Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2011

Η αμνησία του Σαμαρά-ΜΠΕΝάκη έχει μακριά ποδάρια στη …γλώσσα!!!

 

Τα ψέμματα του Σαμαρά

Ο κ. Α. Σαμαράς, αντί να παριστάνει τον γενικό εισαγγελέα και τον κατήγορο των πάντων, οφείλει να απολογηθεί διότι υπήρξε κορυφαίος υπουργός μιας φαύλης κυβέρνησης που οδήγησε την Ελλάδα στο χείλος της καταστροφής.
Ο Πρόεδρος της ΝΔ επικρίνει τον Γιώργο Παπανδρέου, γιατί προεκλογικά έλεγε «λεφτά υπάρχουν». Ο ίδιος ο κ. Σαμαράς σε ομιλία του την άνοιξη του 2009, έλεγε επί λέξει: «Σήμερα, μέσα στη διεθνή κρίση και εξαιτίας της, το δημοσιονομικό μας έλλειμμα υπολογίζεται γύρω στο 4% – 4,5% για το 2009» (Ίδρυμα Κ. Καραμανλής, 18/05/2009).
Μας έλεγε, δηλαδή, ότι το έλλειμμα ήταν 10 δις ευρώ αντί 36 δις ευρώ, που τελικά παρέδωσαν. Βεβαίως, αν έλεγε τότε την αλήθεια, λεφτά υπήρχαν!
Τέτοιο μέγεθος υποκρισίας και ψεύδους.
 Για την σημερινή συνέντευξη Τύπου του κ. Σαμαρά, ένα σχόλιο μόνο μπορούμε να κάνουμε: ατέλειωτα λόγια, ατελείωτη ανευθυνότητα !

by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

Σχόλιο δικό μας:

Εεε όχι τώρα να μας ξεγελάσουν πάλι με τις υποκρισίες του Σαμαρά. Δεν θέλει πολύ για να καταλάβει κανείς ότι αυτός θα είναι το άλλο πρόσωπο της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Γι' αυτό θέλει και καθαρή και αυτοδύναμη λαϊκή εντολή!  Σιγά μη μας κάνουν μπαλάκι άλλη μια φορά! Δεν μασσάμε... πια!

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: