Σελίδες

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Σκάνδαλο διαγωνισμού «ανάθεσης διασύνδεσης 12 Διοικητικών Πρωτοδικείων και Εφετείων» στο υπουργείο πρώην δικαιοσύνης και νυν καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων — Πιράνχας παντού

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ



=== ΣΦΑΓΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΡΑΝΧΑΣ ΑΛΛΩΝΙΖΟΥΝ
 ===ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΣΜΟΥ
=== Χθες περιεργαζόμουν το τηλεκοντρόλ και συμπτωματικώς έπεσα πάνω στην επιτροπή του πορνοβουλίου, που επεξεργάζεται το χουντικό νομοσχέδιο με τις γκιλοτίνες εναντίον των ατομικών μας ελευθεριών, συμπεριλαμβανομένων ΟΛΩΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ, των αποκεφαλισμών των χρηστών του διαδικτύου, των κατά τα κοινώς καλουμένων bloggers. Ανεξαρτήτως του ποιος ηλίθιος παρίστανε τον πρόεδρο, ήταν εμφανές, ότι η σατανική τελετή γινόταν, χοροστατούντος του  τουρίστα και χουντικού αιωνόβιου «λοχαγού», Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, όστις κρατών τας καλτσοδέτας της Καϊλή ανά χείρας, αποπειράθηκε να με στραγγαλίσει, ψευδίζων τις τις καθ’ υπόθεση ρητορείες αιτιολόγησης του βιασμού των ατομικών ελευθεριών μας και προστασίας των σιωνιστών, των βιαστών, των πολιτικών πούστηδων κλπ ακαθαρμάτων.


=== Ίσα που πρόλαβα να δω και τη παρθενία, της ΝΕΑΣ, κατά τα λεγόμενα της ίδιας βουλευτίνας της ιντερνάσιοναλ σιωνιστικής ΝουΔού των Μπενάκηδων και Βγαινάκηδων, της φαιδρωτάτης Φωτεινής Πιπιλή, να τσιρίζει ότι την εξαναγκάζουν να μας κατακρεουργήσει και ότι αυτό, «–αμώ τη πουτανιά μου δεν το αντέχω, και σας προσφέρω και τας δικάς μου καλτσοδέτας μετά πόνου ψυχής και το κρίμα στο λαιμό σας δια παν στραγγαλισμό της ελευθεροστομίας» είπε και συγκράτησε τα δάκρυα της μαύρης ευσπλαχνίας της.

Παραπειστικώς, το έκτρωμα του νεοφασισμού, των συνεταιρικών συμμοριών Παπανδρέου, Σαμαρά-Μπενάκη, Καρατζαφέρη, ΜΠΕΝιζέλου, ΑΒΡΑΜόπουλου, Άδωνις κλπ, κλπ, το βάφτισαν, σαν «προστασία των μειονεκτούντων προσώπων, λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων και σεξουαλικών προτιμήσεων και ιδιαιτεροτήτων». Και όλοι ξέρουμε ότι αφορά μόνο κατόχους μαύρης εξουσίας, ώστε να έχουμε τη φοβέρα να κρατάμε το στόμα κλειστό, σε κάθε ανωμαλία τους
!!!!
Παρ’ ότι μ’ έπιασε στομαχική ανακατωσούρα και εμετικά σύνδρομα από το κλοφέν της σκατώδους αιτιολογίας του Μιλτιάδη, ενθυμήθηκα ότι από καιρού, οφείλω μίαν τουλάχιστον επίσκεψη, στο αδιαφανές πορνείον, εκ του οποίου η δικαιοσύνη έχει δραπετεύσει. Κατ’ άλλους εκδιώχθηκε!!!!
ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΑΠΑΝΩΝ ΠΡΟΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ
Πρώτη πόρτα αριστεροδεξιά «ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ». Μπουκάρω και τι να δω
!!!! Μέσα στη προχειρότης…. Πρόχειρος διαγωνισμός εδώ…. Πρόχειρος διαγωνισμός εκεί…. Πρόχειρος διαγωνισμός και παραπέρα…. στα υπερπλήρη ερμάρια, στα ράφια, στους τοίχους, στα ταβάνια, στα wc, στους διαδρόμους καθ οδόν προς τον διαφανέστατο υπουργό… Ακόμα και μέσα σε τρεις (3) γλόμπους της διαφάνειας και σε 7 λαμπτήρες οικονομίας της διαύγειας, ΠΡΟΧΕΙΡΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ του υπουργείου του Μιλτιάδη Παπαϊωάννου βρήκα…. ΒΛΕΠΕΤΕ ενδεικτικά την πρώτη εικόνα με αριθμό 4.
Μη κακοσκέφτεστε… Άλλωστε είναι γνωστοί οι αγώνες του Μιλτιάδη, με κάθε καλτσοδέτα-λαιμοδέτη, από τότε που ήταν και παρέμεινε λοχαγός.

Είναι γνωστό τοις πάσι, ότι εδώ και 3 χρόνια, για να μη πάνε στον χαμό της λήθης οι γνώσεις μου, ίδρυσα το ….κίνημα των ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ. Δεν αναμένω υποβολή αιτήματος και άλλα τοιαύτα και γραφειοκρατικά. Εθελοντής γεννήθηκα, εθελοντής θε ν’ αποθάνω.
Προϊδεασμένος εξ αρχής εκ της διαγωνιστικής προχειρότητος του λοχαγού Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, του νέου ομορφάντρα, βλέπω να προεξέχει ως άκανθος, διαδικασία εκφεύγουσα των καθιερωμένων της διαύγειας των προχειροτήτων του. Όπως βλέπετε στην εικονική διαύγεια της ιντερνετικής σελίδος της δικαιοσύνης (αριθμός εικόνας μου 4), όπως τη κατάντησε ρακένδυτη ο δήμιος μας, ενώ στις 9/5/2011 δημοσίευσε Προκήρυξη ανοικτού δημόσιου διεθνούς διαγωνισμού
 για την επιλογή αναδόχου «για την διασύνδεση του πληροφοριακού συστήματος του Αυτοτελούς Τμήματος Ποινικού Μητρώου του Υπουργείου Δικαιοσύνης με τα αντίστοιχα συστήματα των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης», πρόσφατα,  στις 18-11-2011, δημοσίευσεπροκήρυξη ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ διαγωνισμού, για τη διασύνδεση δώδεκα (12) Διοικητικών Πρωτοδικείων (Θεσσαλονίκης, Πειραιά, Αθήνας, Πάτρας,Ηρακλείου, Ιωαννίνων, Χανίων, Λάρισας, Κομοτηνής, Αλεξανδρούπολης, Σερρών και Καβάλας»!!!! Με προδιαγραφές …προδότρες!!!!
Μιλάμε και στις δύο περιπτώσεις, για αγορά ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ τεχνολογίας διαδικτύου!!!! Η οποία τεχνολογία και τεχνογνωσία είναι σε κάθε περίπτωση, εισαγόμενη, ακόμα και αν εμπλέκονται εντόπιοι διαμεσολαβητές και ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ. Τις τρεις (3) πρώτες σελίδες της προκήρυξης, τις ανάρτησα χθες και σας προϊδέασα. Η διάκριση «διασύνδεση πληροφοριακών συστημάτων, των τμημάτων Ποινικών Μητρώων Ελλάδας και χωρών της ΕΕ» και «διασύνδεση δώδεκα Διοικητικών Πρωτοδικείων της χώρας…..» δεν είναι ουσιαστική, γιατί και οι δύο διαγωνισμοί αναφέρονται στην αγορά και συντήρηση λογισμικού, διασύνδεσης βάσεων δεδομένων, φιλοξενίας, εξυπηρετητών, τεχνολογικού υλικού και της ίδιας ηλεκτρονικής τεχνολογίας. ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΤΑΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ. Επομένως, ακόμα και αν οι διαθέσιμες πιστώσεις, είναι τεχνικά σε διαφορετικούς κωδικούς εξόδων, η συνάφεια των ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ των δύο διαγωνισμών σχεδόν ταυτίζεται και έπρεπε να συμπεριληφθούν στον ΙΔΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ. Φαίνεται τα πιράνχας του υπουργείου του είχαν άλλη άποψη.
Ακόμα και αν δεν υπήρχε αυτή η καταπληκτική συνάφεια ζητούμενων τεχνολογικών υπηρεσιών διαδικτύωσης και ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΕΜΠΕΙΡΟ ΜΑΤΙ, αμέσως δημιουργείτε η απορία, γιατί να επιλέγει κάποιος για τη μία ηλεκτρονική διαδικτύωση τον Δημόσιο ανοικτό ΔΙΕΘΝΗ Διαγωνισμό (που σημαίνει πολύ μεγάλο κόστος προβλεπόμενης δαπάνης) και για τη διαδικτύωση των δώδεκα Διοικητικών Πρωτοδικείων και Εφετείων της χώρας να επιλέγεται ο ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ Διαγωνισμός, με την οριακή πρόβλεψη δαπάνης των μόλις…. #73.800#€???? Κάτι μυρίζει εδώ και τα περί 4 μηνών σύμβασης παράδοσης του έργου, με κάνουν να ανησυχώ ακόμα περισσότερο λοχαγέ Μιλτιάδη Παπαϊωάννου (για να μη ξεχνάμε και με ποιον φονιά του διαδικτύου έχουμε να κάνουμε).
ΚΡΥΦΕΣ ΜΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙΣΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ
Αναγκαστικώς πρέπει να ξεστραβωθώ στο διάβασμα των προκηρύξεων, γιατί πολύ φοβάμαι ότι κρύβουν γιάφκα παρακρατικής τρομοκρατικής οργάνωσης ….υπολοχαγών, σκέτων πιράνχας!!!! Το φαντάζεστε, την ώρα που ο λοχαγός Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, ασχολείται με παιδομάζωμα και σφαγή νηπίων Bloggers, δια το γενικόν καλόν των κυβερνητικών σιωνιστών κοπριτών, για την προστασία κάθε κωλοτρυπίδας και κάθε βιαστή παίδων και χαρτοκλέφτη κλπ, το φαντάζεστε λέγω, τα υποστατικά του να έχουν ιδρύσει υποκαταστήματα πιράγχας στον οίκο καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων????
Ξέρουμε ότι ασάφειες και υπονοούμενα στις τεχνικές προδιαγραφές ειδών και υπηρεσιών και η μη προϋπολογιστική κοστολόγιση των ζητουμένων ειδών ή υπηρεσιών, απαγορεύεται εκ του νόμου. Στην επόμενη εικόνα με αριθμό (5), το Άρθρο 6, παράγραφος 4 προειδοποιεί: «εφ’ όσον από τη προσφορά δεν προκύπτει με σαφήνεια η προσφερόμενη τιμή, η προσφορά απορρίπτεται ως απαράδεκτη…..»
Παρακάτω, ενώ στην αρχή υπάρχει ο παραπειστικός όρος, περί εκτέλεσης ενός έργου εντός 4 μηνών, ένα συνολικής αμοιβής 73.800 €, Βλέπουμε ότι εδώ προβλέπονται ένα σωρό …μετασυμβατικές υπηρεσίες συντήρησης, με το αζημίωτο με EXTRA σύμβαση, υπηρεσίες και υλικά συντήρησης που ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΘΕΙ ΣΤΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΖΌΜΕΝΗ ΔΑΠΑΝΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ, εκ των οποίων άλλες αρχίζουν να καταβάλλονται μετά το πρώτο έτος της εγγύησης καλής λειτουργείας και οι υπόλοιπες, μετά το δεύτερο έτος της διετούς εγγύησης καλής λειτουργίας. Μέχρι τότε δεν είχαν αντίστοιχες ή ανάλογες συντηρήσεις???? Κι’ αν δεν είχαν, δεν μπορούσαν να απευθυνθούν σε άλλες υπηρεσίες για να μάθουν????
Τα πάντα μπορούσαν να προβλεφθούν αλλά το απέφυγαν, για να μπορέσουν να αποφύγουν τον Δημόσιο Ανοιχτό Διαγωνισμό, εμφανίζοντας μειωμένο προϋπολογιστικό κόστος του εν λόγω διαγωνισμού διαδικτυακής διασύνδεσης των Διοικητικών Πρωτοδικείων και Εφετείων.
Στην εικόνα με αριθμό (6), βλέπουμε το μέρος των όρων της προκήρυξης, με τίτλο «Νέα Υποδομή» με τις περιγραφές υλικών, υπηρεσιών και συντηρήσεων του εργολάβου που θα αναδειχθεί, που όμως δεν έχουν τη σαφήνεια των περιγραφών της ήδη ….υπάρχουσας υποδομής.
Η επόμενη εικόνα με αριθμό (7), μας πληροφορεί, ότι ο εργολάβος, με την υπογραφή της σύμβασης, πρέπει να καταθέσει εγγυητική καλής εκτέλεσης, για το σύνολο των προσφερόμενων υλικών και υπηρεσιών, τουλάχιστον δύο ετών, για να αυτοδιαψευστούν παρακάτω οι συγγραφείς των όρων του διαγωνισμού, αφού προβλέπουν, ότι για κάποιες δαπάνες συντήρησης, οι υπηρεσίες θα πληρώνουν κανονικότατα, αμέσως μετά τη συμπλήρωση του πρώτου έτους της εγγύησης καλής εκτέλεσης. Και μας λέει επίσης, ότι η συμπληρωματική (μη κοστολογημένη) σύμβαση, θα είναι διάρκειας ….επτά (7) ετών, μετά τα δύο (2) πρώτα χρόνια που περιλαμβάνονται μερικώς (και όχι ολικώς) στην εγγύηση καλής εκτέλεσης. ΣΥΝΟΛΟ = ΕΝΝΙΑ (9) ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΣΜΟΣ!!!!
Επαναλαμβάνω για κάθε βαρύκοο: Με πρόβλεψη 73.800€, εκτέλεσης «έργου» εντός 4 μηνών, στο τέλος προκύπτει μια βαρβάτη σύμβαση 9 ετών, στην οποία ο εργολάβος μετά το δεύτερο έτος (και μερικώς μετά το πρώτο) θα κρίνει μέχρι και ολική αντικατάσταση, με 100% χρέωση υλικών και λογισμικού συν 10% ΕΠ’ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ (ή επί της αρχικής, χέστηκε ο εργολάβος), γαι τη …..μετασυμβατική ….σύμβαση συντήρησης και ΘΕΟΣ φυλάξει!!!!
Για όποιον ήλθε σε επαφή με γκαγκάδες και υπέστη …ανήκουστη βλάβη η διανοητική υγεία του, η εικόνα με αριθμό (8) παρακάτω «10. – Διευκκρινήσεις», μας κάνει λιανά, ότι στο Υπουργείο Κατάργησης της Δικαιοσύνης και Εξαφάνισης των Ανθρωπίνων Δικαιωμέτων», κουμέντο κάνουν τα πιράνχας του Μιλτιάδη και αφού περάσει ο πρώτος χρόνος «χάριτος», τα επόμενα οκτώ (8), ο εργολάβος θα μας γαμά το κέρατο, απολύτως ανεξέλεγκτα. Με ΣΥΖΕΥΞΗ ή ΑΝΕΥ, άσχετον κι’ έτερον εκάτερον. Αυτός με τον λαδιάρη που έχει εκεί μέσα, θα μας τα παίρνει με τσαμπουκά.
ΟΡΙΣΤΕ???? Αν είναι νόμιμη η διακήρυξη του προχειρότατου διαγωνισμού????
Τώρα πλάκα με κάνεις????? Για 10 οικονομικούς εισαγγελείς είναι ότι πρέπει και για την ανάγκη, πρόσθεσε και 20 ποινικούς ανακριτές να είμαστε μέσα. Πρόκειται για ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ…. και δεν πρόκειται να συγκινηθεί κανείς….


http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: