Σελίδες

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Ετοιμάζουν Κράτος Δικαστών θεσπίζοντας αδίκημα Περιύβρισης Δικαστηρίου;;


Από /kataggelies.weebly.com

Aπό έγκυρες νομικές πηγές πληροφορηθήκαμε ότι ετοιμάζεται νομοσχέδιο για τη θέσπιση του αδικήματος της "Περιύβρισης Δικαστηρίου"!!!
Η Χούντα του ΠΑΣΟΚ δεν σταματάει πουθενά.
Τώρα που ο κόσμος ξύπνησε και αντιλήφθηκε το παιχνιδάκι τους, βιάζονται να δέσουν χειροπόδαρα κάθε ελεύθερη φωνή που θα τολμήσει να τους καταγγείλει.
Και η ανάγκη διαγράφεται εντονότερη όσο το παράνομο κράτος τους επιβάλλει την παρανομία του με το φασισμό αλλά και με τη νομιμοποίηση των δικαστών τους, που κατάντησαν απλά η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος της διεφθαρμένης εξουσίας τους!
Κυβερνούν μόνον με το 20%   το λαό και παρανομούν κατάφωρα σε βάρος του, καταλύοντας εργασιακά και ανθρώπινα δικαιώματά του, που χύθηκε αίμα για να κατοχυρωθούν ενώ χτυπάνε απρόκλητα κάθε διαμαρτυρόμενο ειρηνικά πολίτη, σπάζοντας ακόμη και κεφάλια!!
Κι η τρίτη συνταγματική εξουσία, η δικαστική, όχι μόνον παρακολουθεί αδιάφορη και δεν βλέπει τίποτε από τις παρανομίες τους αλλά και τους νομιμοποιεί κιόλας με δικαστικές αποφάσεις της...
Μετά τα απανωτά χτυπήματα (απόφαση του ΣτΕ για το Μνημόνιο), 11(!) εισαγγελείς στη ΓΑΔΑ την Τετάρτη που δεν είδαν τίποτα το παράνομο την μέρα που ματοκυλούσαν την Αθήνα, χτυπουσαν τα ιατρεία των Πρώτων Βοηθειών και έδερναν μέχρι και ξένους δημοσιογράφους, την ώρα που βρίσκεται βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου που δηλώνει πως τον απειλούσαν με θάνατο τηλεφωνικώς αν δεν ψήφιζε το μεσοπρόθεσμο και δεν έχει βρεθεί ΕΝΑΣ εισαγγελέας να τον καλέσει για κατάθεση και να δώσει εντολή για έρευνα των τηλεφωνικών συνδιαλέξεών του...
Αυτοί σκέφτηκαν πολύ έξυπνα να προλάβουν καταστάσεις και να προστατέψουν τα τομάρια τους από την επερχόμενη οργή του κόσμου.
Το αδίκημα της ΠΕΡΙΥΒΡΙΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ θα βολέψει μια χαρά!!
Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: