Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΝΩ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑΛΑ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟ!
ΠΡΟΚΛΗΣΗ: ΜΕΤΕΤΑΞΑΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΝΝΕΑ (59) ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΙΝΟΣΕ  ΣΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ  !!!
  
        αποκλειστικό!
Την ώρα που η Κυβέρνηση στέλνει στον καιάδα τους Έλληνες εργαζόμενους,  με το ενιαίο μισθολόγιο και με την εργασιακή εφεδρεία στην ανεργία, τέσσερις υπουργοί συνεχίζουν την σωρεία των διορισμών για την εξασφάλιση του κομματικού τους στρατού!

Πρόκειται για τους  Φίλιππο Σαχινίδη (Υφυπουργό Οικονομικών) Δημήτριο Ρέππα (Υπουργό Μεταφορών), Χαράλαμπο Καστανίδη (Υπουργό Δικαιοσύνης) και Γιώργο Ντόλιο (Υφυπουργό Εσωτερικών).
Τα 59 αυτά στενά κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ  που μετατάχθηκαν στο Ελεγκτικό Συνέδριο (ΦΕΚ 402 τ. Γ 16/6/11) με την πλουσιοπάροχη αυτή τοποθέτησή τους θα απολαμβάνουν παχυλούς μισθούς και το περίφημο μηνιαίο επίδομα ΔΙΒΕΤ (Δικαιώματα Βεβαίωσης εσόδων υπέρ Τρίτων), κομματικό επίδομα το οποίο δεν πρόκειται να καταργηθεί αλλά –όπως είπε ο Βενιζέλος- θα λογιστεί ως προσωπική διαφορά!!! Σημειώνουμε ότι το ΔΙΒΕΤ υπολογίζεται σε επίδομα που ξεπερνά τα 1000 € μηνιαίως !!!

Με άλλα λόγια, τα 59 αυτά κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ με την μετάταξή τους στο Ελεγκτικό Συνέδριο, θα απολαμβάνουν αύξηση στον μισθό τους  την ώρα που η μεγάλη πλειοψηφία του λαού θα υποστεί δραματικές μειώσεις ακόμη και απολύσεις!!!
Τα ερωτήματα που γεννώνται είναι σοβαρά:
Α) Τι είπε η υπηρεσιακή ιεραρχία του Υπουργείου Οικονομικών  για τις μετατάξεις αυτές; Συμφώνησε; Διότι εάν δεν συμφώνησε,  το πολιτικό έγκλημα και η απάτη των Σαχινίδη, Ρέππα, Καστανίδη και Ντόλιου παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις. Αγνόησαν την εισήγηση της υπηρεσίας, βολεύοντας τα κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και αδιαφορώντας για τον υπόλοιπο χειμαζόμενο ή διωκόμενο λαό;


http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: