Σελίδες

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Οι άθλιοι ... της εξουσίας!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Οι ξεπουλημένοι της εξουσίας εδώ και χρόνια μεθοδευμένα (και επί χρήμασι πολλοί εξ αυτών) μας οδήγησαν στα σημερινά τραγικά οικονομικά και όχι μόνο ... αδιέξοδα!
Αφού διέλυσαν σκόπιμα την υπάρχουσα βιομηχανία (με τα θαλασσοδάνεια και τις ρεμούλες των φίλων και χορηγών τους) μετά καταστρέψανε και την ...
αγροτική παραγωγή (με τις περίφημες και ανεξέλεγκτες επιδοτήσεις που οδήγησαν κατά καιρούς στις χωματερές και στο θάψιμο τα αγροτικά προϊόντα) επιτυγχάνοντας στο τέλος την ερήμωση της Ελληνικής υπαίθρου!
Υποβάθμισαν εντέχνως την παιδεία, τον πολιτισμό, την υγεία και έκαναν μόδα την μίζα, το φακελάκι και τον εύκολο και παράνομο πλουτισμό τον οποίο κατέθεσαν οι ίδιοι στις Ελβετικές τράπεζες στις οποίες όπως είναι γνωστό βρίσκουν καταφύγιο οι απανταχού κλέφτες του πλανήτη!
Τώρα αυτά τα πολιτικά  “παχύδερμα” με δόρατα αιχμής τους δύο αντιπροέδρους μας λοιδορούν, μας εκβιάζουν και μας κάνουν πόλεμων νεύρων δοκιμάζοντας τις αντοχές και τις ανοχές μας.
Ο “κληρονόμος” όλων των συγγενών του (έχει πάνω από πενήντα σπίτια) ο οποίος δεν έχει προσφέρει τίποτα ορατό και ουσιαστικό στην πολύχρονη πολιτική του διαδρομή μας καθυβρίζει στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό περιφερόμενος στα χουντοκάναλα που στηρίζουν την δωσίλογη διακομματική κυβέρνηση που συμμετέχει!


Ο έτερος αντιπρόεδρος (ο εμπνευστής των περίφημων νόμων παραγραφής και ασυλίας των κοινοβουλευτικών κλεφτών) όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες (επειδή ο κόσμος λόγω ακρίβειας του πετρελαίου στρέφεται στις ξυλόσομπες και στα τζάκια για την θέρμανση του) σκέφτεται να "φορολογήσει" και τα καυσόξυλα για να αντισταθμιστούν τα διαφυγόντα έσοδα από την μείωση της κατανάλωσης πετρελαίου!
Πρώτη φορά στην πολύχρονη ιστορία αυτού του τόπου έχουμε τέτοια μάζωξη κλεφτών, αναξιόπιστων και προδοτών αλλά όπως λέει και ο Μίκης Θεοδωράκης οι Έλληνες υποχωρούν και υπομένουν μέχρι να νιώσουν τον τοίχο στην πλάτη τους … μετά εφορμούν και σαρώνουν τα πάντα στο διάβα τους.
Να είναι λοιπόν σίγουροι όλοι αυτοί οι "πολιτικοί αληταράδες" ότι η επερχόμενη τιμωρία τους θα είναι  τόσο “σκληρή” που το φρικτό τέλος του φίλου τους του Καντάφι θα μοιάζει με ... χάδι!!!
http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: