Σελίδες

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ?

ΟΠΩΣ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ 1973!

Στα χνάρια της Χούντας των Συνταγματαρχών και η κυβέρνηση Σαμαρά μιας που αποφασίστηκε ότι 2.500 στρατιώτες με πλήρη εξάρτυση και οπλισμό θα χρησιμοποιηθούν ασφάλεια προκειμένου να διεξαχθεί η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Θα βρίσκονται πέριξ του δρόμου, μπροστά στους επισήμους, για να τους...  προφυλάξουν από το "μαινόμενο πλήθος". Δηλαδή οι στρατιώτες τι θα κάνουν; Θα πυροβολήσουν ή θα δείρουν όποιον αποπειραθεί να προσεγγίσει την εξέδρα των επισήμων;....ποιόν δηλαδή; τον αδερφό τους που απολύθηκε από την εργασία του και είναι εξαγριωμένος; Θα στρέψουμε αδελφό εναντίον αδελφού για να μπορεί ο κάθε πολιτικός να στέκεται στην εξέδρα; Δεν μας έφτανε το πως μας καταντήσανε, θα ξεκινήσουμε και εμφύλιο πόλεμο τώρα; Εύγε Αντώνη δημοκράτη!

http://enomenoiblogers.blogspot.com

2 σχόλια:

BUTTERFLY είπε...

Γι' αυτο αν εχουν κοτσια οι πολιτες και οι δασκαλοι , θα πρεπει να οργανωθουμε και να κανουμε αλλη παρελαση, σε αλλο σημειο και οχι εκει που στεκονται οι επισημοι, εκει να μην πατησει κανεις, να δειξουμε την περιφρονηση μας!

marianaonice είπε...

Σωστή η πρότασή σου @πεταλουδίτσα μου αλλά άντε να συνεννοηθούμε όλοι μας... εδώ μια συγκέντρωση κάνουμε κι ο καθένας πάει στο σημείο που θέλει αυτός... αλλού το ΠΑΜΕ, αλλού η ΓΣΕΕ αλλού η ΑΔΕΔΥ αλλού ο κάθε ένας πικραμένος... κι ο κόσμος μόνος του!