Σελίδες

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Στη γκλίτσα του τσοπάνη ξύνεστε. ..


Γράφει ο
Θόδωρος Γαλανόπουλος
Α! πολύ ωραία τα έχει πει η λαϊκή παροιμία! "Η προβατίνα που θέλει ξύλο, στη γκλιτσα του τσοπάνη πάει και ξύνεται". Έτσι λοιπόν 117 πρώην βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου πάνε στα δικαστήρια και ζητάνε αναδρομικά χρήματα! Ε ρε γλέντια!!! Όχι δε θα τους αναφέρω εγώ! Αν έχουν τα κότσια, το σθένος, την παλικαριά, και τη βεβαιότητα του δίκιου τους, να βγούνε μόνοι τους και να πουν στον λαό που τους ψηφίζει: Ναι ζητάμε κι άλλα χρήματα από το κράτος που κι εμείς βοηθήσαμε για να γίνει Γης Μαδιάμ!
Όχι, αγαπητοί μου, γιαούρτι δεν τους χαρίζουμε, γιατί δεν αξίζουν ούτε αυτήν την τιμή, να τους πετάξουμε κάτι που αξίζει και ίσως αύριο δεν θα το έχουμε κι αυτό… Ούτε τη βρισιά μας, ούτε τα φάσκελα μας! Αυτούς τους χρειάζεται να τους θυμόμαστε καλά, και όταν έρθουν οι εκλογές, όσοι είναι γερά παλικάρια και Έλληνες με καρδιά, να μην μοιράζουν φυλλάδια προεκλογικά!



Να μοιράζουν έναν κατάλογο με τα ονόματά τους, να τους θυμάται ο Έλληνας γιατί ο έρμος ξεχνάει! Άθελά του ή και με τη θέλησή του, ή από την απελπισία του καμιά φορά, που να θυμάται όλους αυτούς τους σκερβελέδες; Θέλω όμως να ξεσπάσω λιγάκι κύριε διευθυντά και επιτρέψατε μου!
Βρε τενεκέδες ξεγάνωτοι, Χριστούγεννα έρχονται,κι αντί να κάνετε έναν έρανο μεταξύ σας να μαζέψετε ότι μπορείτε και να πάτε, κυριολεκτικά εκεί που πεινάει ο κόσμος, να προσφέρετε ένα συσσίτιο, ένα δώρο σε παιδάκια που ακόμα και τώρα ονειρεύονται τον Αι Βασίλη, εμείς παραμονές γιορτών μαθαίνουμε τις πομπές σας… 62 πρώην λεβέντες της ΝΔ και 52 του Πασοκ! Ξέρετε δε κάτι φίλοι αναγνώστες; Είναι πιο τίμιο, πιο ντόμπρο, να πει ο κάθε πολιτικάντης: Όσοι έρχονται να με δούνε στο γραφείο μου να αφήνουν 5 ευρώ πχ, ο καθένας για τις ανάγκες τους γραφείου και το τρέξιμο τού ρουσφετιού!
Όσο πληρώνεις δηλαδή για να σε εξετάσουν στο Νοσοκομείο! Αυτο καλλίτερα, παρά να διεκδικείς χρήματα εκατομμύρια από ένα κράτος που είσαι ξεκάθαρα συμμέτοχος στην κατάντια του…! Διαβάστε ποιοι είναι οι λεβέντες και οι λεβέντισσες και θυμηθείτε τους! Δεν έχω καμιά όρεξη να τους αναφέρω. Μου φέρνει αηδία η οποιαδήποτε αναφορά στο πρόσωπό τους. Δεν αμφιβάλλω βέβαια ότι όταν θα γίνουν εκλογές θα εμφανιστούν ξανά οι γυμνοσάλιαγκες και θα τρέχουν και τα σπουργίτια οι ψηφοφόροι να αρπάξουν κανένα σάλιο από αυτά που θα τους αφήσουν, γιατί θα είναι το μοναδικό που μπορούν να δώσουν… Ελπίζω δε αν υπάρχει λίγη αξιοπρέπεια και εκτίμηση προς το λειτούργημα τους, στους άλλους συναδέλφους τους, και να βγουν και κυριολεκτικά να τους κράξουν! Αυτά και πολύ ασχολήθηκα μαζί σας, ούτε το μελάνι το δικό μου και της εφημερίδας δεν αξίζετε!
http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: