Σελίδες

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Η βία ακρωτηριάζει τη δημοκρατία"ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Όμορφη πόλη άσχημα καίγεσαι



ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΡΗΣ

Aυτή τη φορά, τα ερασιτεχνικά βιντεο ήταν πολλά και η αποτύπωση της πραγματικότητας ήταν αξιόπιστη...ΚΑΙ ΔΙΟΧΕΤΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΑ

η νίκη μας στα ΜΜΕ
Η πολιτικοδημοσιογραφική επίθεση ενοχοποίησης του κινήματος πολιτών θα αποτύχει

ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΥΛΙΚΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΥΦΛΗ ..ΟΥΤΕ ΚΟΥΦΗ..ΟΠΩΣ ΚΟΥΦΑΘΗΚΕ ο δημοσιογράφος Μανώλης Κυπραίος



 Η ΦΩΤΟ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 

Ψάχνει παραλία χωρίς Έλληνες


Έκκληση για σεβασμό της ελευθερίας έκφρασης. Σύσταση επιτροπής για την αντιμετώπιση της βίας
αυτά δήλωσε σήμερα ο  ο πρωθυπουργός
σας θυμίζει τιποτα;
ΜΑ ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ
Ανάπηρος έμεινε ο δημοσιογράφος Μανώλης Κυπραίος, ενώ κάλυπτε το ρεπορτάζ. Κι όμως η μόνιμη αναπηρία του δεν προήλθε στο πεδίο των μαχών, σε κάποια χώρα της Μέσης Ανατολής, αλλά από την ωμή βία που του ασκήθηκε, από δυνάμεις της αστυνομίας, στις 15 Ιουνίου

Η ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ
Νομίζω όμως πως ακόμα το πολίτευμά μας ονομάζεται Δημοκρατία.
Τώρα καλούμαι να ζήσω διαφορετικά. Μια διαφορετική ζωή, χωρίς ακοή, με κατεστραμμένα το μέλλον και τα όνειρά μου από τη μανιακή βία των ΜΑΤ, που ένας Θεός ξέρει τι εντολές είχαν.
Τουλάχιστον πρόλαβα να ακούσω πριν πέσω, το: «Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία»…»
ΟΛΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΔΩ
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΜΝΗΣΤΙΑ


Υλικό βίντεο και μαρτυρίες καταδεικνύουν την επαναλαμβανόμενη χρήση υπερβολικής βίας από την αστυνομία κατά την διάρκεια των πρόσφατων διαδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένης δυσανάλογης και αδιάκριτης χρήσης δακρυγόνων ουσιών και άλλων χημικών εναντίον ειρηνικών στην μεγάλη τους πλειονότητα διαδηλωτών.
Εκπρόσωποι της Διεθνούς Αμνηστίας στη Πλατεία Συντάγματος έγιναν μάρτυρες περιστατικών όπου ειρηνικοί διαδηλωτές χτυπήθηκαν από αστυνομικούς.
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ
KAI ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ
 σημερινό πρωτοσέλιδο της zougla.gr  αποκάλυψε τα όσα διαδραματίστηκαν στο Θάλαμο Επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ. το απομεσήμερο της Τετάρτης 29 Ιουνίου και ειδικότερα την εντολή του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Λευτέρη Οικονόμου, να μην απομονωθούν και συλληφθούν οι 250 «μπαχαλάκηδες». 
το ρεπορτάζ ανέφερε ότι ο ίδιος ο κ. Οικονόμου, παρακάμπτοντας την πρόταση δυο ανώτατων αξιωματικών οι οποίοι εισηγήθηκαν να υλοποιηθεί το σχέδιο απομόνωσης των 250 εγκληματικών στοιχείων, διέταξε να αντεπιτεθούν οι διμοιρίες των ΜΑΤ επί της Βουλής και Νίκης με μαζική χρήση χημικών, ώστε οι 250 νεαροί με τις πέτρες να αναγκαστούν να καταφύγουν ψηλά επί της Βασιλέως Γεωργίου, μπροστά από τα ξενοδοχεία της πλατείας Συντάγματος και να γίνουν «ένα» με τους διαδηλωτές. 
Για τους άλλους ήδη γίνονται μηνύσεις
για εσάς επειδή έχετε 
 βο(υ)λευτική ασυλια ,θα γίνουν αγωγές
 με απαίτηση μεγάλων χρηματικών ποσων,που θα πάνε υπέρ απόρων
και αυτών που αυτοκτονούν λόγω του ΔΝΤ που μας εξαθλίωσε

ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ..ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑΜΕ!!

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: