Σελίδες

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

EKTAKTO! O πάπας στέλνει επισκόπους στη Συρία για να συμπαρασταθούν στους ελληνορθόδοξους που σφάζουν οι ισλαμοφασίστες μισθοφόροι των αμερικανών! Ο Ιερώνυμος κι ο Βαρθολομαίος; Πιστοί στα κελεύσματα των σφαγέων δυτικών συμμάχων…

 

Citta’ del Vaticano (Πόλη του Βατικανού) – Μια αντιπροσωπεία του Βατικανού θα επισκεφθεί τις επόμενες ημέρες τη Δαμασκό, κατόπιν κατευθύνσεων που έδωσε προσωπικά ο πάπας, για να εκφράσει την αλληλεγγύη της και τη συμπαράστασή της στο Συριακό λαό και στους Χριστιανούς της χώρας, απαιτώντας τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Λιτή αλλά περιεκτική η ανακοίνωση από τον καρδινάλιο Tarcisio Bertone, Κρατικό Γραμματέα του Βατικανού. Ενώ η βραβευμένη με Νόμπελ Ειρήνης Ευρωπαϊκή Ένωση συμμετέχει ενεργά, υποστηρίζοντας διπλωματικά και με οπλισμό τους τρομοκράτες που κατευθύνουν οι ΗΠΑ-Ισραήλ-Τουρκία (μάλιστα έχουν αποσύρει τις διπλωματικές τους αποστολές από τη Συρία, απαγορεύουν σε βουλευτές και υπουργούς της νόμιμης Συριακής κυβέρνησης να επισκεφθούν την Ευρώπη κ.α.π.), φθάνουμε στο σημείο το Βατικανό να παίρνει πρωτοβουλίες που...
τουλάχιστον προκαλούν θετική έκπληξη.
Να σημειωθεί ότι η Συρία, με τα Ελληνορθόδοξα μοναστήρια της (στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας), η η Ορθοδοξία και ο ελληνικός πολιτισμός διατηρούν από αιώνες τον πολιτισμό και την παράδοση, και ειδικότερα την ελληνική παρουσία στην περιοχή. Τώρα είναι στο έλεος των ιμπεριαλιστών με την συνενοχή ελληνικής κυβέρνησης και ηγεσία της εκκλησίας.
Η Ορθόδοξη εκκλησία, τόσο ο Ιερώνυμος, όσο και ο Βαρθολομαίος, όχι μόνον τηρούν ένοχη νεκρική σιγή, αλλά συνεργαζόμενοι με τον γραφικό Αβραμόπουλο -αλλά επικίνδυνο Νατοϊκό υπάλληλο- ως εκπρόσωπο της τροϊκανής συγκυβέρνησης, συνεργάζονται για τη φιλοξενία προσφύγων και δη Χριστιανών από τη Συρία. Παραβλέπουν το γεγονός πως η ηγεσία της Ελληνορθόδοξης εκκλησίας της Συρίας έχει καταγγείλει την επιχείρηση διωγμού τους και δηλώνει πως θα παραμείνει μέχρι τέλους στα εδάφη της Συρίας, όπου μεγαλουργεί πλήρως προστατευόμενη από την κυβέρνηση της Συρίας.
Έχουν εγκαταλείψει τους Χριστιανούς της Συρίας, γιατί στηρίζουν τη νόμιμη κυβέρνηση της Συρίας. Βέβαια, προκαλεί θλίψη το γεγονός πως εκτός από τη συγκυβέρνηση της τρόικας και ο ΣΥΡΙΖΑ σωπαίνει ένοχα μπροστά στην ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον ενός κυρίαρχου κράτους και μάλιστα ο κύριος Τσίπρα, μετά τη συνάντησή του με τον Αβραμόπουλο προ ημερών, δήλωσε τη συμπαράστασή του στο σχεδιασμό υποδοχής προσφύγων από τη Συρία.
* Λαοί χωρίς μνήμη δεν έχουν μέλλον.
Ξεχνάνε πολύ εύκολα ορισμένοι «αριστεροί» ότι στην κρίση του Μάρτη 1987, μετά από παρέμβαση του πρωθυπουργού της Ελλάδας Ανδρέα Παπανδρέου (έστειλε στη Συρία τον Κώστα Τσίμα), η Συρία παρέταξε τις στρατιωτικές της δυνάμεις στα σύνορα με την Τουρκία και διακήρυξε στην τουρκική ηγεσία: Επίθεση εναντίον της φίλης Ελλάδας, είναι επίθεση εναντίον της Συρίας!
Σχετικά:

- Τα λόγια του πατέρα για την αδικοχαμένη 18χρονη κόρη του, ανάθεμα στον Ιερώνυμο, τον Βαρθολομαίο και την τροϊκανή συγκυβέρνηση!
Ο Αβραμόπουλος κι η συγκυβέρνηση των δωσίλογων προσπαθούν να πείσουν τον Πατριάρχη Αντιοχείας Ιγνάτιο Δ΄ να υποκύψει στα κελεύσματα των ΗΠΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί μπαίνει στο “παιχνίδι”;

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: