Σελίδες

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Βόμβα από ΔΝΤ: Το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο ούτε με το "κούρεμα" του 50%























Σύμφωνα με την εφημερίδα της Wall Street Journal, αξιωματούχος του ΔΝΤ δηλώνει πως   
"το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο ούτε και με το κούρεμα του 50%"
Ο αξιωματούχος συνεχίζει λέγοντας πως το Ταμείο εξετάζει νέα σενάρια όπως είτε το κούρεμα να είναι μεγαλύτερο είτε να χρειαστούν νέα δάνεια από τα κράτη της ΕΕ προς την Ελλάδα. 
Σε συνδυασμό με τις πρόσφατες δηλώσεις του Βενιζέλου πως οι εκλογές θα γίνουν τον Απρίλιο, δηλαδή εν μέσω πλην σαφώς, δηλώνει εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις του PSI+, όλα αυτά κάνουν το τοπίο θολό για Ελλάδα για τους πρώτους μήνες του 2012..

Aπό Υπάλληλο Δικηγορικού Συλλόγου


Σχόλιο δικό μας:
Εν τω μεταξύ ο Πρωθυπουργός της Ιταλίας Μόντι (με τους 11 υπουργούς του), αντίθετα από όσα απαιτεί το ΔΝΤ και από όσα οι δικοί μας κυβερνητικοί (51 τον αριθμό!!!) πράττουν, εξήγγειλε  πακέτο μέτρων για την τόνωση της ανάπτυξης, το οποίο θα περιλαμβάνει μέτρα για την απελευθέρωση της αγοράς εργασίας και την μεταρρύθμιση του κοινωνικού κράτους.
Ο κ. Μόντι υποστήριξε ότι η Ιταλία δεν πρέπει να συγκρίνεται με την Ελλάδα, γιατί πήρε τα κατάλληλα μέτρα προτού φτάσει στην κατάσταση της τελευταίας.
"Δεν είμαστε και πολύ κοντά στην ελληνική κατάσταση" δήλωσε ο κ. Μόντι.

"Κατευθυνόμασταν νοτιοανατολικά προς την Ελλάδα και πατήσαμε τα φρένα" ανέφερε χαρακτηριστικά.
Επίσης ο ίδιος ο Μόντι ανακοίνωσε πως "είναι καθήκον του να μην λαμβάνει το μισθό του πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών!!".

Τι άλλο θέλουμε για να καταλάβουμε ότι την Ελλάδα κυβερνούν αδίστακτοι προδότες που εκμεταλλευόμενοι την παγκόσμια οικονομική κρίση που έπληξε και την καταληστευμένη από τους ίδιους εδώ και 30 χρόνια, χώρα μας, πλουτίζουν ασύστολα αυτοί και τα κολλητάρια τους σε βάρος του Ελληνικού λαού, σαν τους μαυραγορίτες και ταγματασφαλίτες της Κατοχής ενώ αν ήταν πατριώτες θα έπρεπε τουλάχιστον να συμπεριφερθούν όπως ο Ιταλός, έστω και νεοταξίτης, πρωθυπουργός...

http://enomenoiblogers.blogspot.com

2 σχόλια:

Ανατολή είπε...

Καλή χρονιά και καλή δύναμη φίλοι μου!
Αυτό με την αμοιβή του Μόντι, δεν το γνώριζα. Αποτελεί έκπληξη από τη χώρα των οπαδών της ντόλτσε βίτα (σύμφωνα με τα στερεότυπα). Πράγματι συγκρινόμενοι οι Ιταλοί πολιτικοί με τους δικούς μας που χλαπακιάζουν 50 νοματαίοι κυβερνητικοί σωτήρες με εξωφρενικούς μισθούς, ενώ ταυτόχρονα διατάζουν θυσίες από την πλειοψηφία του λαού, φαντάζουν έτη φωτός ανώτεροι και πιο έντιμοι.
Έχουν το θράσσος και την απανθρωπιά οι ίδιοι άνθρωποι που έχουν εκατομμύρια ευρώ στους λογαριασμούς τους (λες και θα τα πάρουν στον τάφο τους), που έχουν 45 ακίνητα να καθορίζουν μισθό στους νέους 18-25 χρονών 601 ευρώ μεικτά!!!!!
Πώς να κατανοήσουν και να συναισθανθούν το αληθινό βάρος των αριθμών αυτοί οι άνθρωποι που ξοδεύουν τούτο το ποσό σε μια μέρα.
Που μόνο τα εσώρουχά τους κοστίζουν τόσο.
Με το ενιαίο μισθολ. νοσοκόμα διορισμένη 1 έτος στο δημόσιο που πηγαινοέρχεται 30 χλμ σε επαρχιακό Κέντρο Υγείας, θα λαμβάνει μισθό 580 ευρώ...
Αυτά τα γομάρια αδιαφορούν παντελώς αν ζούμε ή αν πεθάνουμε, ή αν θα τρώμε σκουπίδια.
Να πάνε στο διάολο και να ψοφήσουν σα σκυλιά.

marianaonice είπε...

Γειά σου Ανατολή μου!
Για τα σκυλάκια τα καημένα φυσικά και δεν θα ευχόμουν το ίδιο... χαχαα!
Δεν βαριέσαι φίλη μας... οι άνθρωποι όπως είπες νομίζουν ότι θα τα πάρουν στον τάφο... ας τα χαίρονται... στον τάφο τους μόνο τα σκουλήκια τους θα πάρουν... όπως όλος ο κόσμος.
Κι ο Μόντι νεοταξίτης είναι, μα στην Ιταλία δεν θα περνούσε ο τυχοδιωκτισμός των δικών μας μαφιόζων. Εδώ όχι μόνον δεν παραιτούνται από τον πρωθυπουργικό μισθό τους αλλά ο Παπαδήμος όπως έλεγε ο Κουϊκ, 13 χρόνια κράταγε θέση Πανεπιστημιακού εδώ στην Ελλάδα, από την οποία πρόσφατα έφυγε λόγω συνταξιοδότησης...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ!