Σελίδες

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Η Ελλάδα δεν ψάχνει πρωθυπουργό, αλλά τον ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ της...

κυβέρνηση σωτηρίας Παπανδρέου Σαμαράς συναίνεση
Μέχρι σήμερα ονομάζαμε κατοχική την κυβέρνηση του Παπανδρέου, όμως στην πραγματικότητα αυτή ήταν μια κυβέρνηση που είχε όλα τα χαρακτηριστικά της τυραννίας, έως το άδοξο τέλος της. Στο οποίο συνέβαλαν καθοριστικά τα γεγονότα των αντιδράσεων των ελλήνων πολιτών, ειδικά την ημέρα της 28ης Οκτωβρίου – ημέρα Εθνικής εορτής του ΟΧΙ: στο φασισμό και το ναζισμό.
Καθαρά κατοχική και διορισμένη θα είναι η μεταβατική(;) «Κυβέρνηση Σωτηρίας» που θα προκύψει τώρα, κάτω από τις πιέσεις και τους απίστευτους εκβιασμούς του γαλλογερμανικού άξονα και της τρόικας. Αφού η δήθεν υποστήριξή της από ορισμένα κόμματα εντός της βουλής δεν είναι ελεύθερη δημοκρατική επιλογή, αλλά αποτέλεσμα της επικοινωνιακής χειραγώγησης των Ευρωπαίων «εταίρων». Διότι οι αρχηγοί των κομμάτων αυτών σέρνονται για να τη συνδράμουν υπό το κράτος του φόβου της εξόδου της Ελλάδας από την ΟΝΕ ή/και από την ΕΕ, σε περίπτωση πτώχευσης. Αυτό το εκβιαστικό δίλημμα της τρόικας –αν και αβάσιμο, καθώς δεν προβλέπεται τρόπος εξόδου μιας χώρας από την ΟΝΕ–, είναι και το μοναδικό μη πολιτικό και μη πειστικό επιχείρημά τους.
Στην κυριολεξία η δημοκρατία στην Ελλάδα βρίσκεται σε ομηρία. Η «Κυβέρνηση Σωτηρίας» δεν θα έχει πρωθυπουργό, θα έχει ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ… Κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν μπορούν να γίνουν ούτε Εθνικές Εκλογές. Αυτές δεν είναι πολιτικές συνθήκες ανεπτυγμένης χώρας. Ούτε ελεύθερης χώρας. Ούτε χώρας μέλους της ΕΕ. Οι ευθύνες των «εταίρων» είναι τεράστιες!
OΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ
http://massmedia-gr.blogspot.com/2011/11/blog-post_08.html
http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: