.
Προβλέπεται να χαρακτηριστεί ιδιώνυμο αδίκημα, προκειμένου οι ποινές να καθορίζονται ανεξάρτητα και να μην έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όποιος δεν καταβάλλει φόρους και χαράτσια θα οδηγείται στη φυλακή, ακόμα και για οφειλές 1.000 ευρώ.

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: