Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2011

ΕΛΛΑΔΑ 29/6/2011


Από το Λαϊκό Μέτωπο

ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΠΩΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ.

Το  «μεσοπρόθεσμο» πέρασε από την Βουλή, όπως αναμενόταν. Ένα ακόμα δήθεν πρόγραμμα, ένα συνονθύλευμα ξεπουλήματος, υποδούλωσης, καταπίεσης και φοροεπιδρομής. Ένα έκτρωμα, χωρίς αρχή, μέση και τέλος, που στρέφεται κατά της Ελλάδας και του Ελληνισμού, μια άνευ προηγούμενου επίθεση κατά των ανθρώπων, της αξιοπρέπειας και της ζωής μας.
Το ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ έχει πάρει τις αποφάσεις του. Δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί, δεν θα τους αφήσουμε να ξεπουλήσουν, να καταστρέψουν, να μας υποδουλώσουν. Υπάρχει Σύνταγμα, υπάρχουν κορυφαίες διεθνείς συμβάσεις που προστατεύουν τον άνθρωπο και τα θεμελιώδη δικαιώματά του. Τα δικαιώματα αυτά θα επικαλεστούμε για να προστατεύσουμε την ζωή των Ελλήνων και την έννοια Ελλάδα από την αρπαγή, τον ευτελισμό, τον εξανδραποδισμό.  Αυτοί μετέτρεψαν και μετατρέπουν την Ελλάδα σε μια σκιά που επαιτεί.
Λύσεις για την Ελλάδα και τους Ελληνες υπάρχουν και το ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ τις έχει έτοιμες. Μερικές ήδη έχουν δημοσιευτεί. Το συνολικό σχέδιο θα έρχεται στην δημοσιότητα με σταθερό ρυθμό.
Από όλους ζητούμε την συμμετοχή. Την απλή και άδολη δήλωση ότι συμμετέχουν στο ΚΙΝΗΜΑ, για να αποτελέσουμε γρήγορα την δύναμη της αλλαγής, της ανατροπής, της ουσίας.
 
Χθες ζήσαμε ακόμα μια επιβεβαίωση της συνταγματικής εκτροπής. Μέλη του κινήματος ήταν παρόντα στην συγκέντρωση. Δεν υπήρχαν επεισόδια, δεν υπήρχαν προκλήσεις εκ μέρους των διαδηλωτών. Η αστυνομία άρχισε απρόκλητα  λίγο μετά τις 13:00 μ.μ. να εκτοξεύει τοξικά χημικά κατά των διαδηλωτών στην γωνία Πανεπιστημίου και Αμαλίας. Δεν υπήρχαν οι «μάχιμοι» εκεί. Τους συγκρατούσαμε στην γωνία της Σταδίου, μπροστά από το ξενοδοχείο PLAZA. Όμως η αστυνομία συνέχιζε να ρίχνει παράνομα και απρόκλητα τα επικίνδυνα χημικά. Ηταν προφανής ο σκοπός τους να προκαλέσουν σωματικές βλάβες και επεισόδια. Ηταν προφανής ο σκοπός τους να διαλύσουν την συγκέντρωση, που έγινε παρότι εμπόδιζαν την πρόσβαση στην πλατεία Συντάγματος με μπλόκα σε όλη την Αθήνα. Για 15 – 20 λεπτά της ώρας δεν υπήρχε καμία «απάντηση» από τα παιδιά με τις κουκούλες. Τους κρατούσαμε αγκαλιά λέγοντας τους πως δεν πρέπει να απαντηθούν οι παράνομες προκλήσεις.
Όταν είδαμε κόσμο να τρέχει φοβισμένος προς τα κάτω, γυναίκες μεσόκοπες και παιδιά πανικόβλητα να τρέχουν και να κλαίνε από τις παράνομες επιθέσεις της αστυνομίας, καταλάβαμε ότι δεν είχε νόημα να συγκρατούμε κανένα. Γίναμε το ίδιο εξοργισμένοι με την στάση του φασιστικού κράτους, ακόμα και εάν τα μέλη μας δεν πέταξαν πέτρες. Δεν μπορούσαμε πλέον να συγκρατήσουμε τον οποιοδήποτε από το να αμυνθεί απέναντι στην παράνομη κρατική βία. Ετσι ξεκίνησαν τα επεισόδια.
          Κάποιος εξοργισμένος από την άθλια συμπεριφορά της αστυνομίας πέταξε την ιδέα να τρέξουμε χιλιάδες διαδηλωτές εναντίον τον ΜΑΤ και να περάσουμε από πάνω τους. Μέλη μας είπαν όχι και συγκράτησαν τον κόσμο. Θα είχαμε νεκρούς αστυνομικούς. Τι θα γίνει εάν το ποτάμι της οργής στο μέλλον δίκαια χυθεί τρέχοντας εναντίον των προκαλούντων και παρανομούντων αστυνομικών, κατά χιλιάδες ;
          Στην συνέχεια αποδείχθηκε περίτρανα και πολλαπλά ότι επρόκειτο για οργανωμένο εγκληματικό σχέδιο της αστυνομίας να διαλύσει την συγκέντρωση και να τιμωρήσει με παράνομη και επικίνδυνη για την ζωή βία τους διαδηλώνοντες επί τόσες ημέρες πολίτες.
       Δεν θα τους περάσει, θα επανέλθουμε, δεν θα φύγουμε. Θα είμαστε ξανά κάθε ημέρα εκεί. Θα γίνουμε περισσότεροι. Δεν θα φύγουμε εάν δεν φύγουν.  
Το ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ θα καταθέσει μηνύσεις κατά των υπευθύνων για την εγκληματική συμπεριφορά της αστυνομίας, από τον πρωθυπουργό και τον υπουργό μέχρι τον τελευταίο αστυφύλακα που μετείχε στο χθεσινό έγκλημα.
Δεν θα αφήσουμε την κρατική παράνομη βία να εξελιχθεί σε εμφύλιο πόλεμο. Δεν θα την αφήσουμε όμως και ατιμώρητη.
            
http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: