Σελίδες

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

KAI EXTEΣ..ΓΙΟΡΤΑΖΑΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ..



Kαι ενώ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ  Δήμων ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ομόφωνα να συνταχθούν εξώδικα από τους Δήμους προς τη Δ.Ε.Η. για να μη γίνεται διακοπή ρεύματος.
Ο Βενιζέλος απειλει τους Δημάρχους.
KAI AMΦΙΣΒΗΤΕΙ ..ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ
ΞΕΧΝΑΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ,ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΙΚΗ
ΕΠΙΣΗΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ!!
Επίθεση κατά των δημάρχων «Δεν πληρώνω» εξαπέλυσε κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου παρουσίασης του προϋπολογισμού ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Β. Βενιζέλος. Ο κ. Βενιζέλος μίλησε για «τοπικό συντεχνιασμό και συνδικαλισμό» στον οποίο έχουν προσχωρήσει κάποιοι δήμαρχοι, υπογραμμίζοντας με έμφαση: «Δεν είναι αυτοί οι αιρετοί και εμείς υπεύθυνοι για τα δύσκολα μέτρα. Αιρετοί είναι κατεξοχήν αυτοί που εκλέγονται στη Βουλή.
Επειδή η προσωρινή διάταξη του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Καλαμάτας έχει εκδοθεί καθ΄ υπέρβαση της δικαιοδοσίας των πολιτικών δικαστηρίων σε σχέση με ζητήματα βεβαίωσης και είσπραξης φόρων και τελών, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους θα προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες προκειμένου να μη δημιουργούνται ψευδείς εντυπώσεις στους πολίτες.”

http://enomenoiblogers.blogspot.com

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το Μονομελές πρωτοδικείο όπως διάβασα έκρινε επί αιτήσεως λήψεως ασφαλιστικών μέτρων για προσβολή της προσωπικότητας που γίνεται με την άδικη διακοπή του ρεύματος σε έναν πολίτη αυτής της ...Μπανανίας γμτ!!!
Για τέτοια αδικήματα και τέτοιες αξιώσεις σε βάρος ιδιωτικών επιχειρήσεων όπως είναι και η ΔΕΗ εκδικάζονται από τα πολιτικά και όχι τα διοικητικά δικαστήρια κ. Βενιζέλε!
Και ποιός είσαι εσύ μωρέ που θα πεις στη δικαιοσύνη τι πρέπει να κάνει? ποιός σου δίνει το δικαίωμα να παρεμβαίνεις στην κρίση των δικαστών;
ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη δικαστές που τολμούν να ορθώνουν το ανάστημά τους!

Aνεμος είπε...

@ανώνυμε εννοείται ότι όταν ελέγχουν την δικαιοσύνη όλα είναι καλά
το δίλεπτο βίντεο τα λέει όλα
αμφισβήτησε και τους δημάρχους μια κυβέρνηση που δεν έχει εκλεγεί απο κανένα λαό και αρνείται να κάνει εκλογές

marianaonice είπε...

Όλα αυτά μας θυμίζουν Παπαδόπουλο στο αμίμητο: Θα τους πατάξωμεν!!!
Τι κρίμα... από τους "δοτούς" πλέον "σοσιαλιστές" ν' ακούγονται τέτοια φασιστικά τσιτάτα και απειλές!