Σελίδες

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Oι δικαστές αγωνιούν και κατακεραυνώνουν τον Υπουργό Δικαιοσύνης!


Ο Πρόεδρος της ‘Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, Χαράλαμπος Αθανασίου: γίνονται παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη


«Δεν είμαι αυτός που θα κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του. Παρεμβάσεις από την εκάστοτε εκτελεστική εξουσία γίνονται διαχρονικά. Η εκτελεστική εξουσία σήμερα κατάφερε και έχει καθυποτάξει πλήρως τη νομοθετική. Και αποπειράται να χειραγωγήσει και την δικαστική» καταγέλλει ο κ. Αθανασίου.

Οι παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη πλέον είναι ολοφάνερο ότι δεν οδηγούν στην απονομή της δικαιοσύνης προς όφελος των πολιτών αλλά στην πλήρη χειραγώγηση ακόμη και των έντιμων και θαρραλέων δικαστών και στην πλήρη ατιμωρησία προς δόξα των εγκληματιών αλλοδαπών και ημεδαπών και προς απόγνωση των απροστάτευτων πολιτών αυτής της χώρας!
Αξίζει να δούμε σχόλιο ανώνυμου δικαστή στη σελίδα dikastis.gr:
Αποδεικνύει ότι υπάρχουν ευτυχώς δικαστές που αγωνιούν γι' αυτό τον τόπο και θέλουν να αποδώσουν δίκαιο αλλά μάλλον φαίνεται ότι δεν τους αφήνουν τα διαχρονικά πολιτικά κοράκια!

"Αγαπητοί αυνάδελφοι, σας καλώ όλους να διαβάσετε ολόκληρο το νόμο μέχρι τέλους. Μόνο μία λέξη του αρμόζει :Αίσχος! Επισήμως πλέον το σύνθημα του ελληνικού κράτους είναι "Όλοι έξω από τη φυλακή". Η διαδικασία ενώπιον του Μονομελούς και Τριμελούς Πλημμελειοδικείου μετατρέπεται πλέον σε ένα θέατρο, όπου εμείς θα υποδυόμαστε το δικαστή και θα βάζουμε ποινές γνωρίζοντας ότι δεν θα εκτελεστούν ποτέ. Καταλαβαίνετε τι επίπτωση θα έχει ο ανωτέρω νόμος στην ελληνική κοινωνία? Όλοι όσοι (έλληνες και αλλοδαποί) ζουν παρασιτικά σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας, κλέβοντας τον ήδη οικονομικά εξαντλημένο πολίτη αυτού του κράτους, θα δοθούν στην κοινωνία ελεύθεροι και έτοιμοι για δράση...Θεωρώ ότι η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων θα έπρεπε να ενημερώνει τον κόσμο και για τα τέτοιου είδους νομοθετήματα και να εκδίδει αιχμηρές ανακοινώσεις και για αυτά, διότι εν τέλει ο δικαστής υφίσταται την οργή του πολίτη που έρχεται στο Δικαστήριο και βλέπει τον κλέφτη να φεύγει ανενόχλητος, αγνωόντας ότι στην ουσία τα χέρια μας είναι δεμένα."

Αν οι δικαστές καταγγέλλουν αυτά, τότε καταλαβαίνουμε τι μας περιμένει εμάς τους πολίτες... από ένα κράτος διεφθαρμένο και ολιγαρχικό!

2 σχόλια:

ohia είπε...

Πιστεύω φίλε μου να μην έχεις αντίρρηση που αντιγράφω και προωθώ τις αναρτήσεις σου, βάζοντας βέβαια και το link σου σε κάθε ανάρτηση που δημοσιεύω. Σε παρακολουθώ και βλέποντας ότι όσα γράφεις είναι σημαντικά και ουσιαστικά τα αναδημοσιεύω. Σε ευχαριστώ.

Aνεμος είπε...

KANENA ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ΣΥΗΝ ΦΩΤΟ