Σελίδες

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ !!! ΔΕΝ ΘΑ ΛΙΩΝΕΤΕ OYTE ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ!!!


Βούτηξε στο κενό μπροστά στα μάτια της κόρης του και της γυναίκας του

Για περισσότερες από τρεις ώρες ακροβατούσε μεταξύ ζωής και θανάτου. Τελικά, αφού έκανε τον σταυρό του, πήδηξε στο κενό μπροστά στα έντρομα μάτια της συζύγου του και της κόρης του, οι οποίες με δάκρυα και παρακάλια προσπαθούσαν να τον αποτρέψουν από το απονενοημένο διάβημα.

Σοκ προκαλεί στο πανελλήνιο η ενέργεια ενός 64χρονου συνταξιούχου γιατρού, ο οποίος βούτηξε από τον πέμπτο όροφο του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας στο κενό. Το απόλυτο θρίλερ, που διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια εκατοντάδων πολιτών, άρχισε λίγο μετά τις 5.00 χθες το πρωί. Εκείνη την ώρα ο άτυχος άντρας μετέβη στο νοσηλευτικό ίδρυμα, με το πρόσχημα ότι θα επισκεπτόταν την πεθερά του, η οποία νοσηλεύεται. Ξαφνικά όμως και χωρίς κανείς να τον αντιληφθεί, άνοιξε το παράθυρο και βγήκε στο περβάζι του πέμπτου ορόφου απειλώντας ότι θα πέσει.

Αμέσως το προσωπικό του νοσοκομείου, ασθενείς, αλλά και συγγενείς νοσηλευομένων, που τον είδαν να κρέμεται στο κενό, ειδοποίησαν την ασφάλεια του ιδρύματος και αυτή με τη σειρά της την αστυνομία και την Πυροσβεστική. Αντρες των δύο σωμάτων Ασφαλείας μετέβησαν στο σημείο.

Οι πυροσβέστες άπλωσαν το ειδικό στρώμα, ενώ ειδικός διαπραγματευτής της Ελληνικής Αστυνομίας άρχισε να συνομιλεί μαζί του, σε μια προσπάθεια να τον πείσει να μην κάνει πράξη την απειλή του. Παράλληλα η γυναίκα και η κόρη του, που ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό, έφτασαν στο νοσοκομείο και με δάκρυα στα μάτια τον ικέτευαν να μην τις αφήσει μόνες. Με κομμένη την ανάσα, οι δύο γυναίκες τον εκλιπαρούσαν να κατέβει για να τον σφίξουν στην αγκαλιά τους. Ομως ο συνταξιούχος γιατρός δεν άκουγε κανέναν. Δεν άκουσε ούτε τους φίλους του συναδέλφους γιατρούς, με τους οποίους ήταν μαζί στο νοσοκομείο για χρόνια. Φώναξε σε όλους να τον αφήσουν ήσυχο, ενώ τους ζητούσε να απομακρυνθούν.. Μάλιστα, όταν αντίκρισε τους πυροσβέστες με το προστατευτικό στρώμα, τους απείλησε ότι αν δεν έφευγαν γρήγορα, θα πηδούσε στο κενό.

Τελικά περίπου τρεις ώρες αργότερα, στις 8.30 το πρωί, όλοι πάγωσαν. Ο 64χρονος έκανε τον σταυρό του και έπεσε στο κενό βάζοντας τέλος στη ζωή του. Τραγικές φιγούρες, η γυναίκα του και η κόρη του, οι οποίες έτρεξαν κοντά στο άψυχο σώμα του και έκλαιγαν με λυγμούς. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως ο άνθρωπός τους κειτόταν στο έδαφος αιμόφυρτος.

Αμέσως γιατροί κα νοσηλευτές μετέφεραν τον 64χρονο μέσα στο νοσοκομείο, αλλά δεν μπόρεσαν να τον βοηθήσουν. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνταξιούχος γιατρός αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Επασχε από βαριάς μορφής κατάθλιψη και ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή. Ομως τις τελευταίες ημέρες σταμάτησε να παίρνει τα φάρμακά του. Είχε βυθιστεί στις σκέψεις του. Μάλιστα φαίνεται πως η ψυχολογία του είχε επηρεαστεί ακόμη περισσότερο από το γεγονός ότι δεν είχε καταφέρει ακόμη να πάρει τη σύνταξη και το εφάπαξ του.

Πένθος στην πόλη για τον άνθρωπο που βοηθούσε όποιον είχε ανάγκη
Η είδηση του τραγικού θανάτου βύθισε στο πένθος όλη την πόλη, καθώς ο 64χρονος, πατέρας δύο παιδιών ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός σε όλους. Ο αυτόχειρας ήταν πρώην διευθυντής στη Διαγνωστική Κλινική του νοσοκομείου, ενώ είχε εκλεγεί παλιότερα νομαρχιακός σύμβουλος στη Φθιώτιδα. Τελευταία είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Λαμιέων με τον συνδυασμό της Τζένης Οικονόμου. Ηταν άψογος επαγγελματίας, βοηθούσε πολύ κόσμο στο νοσοκομείο, όταν έβλεπε ότι χρειάζονταν οποιαδήποτε βοήθεια, ενώ ήταν πολύ υπερήφανος και αξιοπρεπής ως άνθρωπος. Στην πόλη είχε εγκατασταθεί πριν από δέκα χρόνια και δούλευε στο νοσοκομείο. Πριν από περίπου έξι μήνες βγήκε στη σύνταξη, αλλά και πάλι έτρεχε και βοηθούσε όσους είχαν ανάγκη.

 

Μόλις η Τζένη Οικονόμου πληροφορήθηκε την τραγική είδηση, συγκλονισμένη δήλωσε: «Ηταν ένας εντιμότατος άνθρωπος και πολύ σκεπτόμενο άτομο. Ηταν ένας ακέραιος επαγγελματίας. Ως ακτινολόγος εξυπηρετούσε τους πάντες ανά πάσα ώρα και στιγμή. Λυπάμαι, λυπάμαι πολύ».

Σοκαρισμένος είναι και ο δήμαρχος Λαμιέων Γεώργιος Κοτρωνιάς. Ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο με ανακοίνωσή τους εκφράζουν στην οικογένεια και τους συγγενείς του εκλιπόντος τα συλλυπητήρια και τη βαθιά τους θλίψη.

Η ανακοίνωση
Λίγες ώρες μετά το τραγικό φινάλε που έβαλε στη ζωή του ο 64χρονος γιατρός η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Σήμερα, στις 8.44 το πρωί, προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα τέως ιατρός και διευθυντής του Ακτινολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας. Στην επιχείρηση διάσωσής του, με επικεφαλής ειδικό διαπραγματευτή της Ελληνικής Αστυνομίας, συμμετείχαν εθελοντικά ιατροί-φίλοι του εκλιπόντος και ο ψυχίατρος του νοσοκομείου, χωρίς δυστυχώς να καταφέρουν να τον μεταπείσουν. Το τραγικό περιστατικό έχει συγκλονίσει συναδέλφους και φίλους, καθώς και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου Λαμίας. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του».

ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ
Κρεμάστηκε μέσα στο μαγαζί του. Ο λόγος για έναν 50χρονο άνδρα από τις Μοίρες του δήμου Φαιστού στο Ηράκλειο της Κρήτης ο οποίος έβαλε τέλος χθες στη ζωή του βυθίζοντας στο πένθος όλο το νησί.

Ο αυτόχειρας ήταν παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Μάλιστα, λίγα μόλις λεπτά προτού προβεί στο απονενοημένο διάβημα αποχαιρέτησε τα παιδιά του και τους είπε να πάνε στο σπίτι για να φάνε μεσημεριανό. Επειτα έμεινε μόνος του μέσα στην επιχείρησή του, στο φανοποιείο που διατηρούσε μέσα στην πόλη των Μοιρών, και κρεμάστηκε.

Λίγη ώρα αργότερα τον άτυχο άνδρα βρήκε κρεμασμένο ένα συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο σε κατάσταση σοκ άρχισε να φωνάζει για βοήθεια. Πλήθος κόσμου που έσπευσε στο φανοποιείο δεν μπορούσε να πιστέψει το μακάβριο θέαμα, ενώ οι ψυχραιμότεροι ειδοποίησαν την αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ωστόσο για τον 50χρονο ήταν ήδη πολύ αργά καθώς διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του.

Προς το παρόν δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, ούτε αν άφησε κάποιο σημείωμα. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι η πράξη του συνδέεται με οικονομικούς λόγους.

Η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην τοπική κοινωνία, καθώς ο αυτόχειρας εκτός από καλός οικογενειάρχης και άψογος επαγγελματίας, ήταν γνωστός και για τη βαθιά του πίστη στον θεό. Κάθε Κυριακή πήγαινε στην εκκλησία και άναβε το κερί του. Μάλιστα, στο σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή, χθες, βρέθηκαν και αρκετοί ιερείς φίλοι του οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως έφυγε τόσο απρόσμενα από τη ζωή.

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&catid=1&artID=1556653

http://enomenoiblogers.blogspot.com

2 σχόλια:

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Κι είχαν μια σκασίλα αν λιώσουν ή δεν λιώσουν....

marianaonice είπε...

Αχ Ρίκη μου, το ξέρω... μα ειλικρινά θα ήθελα να υπάρχει κόλαση γι' αυτούς και μόνον!!