Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Απόψε στις 19:00 (7 μ.μ.) θα φιλοξενηθεί σε εκπομπή του CONTRA CHANNEL το μέλος του Λαϊκού Κινήματος, Δημήτρης Καραμήτσας
Δικηγόρος και Αντιπρόεδρος του Νέου ΙΝΚΑ και πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταναλωτών Ελλάδας.


http://enomenoiblogers.blogspot.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βαρύτατοι υπαινιγμοί Κομισιόν για κερδοσκοπία στην Ελλάδα
Posted on Νοεμβρίου 10, 2011 by UDemand

Του Γιάννη Αγγέλη,

Κύκλοι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με τους οποίους επικοινώνησε το Capital.gr δήλωσαν ότι «αυτά τα οποία συμβαίνουν στην Ελλάδα σε συνάρτηση με το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας συνιστούν βαρύτατα ποινικά αδικήματα. Είναι σε βάρος της οικονομίας της χώρας και σε βάρος του κοινοτικού προϋπολογισμού. Ως εκ τούτου θα υπάρξει συνέχεια. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν πρόκειται να τα αντιπαρέλθει…».

Λόγω της συγκυρίας αλλά και του σημείου που βρίσκονται οι σχετικές διαδικασίες οι παράγοντες με τους οποίους επικοινώνησε το Capital.gr επέλεξαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.
Στην ερώτηση του Capital.gr σε τι αναφέρονται όταν μιλούν για «ποινικά αδικήματα εις βάρος της οικονομίας της χώρας και του κοινοτικού προϋπολογισμού» αρνήθηκαν περαιτέρω διευκρινίσεις.

Το Capital.gr απευθύνθηκε σε διπλωματικές πηγές στο Βερολίνο και το Παρίσι για να διευκρινίσει το περιεχόμενο της προειδοποίησης από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η απάντηση που πήρε είναι ότι …

«το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν διαπιστωθεί αξιοσημείωτες κερδοσκοπικές κινήσεις τόσο στις αγορές ομολόγων όσο και στις χρηματιστηριακές αγορές και την αγορά συναλλάγματος».

Κατά συνέπεια είναι «απολύτως αναμενόμενο να κινηθούν οι αρμόδιες εποπτικές αρχές για να διερευνήσουν» τους συσχετισμούς των πολιτικών γεγονότων με τις κινήσεις στις αγορές. http://udemand.wordpress.com/2011/11/10/%CE%B2%CE%B1%CF%81%CF%8D%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B9-%CF%85%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%BF%CE%AF-%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B9%CF%8C%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B5/

marianaonice είπε...

Πολύ σημαντική η πληροφορία σου Ανώνυμε... μακάρι να κινηθεί η Κομισιόν για να συλλάβει τα λαμόγια γιατί εμείς εδώ ...χαμπαριμ γιοκ!