Σελίδες

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΣΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΟΧΗ


Η αποχή αυξήθηκε για αρχή 10,2%, από το 38,6% που ήταν τον Ιούλιο έφτασε το 48,8% το Σεπτέμβριο.
δείχνει η τελευταία δημοσκόπηση της VPRC, για τα «Επίκαιρα», για το μήνα Σεπτέμβριο.
ΟΣΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΟΧΗ 
Κάθε Ψηφοφόρος, με ΑΠΟΧΗ-ΛΕΥΚΟ-ΑΚΥΡΟ, χαρίζει ΜΙΣΗ ψήφο στα 2 μεγάλα Κόμματα και τη Νομιμοποίηση της Αυταρχικής ΕΞΟΥΣΙΑΣ του πρώτου.

Μπορεί κάποιοι ηλικιωμένοι ή αγράμματοι, να μην το καταλαβαίνουν, αλλά οι ΝΕΟΙ και ο καθένας που έχει πάει έστω στο Δημοτικό Σχολείο για 2-3 χρόνια, μπορεί να το συνειδητοποιήσει και να εξηγήσει και σε άλλους (που δεν το σκέφτηκαν) ότι:

30 ψήφοι στους 100 έγκυρους, δίνουν (30/100=) 30% στο 1ο Κόμμα, αλλά,

30 ψήφοι στους 60 έγκυρους (λόγω ΑΠΟΧΗΣ-ΛΕΥΚΟΥ-ΑΚΥΡΟΥ), δίνουν (30/60=) 50% στο 1ο Κόμμα, και με τον Ληστρικό Εκλογικό Νόμο, ξεπερνάει το 60% και γίνεται Αλλαζονική Κυβέρνηση, με την Αμέτοχη Φαινομενικά, αλλά Καθοριστική Ουσιαστικά συμπεριφορά μας.

Μοιάζει σαν να είμαστε 100 άτομα σε ένα Καράβι που κινδυνεύει να βουλιάξει και τα 40 άτομα π.χ. δεν ενδιαφέρονται για να συναποφασίσουν. Οπότε, από τα υπόλοιπα 60 άτομα (έστω και με Απλή Αναλογική 50%+1), αποφασίζουν τα 31 άτομα, ότι για να ελαφρύνει και να μη βουλιάξει το Καράβι, θα πετάξουν στη θάλασσα τα αδιάφορα 40 άτομα και αργότερα και τα υπόλοιπα 29 άτομα της "μειοψηφίας".

Δεν υπάρχει επομένως άλλη (μη βίαιη) λύση: ΜΑΖΙΚΗ συμμετοχή στις επόμενες ("τελευταίες" πριν τη ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ παραμόρφωση) Εκλογές και Ψήφο στα "Μικρά" Κόμματα.

Με υπερβολική ΑΓΩΝΙΑ,
Φώτης
http://dorean-free.blogspot.com http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: