Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΤΣΙ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ (2ο) – Είδος υπό εξαφάνιση οι εισαγγελείς!!!

 


Ο πρόεδρος της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας (που σύμφωνα με καταγγελίες φούσκωσε το έλλειμμα) ήταν στέλεχος στο ΔΝΤ!!!

Προμελετημένο έγκλημα η είσοδος της χώρας στο ΔΝΤ!!! Αυτό τα λέει όλα. Ή μπορεί και να μην λέει τίποτα; Η μία πλευρά ισχυρίζεται ότι μπήκε σε αυτή τη θέση και του δόθηκαν υπερεξουσίες. Μάλιστα λέει (διαβάστε εδώ) η κ. Γεωργαντά ότι όταν τον τοποθέτησε σε αυτή τη θέση ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου διέταξε όλα τα υπόλοιπα μέλη της υπηρεσίας να σταματήσουν να μιλούν και να υπακούουν τυφλά σε όσα διατάζει. Ο κ. Γεωργίου (διαβάστε εδώ για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται) μάλιστα είχε κατηγορήσει τον… τότε αντιπρόεδρο της υπηρεσίας Νικόλαο Λογοθέτη ότι του υπέκλεπτε τα e mail (η υπόθεση εκρεμοδικεί). Η άλλη πλευρά διαρρέει ότι τοποθετήθηκε σε αυτή τη θέση για να ελέγχει τα Ελληνικά στατιστικά που ήταν εντελώς αναξιόπιστα και μαγειρεμένα.
Πάντως όταν τοποθετήθηκε ο κ. Ανδρέας Γεωργίου στη νέα του θέση είχε περάσει στα ψιλά η είδηση ότι ήταν στέλεχος του ΔΝΤ.
Σας είπαμε από την αρχή ότι αυτή η ιστορία έχει πολύ ζουμί.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
από το planet-greece

by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

http://enomenoiblogers.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Tελικά έγινε η πολυπόθητη παρέμβαση εισαγγελέα...

Αλλά βρε παιδιά έχω μια απορία... μόνο η κ. Παπανδρέου υπάρχει στην εισαγγελία; δεν υπάρχουν άλλοι εισαγγελείς ικανοί να φέρουν σε πέρας μια σοβαρή υπόθεση;
ή μήπως η κ. Παπανδρέου είναι πιο πρόθυμη και πιο υπάκουη;....

Ελπίζουμε η έρευνα να αποδώσει καρπούς και να μην οδηγηθεί κι αυτή σε μία μεγάλη ...φούσκα για ευνόητους λόγους...