Σελίδες

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Πουτάνες για το χρήμα...

 
Ένα ξένο τηλεοπτικό δίκτυο έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα ντοκυμαντέρ στην Αθήνα, με θέμα τη ζωή των υποψηφίων όλων των κομμάτων κατά την προεκλογική περίοδο. Το δίκτυο απασχολεί γι' αυτό το ντοκυμαντέρ δέκα συνεργεία. Προχθές ένα συνεργείο ακολούθησε τον Ραγκούση στο πρόγραμμά του.
Συντροφικά φερόμενος, ο Ραγκούσης παρακολούθησε την ομιλία του αρχηγού του στο Μίλωνα. Όταν έφθασαν έξω από το γήπεδο, κάποιοι τους πλησίασαν απειλητικά μόλις είδαν την κάμερα. Ηρέμησαν όταν τους εξήγησαν ότι επρόκειτο για ντοκυμαντέρ ξένου καναλιού. Προηγουμένως και στο πλαίσιο της εκστρατείας οικονομικής ενίσχυσης του ΠΑΣΟΚ που γίνεται παράλληλα, ο Ραγκούσης επισκέφθηκε σπίτι στην περιοχή της Ακρόπολης (όχι του συντρόφου Άκη), όπου υπήρχαν συγκεντρωμένα 30 άτομα, όλοι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ και όλοι ηλικιωμένοι. Για ευνόητους λόγους οι παρευρισκόμενοι ζήτησαν από το συνεργείο να μην καταγράψει εικόνα, αλλά μόνον ήχο.
Οι τεχνικοί του συνεργείου έμειναν έκπληκτοι από την πολυτέλεια που υπήρχε στο σπίτι. Σα να μη βρισκόταν στην Ελλάδα του 2012. Όταν δε προσφέρθηκαν τα εδέσματα σε πιατέλες με μπορντούρα στο χρώμα (;) του χρυσού, οι τεχνικοί έμειναν με το στόμα ανοιχτό. 
Δύσκολοι καιροί, να πηγαίνεις σε σπίτια, ακόμα και για τους αποδεδειγμένα κλέφτες...

Πηγή: http://swell-swell.blogspot.com/

http://enomenoiblogers.blogspot.com

4 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Εξαιρετικό το άρθρο...

akrat είπε...

συμβαίνουν τέτοια πράγματα???


μάλλον...

marianaonice είπε...

@Akrat
μπα... όχι ταινίες επιστημονικής φαντασίας είναι όλα αυτά... ;)))


@δείμε του πολίτη
Όντως εξαιρετικό!!

Aνεμος είπε...

Ας το καταλάβουμε όλοι μας,και η μιση ελλάδα να AYTOKTOΝΗΣΕΙ ,δεν ιδρώνει ούτε η πολιτική μας,αλλα ούτε και η δανειστές μας,και με ευρώ,και με δραχμή,πάλι φτωχή η ελλάδα μας.Ας κάνουμε ότι έκανε η ισλανδία,δυο χρονια δύσκολα,αλλα σήμερα τρέχει ME 3% ανάπτυξη...και δεν δίνει στους "δανειστεστεις" ούτε δεκάρα...