Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011

Αγανακτισμένοι

Πως θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς αύριo στην πανελλαδική απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

Τώρα που η κυβέρνηση προσπαθεί να περάσει το μεσοπρόθεσμο, περικυκλώνουμε τη Βουλή, μαζευόμαστε και μένουμε στο Σύνταγμα. Όλοι μαζί συνεχίζουμε και δυναμώνουμε τις κινητοποιήσεις που ξεκινήσανε στις 25 Μάη. Πρώτος σταθμός η γενική απεργία την Τετάρτη 15 Ιουνίου. Δε σταματάμε μέχρι να το πάρουν πίσω. Στηρίζουμε με κάθε τρόπο τη Γενική Απεργία και διαδηλώνουμε ειρηνικά. Στις 15 Ιουνίου δεν εργαζόμαστε και δεν καταναλώνουμε. Συντονιζόμαστε με όλους τους πολίτες που θέλουν να εκφράσουν την αντίθεσή τους στο μεσοπρόθεσμο, με τους απεργούς και τα σωματεία τους, με τις λαϊκές συνελεύσεις, με τις κινητοποιήσεις και τις καταλήψεις σε όλη τη χώρα. Καλούμε τους καλλιτέχνες να πλαισιώσουν την κινητοποίηση, να κατέβουν στους δρόμους μαζί μας και να δώσουν το δικό τους χρώμα».
τα μέσα θα κινηθούν αύριο ως εξής:
Τα τρόλεϊ κανονικά από τις 8 το πρωί εως τις 10 το βράδυ, το τράμ από τις 7 το πρωί έως τις 11 το βράδυ, τα λεωφορεία από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, το μετρό από τις 8 το πρωί έως τη λήξη της βάρδιας και οι συρμοί του ΗΣΑΠ από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.
Τα τρένα ΟΣΕ και οι συρμοί του προαστιακού θα ακινητοποιηθούν καθόλη τη διάρκεια του 24ωρου, αφού οι εργαζόμενοι συμμετέχουν στην κινητοποίηση με 24ωρη απεργία.
Υπογραμμίζεται ότι αύριο το μετρό θα πηγαίνει μόνο μέχρι το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας, καθώς το τμήμα από εκεί έως το αεροδρόμιο ανήκει στη δικαιοδοσία του ΟΣΕ, οι υπάλληλοι του οποίου απεργούν.

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: