Σελίδες

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Μίζες: Καθαρά Αφορολόγητα Κέρδη σε Βάρος των Ελλήνων Κορόιδων !!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
O Αρμόδιος για τις λίστες με τα χιλιάδες ονόματα γνωρίζει καλά και από πρώτο χέρι πολλά πράγματα. Άλλωστε με πάρα πολλά από τα ονόματα των λιστών είχε συνεργαστεί όταν ήταν αλλού,  ο Αρμόδιος. Δουλείες τους έδινε. 
Ξέρετε, οι μίζες δεν έχουν Φ.Π.Α., όμως ο Φ.Π.Α. χρεώνεται και πρέπει να πληρωθεί. Το 80% από τους “λισταδόρους” είναι κάτι τέτοιες περιπτώσεις. Χρεωνόταν ο πολίτης – κράτος την δουλειά των 5 Ευρώ για 10 Ευρώ και τα υπόλοιπα ήταν μίζες ... . Φυσικά, ο Φ.Π.Α. έπρεπε να πληρωθεί για τα 10 Ευρώ και ποιός να τον πληρώσει; αυτός που έπαιρνε την μίζα ή αυτός που την έδινε;
Δεν πλήρωνε κανείς και πάλι θέλουν να μας εξαναγκάσουν να πληρώσουμε εμείς : και τις μίζες και  τα χρέη τους ...
... Αλα της οι “μάγκες” που κυβέρνησαν και κυβερνούν !
Μίζες: Καθαρά Αφορολόγητα Κέρδη σε Βάρος των Ελλήνων Κορόιδων !!!
Έχει βουίξει από χρόνια η πιάτσα για τον Αρμόδιο, ότι κάπου που δεν πήρε την μίζα που είχε συμφωνήσει έστειλε το ΣΔΟΕ (που επί χρόνια σφύριζε αδιάφορα). Κάποιοι λένε ότι έχουν δει και επιταγές και καταθετήρια για τις μίζες. Τώρα οι εταιρείες των ασυνεπών μιζοδοτών είναι (φυσικά) στις λίστες ... .
Μήπως θα πρέπει κάποιος Εισαγγελέας να ξεκινήσει και κανά παλικάρι ανακριτής να αρχίσει να καλεί και να ρωτάει αυτούς με τα χρέη και τον περίγυρό τους; Ολο και κάποιος θα μιλήσει. Ολο και κάποιος θα σπάσει τον μαφιόζικο κύκλο της σιωπής,  έτσι για να ξεβρωμίσει λίγο ο τόπος.
Αλλωστε οι περισσότεροι “λισταδόροι” έκλεισαν, λειτούργησαν από τις μίζες για τις μίζες !
Αλλά μήπως υπάρχουν τέτοιοι Δικαστές και Εισαγγελείς; Βολεμένοι είναι οι περισσότεροι, σιωπηλοί, αδιάφοροι και εμπλεκόμενοι, ίσως και εν ονόματι του ελληνικού λαού νεκροθάφτες και κότες.
Όξω ρε λαμόγια, όλοι και συνολικά !!!.
Οργισμένη και όχι απλά αγανακτισμένη 
Η Βίτσα  
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"
Aπό το Στοχασμός Πολιτική

Δεν υπάρχουν σχόλια: