Σελίδες

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Χωρίς τον Γ. Παπανδρέου η ΔΕΘ.



 ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ
Όσοι λένε οτι δεν ισχυουν οι ειδησεις αυτες, απλώς κανουν προπαγανδα... ολες οι ειδησεις της ελληνοφρενειας ειναι εγγυηση.. εχουν πολυ καλες πληροφοριες..
Ο Γιώργος Παπανδρέου δε θα μεταβεί την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη για να παραστεί στα εγκαίνια και τις εργασίες της διεθνούς εκθέσεως, την θέση του θα καταλάβει ο πρώτος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας Ευάγγελος Βενιζέλος. Το γεγονός είναι πρωτόγνωρο στα 76 χρόνια του θεσμού καθώς πάντα τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιούνταν από τον εν ενεργεία πρωθυπουργό.

Οι εισηγήσεις που δεχόταν ο πρωθυπουργός της τελευταίες μέρες έκαναν λόγο για  πιθανή εκδήλωση ακραίων αποδοκιμασιών που θα έκαναν το περσινό περιστατικό με το παπούτσι να μοιάζει με παιδικό χάδι. Οι καλά γνωρίζοντες κάνουν λόγο για αυστηροποίηση των  μέτρων ασφαλείας του Έλληνα πρωθυπουργού ήδη από το περασμένο Σαββατοκύριακο οπότε και πραγματοποιήθηκε η εθνική συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ.



Η κεντρική άποψη που επικράτησε στη σύσκεψη ήταν πως πρέπει πάση θυσία να διαφυλαχτεί το προσωπικό πολιτικό κεφάλαιο του Γιώργου Παπανδρέου καθώς είναι ο μόνος που μπορεί να εμπιστεύεται ο ελληνικός λαός για την έξοδο από την κρίση. Καθοριστικό παράγοντα στην επιλογή του κυρίου Βενιζέλου ως αντικαταστάτη έπαιξε και η προχθεσινή έκτακτη συνέντευξη τύπου, λίγο μετά το υπουργικό συμβούλιο η οποία κατέδειξε την αδιαμφισβήτητη ικανότητα του να χειριστεί τα δύσκολα οικονομικά θέματα.

Υπογραμμίζεται ότι το πρόγραμμα θα τηρηθεί κανονικά, δηλαδή το πρωί του Σαββάτου ξεκινάει με τα εγκαίνια και την  ξενάγηση στα περίπτερα της έκθεσης, ενώ ακολουθούν οι καθιερωμένες στιγμές χαλάρωση με βορειοελλαδίτικους μεζέδες. Το βράδυ της ίδιας μέρας ο κύριος Βενιζέλος θα απευθύνει την ομιλία του προς τους παραγωγικούς φορείς, ενώ την Κυριακή το μεσημέρι θα παραχωρήσει την παραδοσιακή συνέντευξη τύπου στο Βελλίδειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: