Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2011

ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ

“ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΜΕΘΑ ΑΠΟ ΑΠΕΙΛΕΣ”
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞ/ΚΩΝ
ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΤΗΝ 6ηΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 11.00 ΤΟ ΠΡΩΪ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου συνελθόν εις σύσκεψη την 22 Σεπτεμβρίου 2011, αποφάσισε ομοφώνως για την πραγματοποίηση Συγκέντρωσης Διαμαρτυρίας έξω από το Πεντάγωνο την 6η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.00 π.μ. για να διαμαρτυρηθεί για τα παρακάτω τεκταινόμενα στη Χώρα μας:
Για την κακή οικονομική κατάσταση. Η οικονομική ύφεση είναι προϊόν της κακής οικονομικής διαχείρισης από τους εκάστοτε κρατούντες. Το αποτέλεσμα το ζούμε. Η Ελλάδα έχει τεθεί υπό πλήρη οικονομική κατοχή της τρόϊκας και όχι μόνο! Η ανεργία κυριαρχεί. Η αγορά έχει στερέψει. Οι επιχειρήσεις και τα μαγαζιά κλείνουν. Η Παιδεία, το μέλλον της Ελλάδος, χρήζει ιδιαιτέρας φροντίδας.
Η εφαρμογή των μέτρων τουπρώτου Μνημονίου εμείωσε μισθούς και συντάξεις των Ελλήνων από 20 έως 30%.
Με την εφαρμογή των μέτρων τουδευτέρου Μνημονίου η μείωση μισθών, συντάξεων θα φθάσουν μέχρι και 50% και θα πλήξουν ακόμη περισσότερο τους αγρότες, τους εργαζόμενους, τους υπαλλήλους Δημοσίου και ιδιωτικού τομέως και όλους τους συνταξιούχους.
Για την επίλυση της οικονομικής κρίσης η Τρόϊκα και τα ξένα συμφέροντα (κέντρα αποφάσεων) με το δεύτερο Μνημόνιο ζητούν την αξιοποίηση (το ξεπούλημα δηλαδή) της κάθε πλουτοπαραγωγικής πηγής της Χώρας, των αεροδρομίων, λιμανιών, ΔΕΚΟ, των διοδίων των κρατικών λεωφόρων, Δημοσίων εκτάσεων και άλλα. ...


Διαβάστε περισσότερα στο Στοχασμός Πολιτική

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: