Σελίδες

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

ΖΗΤΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ: Τροχαίο με εγκατάλειψη στον Κηφισό !!

Προωθείστε αυτό το μήνυμα όποιος μπορεί ας βοηθήσει...


Χθες το απόγευμα στις 6/8/2011, περίπου στις 8.00, μία παρέα τριών νέων που επέβαινε σε ένα λευκό Peugeot 206, κινούνταν στην δεύτερη λωρίδα από αριστερά, στην λεωφόρο Κηφισού, στο κατερχόμενο ρεύμα με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Στο ύψος της γέφυρας του "Κόκκινου Μύλο", στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο οδηγός ενός ΙΧ μάρκας OPEL VECTRA, χρώματος μαύρου ή  μπλε σκούρου, με πινακίδα Ι** - **97, ενώ εκινείτο στην αριστερή λωρίδα, έκοψε απότομα το τιμόνι δεξιά χτυπώντας το PEUGEOT στο εμπρός αριστερό μέρος.

Όπως εξηγούν οι γονείς των θυμάτων στο planet-greece αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο οδηγός του λευκού Peugeot να χάσει τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να βγει από τον δρόμο και στην κυριολεξία να απογειωθεί,  για να προσγειωθεί στη συνέχεια στην υπόγεια γέφυρα της Αναγεννήσεως. Από θαύμα εκείνη τη στιγμή δεν περνούσαν αυτοκίνητα από την υπόγεια γέφυρα, η οποία σημειωτέων είναι εξαιρετικά πυκνής κυκλοφορίας.

Ως εκ θαύματος οι τρεις νέοι, αν και τραυματίες, ανασύρθηκαν σώοι και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο. Ο οδηγός του OPEL VECTRA (η πινακίδα είναι ότι πρόλαβαν να δουν και θυμούνται οι νεαροί επιβάτες - τραυματίες του λευκού PEUGEOT) ανέπτυξε ταχύτητα κι εξαφανίστηκε.

Παρακαλείται, όποιος γνωρίζει κάτι για το τροχαίο να επικοινωνήσει με την Τροχαία Νέας Ιωνίας στο τηλέφωνο 210.28.54.400

> Προωθείστε αυτό το μήνυμα

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: